09 aprīlis, 2021

Beaute Pacifique zīmola jaunumi - SuperFruit līnijas papildinājums

Beaute Pacifique zīmols ir viens no maniem favorītiem, tas ir pārbaudīts neskaitāmas reizes un ļoti labi zinu, kas man der un kas strādā, tāpēc ārkārtīgi nopriecājos, kad pamanīju SuperFruit līnijas papildinājumus - JAUNUNO Cherry-Luscious lūpu balzamu un Superfruit Moisture Enforcement serumu.


SuperFruit ir ādas kopšanas līnija, kas īpaši piemērota jaunai ādai, kas atklāj pirmās, smalkās līnijas. Par SuperFruit to nodēvēja, jo produktu sastāvi ir balstīti uz efektīviem un barojošiem Ziemeļu super-augļiem. Līnija ir ideāli piemērota jebkuram ādas tipam un pat visjutīgākajai ādai.

Superfruit Moisture Enforcement serums



Tas ir mitrinošs Ziemeļu Superaugļu serums, kas satur ekstraktus un sulas no ziemeļvalstu spēka augiem - smiltsērkšķiem, zīdkoka, dzērvenēm, cukurbietēm un bērza. Sastāvā ir divas dažādas hialuronskābes forma, kas nodrošina ādu ar dziļu un ilglaicīgu mitrināšanu, lai āda saglabātos tvirta un elastīga. Tāpat serums satur B-grupas vitamīnus NIACINAMĪDU un PANTENOLU, kas stiprina ādas ārējās barjeras spēju aizsargāt pret ikdienas kaitīgo ārējo ietekmi.

Serums ir ļoti vieglas gēlveida tekstūras, tas labi klājas un izcili mitrina ādu, viegli izlīdzina toni un piešķir rožainu mirdzumu. Vieglā tekstūra un teicamais klājums nepadara ādu nedz lipīgu, nedz taukainu. Tas ideāli sader kopā ar dekoratīvo kosmētiku un droši lietojams kā make-up bāze. Priecājos arī par sastāvu, kas NAV piesātināts ar nevajadzīgām komponentēm, mikroplastmasām, smaržvielām, u.c.
Serums noteikti patiks ādai, kas prasa intensīvu mitrināšanu, un nav prasīga. Tas derēs jebkurā vecumā un jebkuram ādas tipam. Manuprāt TOP izvēle vasarai! 

Cherry-Luscious lūpu balzams ar piparmētru garšu.



Mitrinošs un atjaunojošs lūpu balzams, sausu un sasprēgājušu lūpu intensīvai kopšanai. Tas uz lūpām izveido neredzamu un nejūtamu aizsargplēvīti, kas aizsargā lūpas no ārējiem vides faktoriem. Lūpu balzams nekavējoties veldzē sausas un sasprēgājušas lūpas, un ilgstoši nodrošina mitruma līmeni, skaistām lūpām visas dienas garumā.

Tas ir vegāniem draudzīgs lūpu balzams, bez dzīvnieku izcelsmes sastāvdaļām. Lūpu balzāma pamatu veido dabīgi augu vaski un eļļas, kas nodrošina gan mitrināšanu, gan aizsargāšanu. Sastāvā ir arī dažādi augu ekstrakti intensīvai kopšanai, kā arī hialuronskābe mitruma līmeņa nodrošināšanai.

Jāsaka, nezināmus lūpu balzamus es uztveru ļoooti skeptiski, jo manas lūpas ir ultra cimperlīgas un ne tas lūpu balzams tās var novest pie pilnīgas katastrofas :D
Bet, izpētīju sastāvu, un riskēju. Arī šim produktam uzslavas par pārdomāto sastāvu, kas nav papildināts ar iecienītajām mikroplastmasām, visādiem mākslīgiem smaržinātājiem un citiem alergēniem. Kopumā sastāvs ir OK.
Arī lietošanā balzāms ir patīkams. Tas patīkami klājas un labi uzvedas uz lūpām, labi mitrina tās un nav lipīgs. Un balzamam ir atsvaidzinoša un garšīga piparmētru garša. Šī ir forša izvēle, ja vien dod priekšroku bundžiņai.

SuperFruit līnijas jaunumus meklē www.bepa.lv vai Douglas veikalos un www.douglas.lv.

Cenas:
Serums - 40,00 EUR | 20ml
Lūpu balzams - 23,00 EUR | 15ml


Lai skaisti!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru