23 februāris, 2021

Līga Nature SPA dabiskās kosmētikas JAUNUMI

Viens no lieliskākajiem un pieredzes bagātākajiem pašmāju dabiskās kosmētikas ražotājiem Līga Nature SPA iepazīstina ar VARENIEM jaunumiem. Zīmola kosmētikas klāsts kļūst arvien plašāks un tam pievienojušies veseli divi attīrošie līdzekļi un burvīgs serums, kas neatstās vienaldzīgos. 

Bet, ar ko tie tik īpaši? Par to lasi tālāk!


Līga Nature SPA kosmētika balstās uz 26 gadu pieredzi skaistumkopšanā. Katrai izejvielai ir savs nolūks, katram produktam savs stāsts un līdz pēdējam sīkumam izstrādāta koncepcija, lai risinātu ādas kopšanas problēmas, ar kurām ikdienā saskaramies. Produktu radīšanā tiek izmantotas jaunākās tendences, izejvielu testēšana, laboratorijas eksperimenti, lai dabīgas kosmētikas radīšana būtu saskaņā ar pārliecību par dzīvi cilvēkam saskaņā ar dabu. 

Līga Nature SPA sejas kopšanas kosmētikas sastāvā ir tikai dabīgas vielas - augu eļļas, augu ekstrakti, sviesti, ziedūdeņi, ēteriskās eļļas, vaski, vitamīni un aktīvās vielas, kas atgriež ādai vitalitāti, veselīgu izskatu un uzlabo pašsajūtu.

Īpaši izbaudu abus attīrošos līdzekļus, kas lieliski strādā katrs par sevi, bet tik pat efektīvi tie papildina viens otru dubultai ādas attīrīšanai.

Līga Nature SPA micelārais ūdens.


Micelārais ūdens ir saudzīgs sejas tīrīšanas līdzeklis, kas viegli noņem acu un sejas dekoratīvo kosmētiku. Sastāvā esošā babassu sēklu eļļa ir bagāta ar taukskābēm, galvenokārt laurīnskābi un miristīnskābi, kas veicina veselīgu šūnu darbību. Tā ir arī spēcīgs antioksidants ar pretiekaisuma īpašībām. Micellas efektīvi sasaista netīrumus, neizjaucot ādas dabisko līdzsvaru.

Šis ir tik tiešām izdevies micelārais ūdens, kas ļoti labi attīra ādu, noņem dekoratīvo kosmētiku, taču nekož, nekairina (ja vien tiek noskalots!) un nesavelk ādu. 
Atceries, micelārais ūdens vienmēr ir jānomazgā! Pretējā gadījumā tas var kairināt ādu, jo satur ļoti vērtīgas un tik tiešām aktīvas vielas, kurām nav paredzēts palikt uz ādas.

Šo micelāro ūdeni lietoju kā pirmo attīrīšanas soli dubultās attīrīšanas rituālā. To lietoju tieši uz sejas, jo, saberzēts plaukstās, tas patīkami saputojas un pārvēršas gluži vai micelārajās putās. Man ļoti patīk gan šis izsmidzināmais formāts, gan arī saldais apelsīnu aromāts.


Līga Nature SPA attīrošs pieniņš sejai.


Attīrošs pieniņš sejai saudzīgi attīra ādu un noņem kosmētiku, veidojot mitrinošu aizsargslāni un nesausinot to. Pieniņš nebojā ādas aizsargbarjeru un veicina dabisko aizsardzību. Āda kļūst maiga un tīra. Sastāvs bagātināts ar ceļmallapu un liepu ziedu ekstraktiem, kam ir augsta šūnu aizsargājoša un pretiekaisuma iedarbība. Saldo mandeļu eļļa un kokosriekstu eļļa nodrošina efektīvu dekoratīvās kosmētikas noņemšanu. 


Pieniņš īpaši piemērots lietošanai aukstajā gadalaikā, kad visbiežāk tiek novērots ādas aizsargbarjeras disbalanss. Tas lieliski noņem gan ikdienas netīrumus, gan arī dekoratīvo kosmētiku, vienlaicīgi ādai nodrošinot tik ļoti nepieciešamo komfortu. Tas lieliski attīra ādu viens pats, taču dubultās attīrīšanas tehnikā, tas perfekti strādā kopā ar micelāro ūdeni. To izvēlos kā otro attīrīšanas soli.

Pieniņš lietojams visām zonām, tas nekairina acis, nekož, nesavelk ādu, gluži pretēji - padara to tīru, maigu un samtainu. Patīkami, ka tas ļoti viegli noskalojas un neatstāj taukainu plēvītes sajūtu. Pie tam attīrošajam pieniņam ir burvīgs, saulaino apelsīnu aromāts, kas silda un ļoti uzmundrina.


Līga Nature SPA 10% Niacinamīda serums.


10% Niacinamīda serums sejai ar B3 un B5 vitamīniem acīmredzami samazina poru izmēru, mazina pēc izsitumu radītos ādas bojājumus, uzlabo ādas tekstūru un mazina sīkās mīmikas līnijas, stimulē kolagēna izstrādi, mazina taukošanos un izlīdzina ādas toni. Tam ir pretiekaisuma un ādu aizsargājoša barjerfunkcija.

Niacinamīds, kas pazīstams arī kā B3 vitamīns, PP vitamīns vai nikotīnamīds, ir ūdenī šķīstošs vitamīns, kas iedarbojas ar ādas dabīgo mikrofloru, lai palīdzētu redzami samazināt paplašinātas poras, uzlabot nevienmērīgu ādas toni, mīkstināt smalkas mīmikas līnijas un grumbas, mazināt blāvumu un nostiprināt novājinātu ādas virsmu. Niacinamīds samazina arī vides kaitējumu ādai, jo tas spēj uzlabot ādas barjeru (tā ir pirmā aizsardzības līnija), kā arī novērš jau esošo ādas bojājumu pazīmes.

Serums - īsta konča. Šis nu reiz ir serums, kas ir mans no A-Z. Tam ir burvīga, ultra viegla konsistence, taču uzklāts tas teicami un JŪTAMI mitrina ādu. Tas mazina poras, ko tik tiešām VAR pamanīt, protams, tas nenotiks pirmajā dienā, ne pirmajā nedēļā, bet, ja būsi uzcītīga, ap otrās nedēļas vidu būs pirmie rezultāti. Te regulāra un ilgtermiņa lietošana tik tiešām atmaksājas. Visbeidzot aromāts - jau atkal saldie, saulainie apelsīni. 


Bet vai Tu zināji, ka Latvijā tieši apelsīna ēteriskās eļļas ir viena no populārākajām izvēlēm? Un vai Tu vari iedomāties, kāpēc? Ļoti vienkārši, jo mēs dzīvojam vietā, kur saules nemaz nav tik daudz, tāpēc apelsīnu smarža mums asociējas ar gaismu, siltumu, vasaru un bezbēdību. Un nav jau arī nekādu brīnumu, jo apelsīna augļi nogatavojoties, tūkstošiem stundu ir absorbējuši saules enerģiju, lai to pēc tam sniegtu mums visā savā burvībā. Apelsīns uzmundrina, rada laimes sajūtu un strādā kā dabīgs antidepresants, tādēļ kosmētika ar saldo apelsīnu aromātu būs teicama izvēle sev un dāvanām.


Teikšu tā - šoreiz Līga Nature SPA ir trāpījuši 100-niekā un radījuši burvīgus, aromātiskus un saulainus jaunumus, kas patiešām arī STRĀDĀ. Katru no tiem pati personīgi lietoju un katru no tiem varu ieteikt, kā lielisku izvēli.


Meklē jaunumus ražotāja e-veikalā salonsliga.lv vai Lavandas eko veikaliņā Rīgā un internetā www.lavandas.lv


Cenas:
Micelārais ūdens - 10,80 EUR | 200ml
Attīrošais pieniņš - 12,50 EUR | 100ml
Serums - 15,00 EUR | 30 ml 

Lai skaisti!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru