06 aprīlis, 2021

Iepazīstos! Unikāla, Latvijā radīta dabīgā kosmētika no L A B R A I N S

Šis ir viens varens atklājums! Zīmols LABRAINS ir dzimis te pat pie mums - Latvijā. Tas ir radījis kosmētiku, kas aptver teju visu kosmētikas "kosmosu" - tā ir dabīga (ievērojot ekoloģiskās kosmētikas principus), inovatīva, ilgtspējīga un augstas kvalitātes ādas kopšanas rutīna, ko noteikti IR vērts iepazīt!


LABRAINS zīmolu ir radījušas divas dāmas - Līga un Elīna, kas, nevarēdamas atrast savai ādai vispiemērotāko risinājumu veikalu un aptieku plauktos, ķērušās pie savas kosmētikas zīmola izstrādes, lai radītu savu ideālāko, pārdomātāko un efektīvāko risinājumu. Bet tas nav no "zila gaisa' izrauts produkts - komandai jau pirmsākumos ir plašas un pamatīgas zināšanas, atbilstoša izglītība, kā arī pieredze projektu realizēšanā (arī vides projektos), ko arī pierāda izstrādāts spēcīgs zīmols un veiksmīgi īstenotie ES fondu projekti.

Tādēļ produkti ir tiešām līdz pēdējam niekam pārdomāti: no sastāva mazākas piles līdz iepakojuma niansēm. Zīmola ideoloģija iet roku rokā ar "green beauty", jeb ilgtspējīgas skaistumkopšanas principiem, kur galvenais uzsvars tiek likts uz dabīgām, ilgtspējīgām un atbildīgi iegūtām izejvielām, dodot priekšroku vietējiem un Ziemeļvalstu augiem un ekstraktiem. Tāpat arī iepakojums ir pārdomāts, jo visiem krēmiem un serumiem ir iespējams nomainīt "refilus" (iekšējos tilpumus), tādējādi vienu "čauliņu" lietojot neskaitāmas reizes, kas ļauj samazināt resursu patēriņu un, protams, arī produkta cenu refilam.

LABRAINS piedāvā kosmētiku visiem vecumiem un ādas tipiem, tomēr vairāk koncentrējoties uz ādas problēmām - rozāciju un akni. Papildus tam, zīmols piedāvā arī dabīgu un efektīvu anti-age kosmētikas līniju. Nākotnē zīmolam varētu pievienoties arī kosmētika, kas īpaši pielāgota jaunai ādai un ādai, kas cieš no dermatīta, tikmēr šobrīd ir trīs līnijas - Cleansea (attīrošie produkti), Redress (ādai ar akni un apsārtumu) un Resistage (ādai ar novecošanās pazīmēm). Visi produkti ir ļoti kvalitaīvi, efektīvi un dermatoloģiski testēti.

Mēneša garumā iepazinos ar četriem produktiem un patiesi esmu patīkami pārsteigta.


CLEANSEA Nordic Mud facial cleanser. Attīroša želeja ar Ziemeļu dūņām.


Attīrošā želeja piemērota visiem ādas tipiem, tā bagātināta ar organisko sapropeli, kas iegūts no Ziemeļvalstu saldūdens ezeru dūņām un intensīvi mitrinošām aktīvajām vielām. Pateicoties unikālajam un īpaši pārdomātajam sastāvam maigā, neputojošā želeja lieliski attīra ādu - absorbē ādas izvadītos taukus un saista netīrumus, vienlaicīgi uzturot ādas mitruma līmeni, nesausinot to. Papildus tam, želejas unikālā formula pasargā ādu no ārējās vides ietekmes un nodrošina tai nepieciešamo enerģijas lādiņu.

Attīrošā želeja ir viens no maniem favorītiem. Sākumā šķiet neierasta neputojošā formula, taču ar nu jau esmu pie tās tā  pieradusi, ka visi putojošie attīrītāji mierīgi stāv maliņā. Želeja tiešām jūtami attīra ādu, taču ne gurkstoši tīru. Gluži pretēji, āda ir super svaiga, tīra un ārkārtīgi maiga, vienlaikus pilnīgā komfortā. Nebaidāties - aromāts ir burvīgs, svaigs un sulīgs. Ne miņas ne ziņas no dūņām un dubļiem ;)

Veselu mēnesi to lietoju kā vienīgo attīrošo līdzekli un, lai gan esmu šo to pamainījusi ādas kopšanas rituālā, joprojām tieši šo izvēlos ādas attīrīšanai. 

CLEANSEA Micellar water. Micelārais ūdens.


Micelārais ūdens lieliski piemērots visiem ādas tipiem, pat sausai un jutīgai ādai. Tam ir viegla un svaiga formula, kas efektīvi noņem kosmētiku un piesārņotājus, kas dienas laikā uzkrājas uz ādas. Tam sastāvā ir betaīns un labo baktēriju komplekss (Lactobacillus Ferment) dziļi mitrināšanai, kā arī ādas pH līdzsvarošanai.

Te gan es gribu piebilst, ka kā vienīgais attīrītājs šī nebūs labākā izvēle, jo micelārais ūdens ir ļoti viegls, pats ražotājs (piemeklējot man atbilstošākos produktus), ieteica to lietot kā toniku - vai dubultajā attīrīšanā kā otro attīrošo soli - ar domu, ka micelāro ūdeni droši var atstāt uz ādas.

Ar micelāro ūdeni man bija eksperiments. Es veselu mēnesi lietoju TIKAI Labrains kosmētiku, un 2 nedēļas es lietoju pilnu komplektu, bet 2 nedēļas iztiku BEZ micelārā ūdens, jo man ir kombinēta āda ar tieksmi izsist pumpas. Un micelārie ūdeņi, kā izrādās, varot veicināt izsitumus. Eksperiments gan noslēdzās neizšķirts, jo šis micelārais ūdens man nepastiprināja izsitumus, līdz ar to, gan ar gan bez pumpu jautājums bija līdzvērtīgs.

Kopumā, kā toniks, viegls attīrītājs man ļoti patika, jo tas nepadara ādu lipīgu, gluži pretēji - jauki atsvaidzina un normalizē. 

Resistage Renovation Sculptor serum. Atjaunojošs, skulpturējošs serums.


Piemērots jebkura tipa ādai ar novecošanās pazīmēm - sākot ar pirmajām krunciņām, līdz patiesi nobriedušai ādai. Seruma sastāvā ir dažāda izmēra hialuronskābes augstā koncentrācijā, kas dziļi mitrina un stimulē vielmaiņu dermā. Unikāla, zinātniski apstiprināta, dabiska un novatoriska antioksidantu kombinācija ar E vitamīnu un dzērveņu sēklu eļļu baro ādas šūnas un neitralizē brīvos radikāļus. Seruma formula darbojas kā pildviela, nodrošinot ilgstošus un tūlītējus rezultātus novecošanās pazīmju mazināšanā. Tam acīmredzams krunciņu izlīdzinošs un liftinga efekts, kas atsvaidzina ādu un padara to mirdzošāku un elastīgāku.

Arī šis ir viens no maniem favorītiem, kuru es gribētu īpaši izcelt. Sastāvs ir super draudzīgs un pilnīgi dabīgs, līdz ar ko serums droši lietojams 30+, vai mirklī, kad jūti: ādai nepieciešams papildus atbalsts. Serums jūtami un manāmi mitrina un piepilda ādu, to izlīdzina un palielina ādas elastību. Apmēram mēneša laikā jau sajutu, ka skats kopumā ir svaigāks un no rītiem nav tik "sagulēta" āda. Pie tam serums arī burvīgi smaržo, līdz ar ko baudījums ir visām maņām. Šis ir droši liekams must-have sarakstā.

Redress Rosacea & Acne Care cream. Krēms pret akni un rozāciju.


Krēms visu veidu jutīgai, kairinātai, pūtītēm, rozācijas skartai ādai. Tas satur unikālu organisko eļļu un ziemeļvalstu augu kompleksu, ko pastiprina augu cilmes šūnas un zinātniski apstiprinātas aktīvās sastāvdaļas. Krēms efektīvi mazina rozācijas simptomus, novērš apsārtumu un pūtītes, kā arī līdzsvaro sebuma izdalīšanos, nesausinot ādu. Tas īpaši pielāgots mūsdienu steidzīgajam ritmam, kuru pavada nemitīgs stress un ārējās vides nelabvēlīgās ietekmes, kā arī dažādi kaitīgie ieradumi. Efektīvā formula uzlabo ādas barjeras aizsargfunkcijas un imunitāti, samazina jutīgumu un izlīdzina ādas toni.

Šis ir vienīgais produkts par kuru manas domas dalās. No vienas puses man šķita, ka, apmēram divu nedēļu laikā, samazinājās izsitumu intensitāte, āda palika gludāka, tonis vienmērīgāks. Tiešām stāvoklis ievērojami uzlabojās. Tomēr pēc mēneša lietošanas - biju atpakaļ sākuma punktā. Grūti, protams, novērtēt, kā būtu bijis, ja tiktu lietoti citi kopjošie produkti, tāpat arī ikmēneša hormonālās svārstības un citi faktori, kas nosaka ādas kopējo stāvokli (piemēram, kādu brīdi biju pilnībā atteikusies no cukura). Bez tā bija vēl pāris lietas, kas mani, ļoti subjektīvi, bet neuzrunāja. Viena no tām lietām - krēma smarža. Es nevaru precīzi pateikt, kas tas par aromātu (likās, ka lauru lapu eļļa, taču sastāvā neatradu), taču tas ir diezgan spēcīgs un manam degunam kodīgs. Un pēdējais - man ļoti pietrūka mitrināšanas. Neteikšu, ka āda tiek savilkta, nebūt ne, taču ir tāda matētas ādas sajūta. Absolūti subjektīvi - man patīk tā valgā mitrinošā sajūta no gēlveida krēmiem.

Šādu komplektu es lietoju VESELU mēnesi. Viss pārējais tika nolikts maliņā, lai roka nepaslīd. Man tiešām gribējās izbaudīt pilnībā kosmētikas visu esenci. Visus produktus es lietoju 2x dienā - rītos un vakaros. Pēc 2 nedēļu lietošanas, izslēdzu micelāro ūdeni. Kā jau minēju, lielu atšķirību nemanīju.

Pēc mēneša aktīvas lietošanas izkristalizējās, ka man nu ļooooti patīk attīrošā želeja un Resistage serums. Šos divus es lieku sarakstā, kurus 100% ir vērts pirkt atkārtoti.

Produktus meklē L A B R A I N S interneta veikalā labrains.eu .

Cenas:
Attīrošā želeja - 25,00 EUR | 200ml
Micelārais ūdens - 19,00 EUR | 200ml
Serums - 50,00 EUR | 30ml
Krēms - 64,00 EUR | 50ml

Lai skaisti!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru