03 marts, 2021

Babē JAUNUMS HealthyAgeing+ līnija - veselīgai un vitālai ādai!

Vai Tu zināji, ka Tavs dzīvesstils ietekmē Tavu ādu? 25% ādas veselība ir noteikta ģenētiski, bet pārējos 75% nosaka Tavi paradumi un ārējie faktoru kopums, ko sauc par eksposomu - tie var būt laikapstākļi, saules starojums, piesārņojums, neveselīgs uzturs vai nesabalansēta diēta, stress, miega trūkums un kaitīgie ieradumi, kā smēķēšana vai alkohols. Taču Laboratorios BABĒ, izstrādājot jauno līniju HealthyAging+, ir izveidojusi kompleksus risinājumus veselīgai un vitālai ādai, novēršot izteiktākās ādas novecošanās pazīmes jebkurā vecumā. HealthyAging+ var palīdzēt aizsargāt ādu no eksposomas iedarbības, mazināt novecošanās pazīmes, koriģēt grumbas, piešķirot ādai vitalitāti un izlīdzinot sejas toni.


Jaunā līnija ir izstrādāta ar jaudīgām, multifunkcionālām aktīvajām sastāvdaļām, kas palīdz aizsargāt ādu no ārējās vides agresijas - eksposomas iedarbības, vienlaikus novēršot redzamās novecošanās pazīmes un jaunu parādīšanos. Sinerģija starp visefektīvākajām un atzītākajām aktīvajām sastāvdaļām un visnovatoriskākajām pretnovecošanās aktīvajām vielām, kas apvienota formulās, kas respektē pat visjutīgāko ādu.

Sastāvs bagātināts ar hialuronskābi, efektīviem dabiskas izcelsmes antioksidantiem, kolagēna biostimulatoru, retinolu, spēcīgām un efektīvām anti-age aktīvajām vielām kombinācijā ar augu eļļām un ekstraktiem. Visai līnijai ir augsts saules aizsargfaktors SPF 30, kas nodrošina plaša spektra aizsardzība pret saules starojuma radītajiem bojājumiem

Produkti izstrādāti tā, lai tie mazinātu eksposomas nelabvēlīgo ietekmi un aizsargātu ādu, preventīvi nodrošinātu šūnu aizsardzību no bojājumiem un nodrošinātu tūlītēju iedarbību uz redzamajām novecošanās pazīmēm.


Līnijā kopumā ir 5 produkti:
  1. Dienas liftinga krēms SPF30 (Multi Protector SPF30),
  2. Daudzfunkcionāls atjaunojošs nakts krēms (Multi Repair),
  3. Daudzfunkcionāls atjaunojošs serums (Multi Rejuvenating),
  4. Daudzfunkcionāls korektors acīm un lūpām (Multi Corrector), 
  5. Daudzfunkcionāls iedarbības krēms nobriedušai ādai (Multi Action).
Es iepazinos ar diviem no jaunās līnijas – acu un lūpu krēmu, kā arī nakts krēmu. Jāatdzīst, produkti mani patīkami pārsteidza ar lielisku kvalitāti, pārdomātiem un efektīviem sastāviem, kas balstās uz zinātniskiem pētījumiem un dermatoloģiskiem testiem. Pie tam produkti ir izstrādāti tā, lai derētu vairumam sieviešu, pie tam, tie ir par ļoti pieejamām cenām.


Daudzfunkcionāls atjaunojošs nakts krēms (Multi Repair).


Krēms ar izcili bagātīgu sastāvu - kliņģerīte, Gotu Kola, biolīna prebiotika, bakučiols, iekapsulēts retinols, C un E vitamīni, kā arī hialuronskābe. Multifunkcionāls komplekss, kas palīdzēs aizsargāt ādu nakts laikā un aktīvās sastāvdaļas stimulēs tās atjaunošanos. Tas redzami izlīdzina grumbas, uzlabo ādas elastību un toni.
Krēms, kas nakts laikā cīnās ar dienas laikā uzkrāto - novērš eksposoma kaitīgo ietekmi, veicina ādas atjaunošanos, uzlabo elastību un stiprina ādas aizsargfunkciju.

Labs krēms ādai pēc trīsdesmit (lai gan tāda strikta vecuma ierobežojuma nav), tas nomierina, atslābina un piepilda, lai āda no rīta būtu gatava mesties jaunā dienas virpulī. Krēmam ir patīkama tekstūra - maiga un krēmīga, tas labi uzvedas uz ādas, to nepārsātinot un nepadarot taukainu vai smagnēju. 
 

Daudzfunkcionāls korektors acīm un lūpām (Multi Corrector).


Korektors specifiskai kopšanai sejas ādas delikātākajām zonām - acu un lūpu kontūrām. Tas novērš tumšos lokus un "maisiņus" zem acīm, izlīdzina grumbas, atjauno ādas elastību. Sastāvs ir MEGA, ar kofeīnu, Gotu Kola, biolīna prebiotiku, biostimulējošu kolagēnu, 1% hialuronskābi, C un E vitamīniem un retinolu.

Man ļoti patīk šis apvienotais lūpu/acu formāts, kur viens produkts īpaši piemērots abām sejas maigākajām zonām. Tas ir ar ultra vieglu tekstūru, kas perfekti uzsūcas un nepadara ādu nedz lipīgu, nedz taukainu, kā arī lieliski sader kopā ar dekoratīvo kosmētiku.


Jaunā produktu līnija ir patiesi izmēģināšanas vērta. Vairāk par jauno HealthyAgeing+ līniju var uzzināt www.babecosmetics.lv, taču nopērkami tie ir Latvijas labākajās aptiekās.

Cenas:
Nakts krēms ~ 26 EUR | 50ml
Acu krēms ~ 12 EUR | 15 ml
* šur tur šobrīd manu draudzīgas atlaides.

Lai skaisti!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru