01 jūnijs, 2021

Iepazīstos! Eko kosmētika no EVOLVE BEAUTY

Jau vairākas nedēļas manā rīcībā ir nonācis viens varens eko kosmētikas zīmols 😍. 

Zīmols EVOLVE BEAUTY ir radies Lielbritānijā, tas kosmētikas ražošanā izmanto pārdomātas, dabīgas un eko sertificētas sastāvdaļas, un visi produkti marķēti ar EcoCert sertifikātu. Nepārliecināja? Tad zini, ka  EVOLVE BEAUTY produkti ir ieguvuši vairāk kā 60 dažādus apbalvojumus eko kosmētikas jomā. 

JĀ! Tieši tik iespaidīgs ir zīmols un tā produkti. Tāpēc iepazīsimies!


EVOLVE BEAUTY ir zīmols ar vairāk kā 30 gadu pieredzi EKO produktu izstrādē. Zīmols piedāvā ekoloģiski sertificētus sejas, ķermeņa un matu kopšanas līdzekļus, kas tiek gatavoti no izcilām dabīgām sastāvdaļām. Katrs produkts ir roku darbs, kas tiek iepakots videi draudzīgā, pārstrādātā un pārstrādājamā iepakojumā. Evolve Beauty produkti netiek testēti uz dzīvniekiem un ir piemēroti vegāniem. Zīmols kopumā ir saņēmis 63 dažādus apbalvojumus par ekoloģiskiem ķermeņa un sejas kopšanas līdzekļiem. Vai nav lieliski?

Šoreiz iepazīstos ar matu un ķermeņa kopšanas produktiem - SUPERFOOD SHINE līnijas matu kopšanas līdzekļiem un SUNLESS GLOW pašiedeguma losjonu. Universāli, bet lieliski produkti, kas būs piemēroti ikdienai, jo īpaši vasaras periodam. Iesaku!

EVOLVE SUPERFOOD SHINE šampūns un kondicionieris.


Evolve Superfood Shine šampūns ir veidots ar attīrošajām vielām no dabīgajiem cukuriem un kokosriekstiem, kas matu un galvas ādas attīra ļoti saudzīgi, neizjaucot dabīgo eļļu līdzsvaru matā. Sastāvā esošie baobaba proteīni piešķir matiem mirdzumu, stiprina un aizsargā tos, samazina matu pūkošanos, nogludina un atšķetina tos. Organiskais granātābola ekstrakts mitrina un pasargā matus, palīdz tos stiprināt. Sastāvā ir arī organiskas izcelsmes alveja, kas pazīstama ar savām nomierinošajām, dziednieciskajām īpašībām, un mitrinošajām īpašībām.

Ja ņem vērā, ka šis ir pilnīgi organiskas izcelsmes šampūns - es saku: tas ir IDEĀLS! Šampūns ļoti labi puto un attīra, tomēr tas nesausina un nesamezglo matus, kā ir gadījies ar dažu labu eko šampūnu. Tas padara matus vieglus, piešķir foršu kuplumu. Mazgāšana ir ļoti patīkama.

Savukārt Evolve Superfood Shine kondicionieris ir veidots uz dabīgo eļļu un sviestu bāzes. Tas satur Šī sviestu, kas mitrina un atjauno matus, kā arī baobaba proteīnus, kas stiprina un aizsargā tos, samazina matu pūkošanos, mīkstina, nogludina un atšķetina tos. Tāpat kā šampūns, arī kondicionieris satur organisko granātābola ekstraktu, kas mitrina un aizsargā matus, un organisko alveju, kas ne vien mitrina matus, bet arī nomierina un tonizē galvas ādu. Savukārt Šī sviests nodrošina tūlītēju mitrināšanu un barošanu. 

Varbūt jau zināsiet, ka man ir ļoti gari, dabīgi, gaiši un plāni mati, kas galos jau ir diezgan sausi. Līdz ar to, maniem matiem ir nepieciešama ļoti saudzīga, bet pamatīga kopšana. Esmu lietojusi ļoti daudz un dažādus kondicionierus un ne visi man der. Man sirdi silda viss par un ap dabīgo kosmētiku, taču bieži izrādās, ka dabīgie kondicionieri maniem matiem nespēj dot gana intensīvu kopšanu un sausie matu gali ir ne visai priecīgi par to. 

Tomēr EVOLVE bija man īsts pārsteigums. Kāpēc? Jo pirmajā brīdī, mazgājot matus nemaz nelikās, ka šis kondicionieris būs īstais maniem matiem. Tam ir diezgan viegla tekstūra, to ir viegli ieklāt matos, bet nav jūtama TĀ sajūta (kad mati ir ekstra gludi, nekas neķeras, nav matu kamoliņu - nu silikons vienu vārdu sakot :D ). Toties, kāds bija pārsteigums, kad mati izžuva 😍. 

Kondicionieris matus padara ārkārtīgi mīkstus, gludus, vijīgus, tie ķemmējas bez jebkādas aizķeršanās, arī sausie matu gali, kas brēc pēc friziera, izskatās lieliski. Godīgi, biju pārsteigta, jo dušā tā sajūta nav tāda, toties efekts ir uz visiem 100. Vai šis ir labākais dabīgais kondicionieris, kāds lietots? Ziniet, es teikšu - 

EVOLVE SUNLESS GLOW pašiedeguma losjons


Šis bagātīgais ķermeņa losjons ir veidots tā, lai sniegtu pakāpenisku iedegumu vairākās lietošanas reizēs. Tā sastāvā ir organiska papaija, kas darbojas kā maigs pīlings un nogludina ādu, sagatavojot to vasarai. Savukārt organiskā alveja nomierina apsārtumu un kairinājumu, bet Šī sviests baro un mitrina ādu.

Ādai toni piešķir dabīgais ogļhidrāts - eritruloze. Tas ir sarkanais cukurs, ko sarežģītā veidā iegūst no ogām (visbiežāk avenēm). Eritruloze reaģē ar keratīnu, ādā veidojot saudzīgu un smalku iedegumam līdzīgu toni. Pašiedeguma produkti, kuri satur šo sastāvdaļu, sniedz dabisku un vienmērīgu iedegumu, turklāt tiem nav izteiktā, specifiskā aromāta.

Nu, lūk! Šis ir viens no vasaras must-have produktiem. Tam ir diezgan pabieza tekstūra, kas savā ziņā ir kā pluss, jo tas ļoti forši klājas un labi izlīdzinās. Iesākumā uz ādas tas ir redzams kā balta kārtiņa, kas labi iemasējot pilnībā pazūd. Atzīmēšu to kā plusu, jo ir skaidri pasakāms, kur krēms ir uzklāts un vai ir gana labi izlīdzināts, kas ievērojami atvieglo krēma lietošanu.

Tā kā esmu gaišais ādas tips, man viegls un vienmērīgs tonis parādās jau pēc pirmās krēma lietošanas reizes (pēc ~8-10 stundām). To klāju ar rokām, jo uzskatu, ka cimdiņā paliek pārāk daudz līdzekļa, un kārtīgi nomazgājot rokas, nav pilnīgi nekādu problēmu. Kā jau dabīgais iedeguma krēms, tas sniedz ļoti maigu toni, tas neatstāj pleķus un strīpas (protams, ja to kārtīgi izlīdzina), tas iedegumu veido pakāpeniski un tam nav izteiktas paštonējošo līdzekļu smaržas (vai smakas).

Ja vēlas tumšāku toni, paštonējošo krēmu var uzklāt vairākas dienas pēc kārtas. Man tonis turas apmēram nedēļu. Līdz ar to pirmajā reizē klāju 3 dienas pēc kārtas, līdz esmu sasniegusi skaistu, zeltainu iedegumu, tad atjaunoju reizi nedēļā. Es rekomendēju to klāt uz nakti, jo pa dienu var sanākt bieži mazgāt rokas un var izveidoties pleķi vai striktas līnijas uz delnām. Ja lielas laistīšanās ar ūdeni nav paredzētas, tad droši var lietot arī dienas laikā. 

Un jā! Es esmu vasarai gatava 😉

Evolve kosmētiku meklē interneta veikalā www.freefrom.lv

Cenas:
Šampūns - 21,00 EUR | 250ml
Kondicionieris - 23,00 EUR | 250ml
Paštonējošais līdzeklis - 28,00 EUR | 250ml


Lai skaisti!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru