09 jūnijs, 2021

Sejas kopšanas rituāls kopā ar EVOLVE BEAUTY

Pavisam nesen stāstīju par EVOLVE BEAUTY matu un ķermeņa kopšanas produktiem, kuri mani spēja patiešām pārsteigt.

Tik pat ilgi, manu kosmētikas plauktu ir aizņēmusi Evolve kopjošā kosmētika, pilnam ādas kopšanas rituālam. To un tikai to lietoju jau vairāk kā sešas nedēļas un nu esmu gatava jūs iepazīstināt.


Kā jau minēju, šobrīd manos plauktos ir tikai Evolve produkti. Gribēju izbaudīt visu zīmola spēku, tāpēc Evolve man ir pilna rutīna - attīrīšana, kopšana jeb serums, mitrināšana, acu zonas lutināšana un intensīvā kopšana jeb maska. Par šiem tad arī lasi tālāk!

EVOLVE GENTLE CLEANSING maigi attīrošs līdzeklis.


EVOLVE GENTLE CLEANSING ir elegants attīrošais balzāms, kas satur barojošu organisku baobaba eļļu, kas nogludina un mitrina ādu, dabīgos cukuru ekstraktus, kas, apvienoti ar ūdeni, pārvēršas krēmīgā pieniņā, kā arī vaniļu, kam piemīt spēcīgas antioksidantu īpašības, kā arī atslābinošs, salds un nomierinošs aromāts.

Šis ir viens no maniem favorītiem. No Evolve, noteikti TOP 1 pozīcija! Tas ir gēlveida attīrošais līdzeklis, kas uz ādas pārvēršas eļļā, bet satiekoties ar ūdeni - krēmīgā pieniņā. Savukārt noskalojot padara ādu tīru, maigu un mitrinātu. Sastāvs ir patiesi bagātīgs - tas papildināts ar baobaba sēklu eļļu, rožu eļļu, apelsīnu ziedūdeni, mandeļu eļļu un citām dabiskām sastāvdaļām. Tam ir burvīgs rožu aromāts, maiga gēlveida tekstūra. Tas ļoti labi attīra ādu un noņem kosmētiku. Un tas super viegli noskalojas. Tas ir PERFEKTS!


EVOLVE Hialuronskābes serums sejai.


Evolve dabīgais hialuronskābes serums palīdz mitrināt ādu un piepildīt smalkās līnijas, grumbiņas no iekšpuses. Izmantojot koncentrētu, zemas molekulmasas hialuronskābi, šis serums spēj dziļi iekļūt ādā, piešķirot tai mitrumu un mirdzumu. Evolve seruma formulā ietilps arī organiskais granātābola ekstrakts, kas stiprina šūnas un veicina šūnu atjaunošanos, mitrinošā un dziedējošā alveja, kā arī maigais rožūdens.

Šis ir lielisks serums, ar superīgu sastāvu, kur ir gan alveja, hialuronskābe, glicerīns, gan augu izcelsmes cukuri, un pat arī algīns un fitīnskābe. Serums izcili mitrina ādu, pateicoties alvejai, tas arī paātrina dzīšanas procesus. Savukārt dabiskās skābes ādai piešķir mirdzumu un elastību. Ne velti šīs ir viens no Evolve apbalvotākajiem un iecienītākajiem produktiem. 


 EVOLVE mitrinošs dienas krēms.



Dienas krēms, kas būs vispiemērotākais normālai un sausai ādai. Sastāvā esošā organiskā argana eļļa un dabīgā hialuronskābe nomierina un mitrina ādu. 

Sastāvs ir ārkārtīgi bagātīgs - ar šī sviestu, aprikožu kauliņu eļļu, sezama eļļu, jojobas esteriem, granātābolu kauliņu eļļu, aragana eļļu, alveju, hialuronskābi, pienskābi u.c. vērtīgām sastāvdaļām. 

Pateicoties bagātīgajam eļļu klāstam, krēms arī ir diezgan pabiezs un manai kombinētajai ādai mazliet par treknu. Brīnumainā kārtā gan tas ļoti labi uzsūcas un klāts nedaudz pat nepadara ādu smagnēju vai taukainu. Tomēr uzklāts par daudz rada diskomfortu.

Teikšu kā ir - tas nav manai ādai, toties man patīk siltais vaniļas - kokosriekstu aromāts.


EVOLVE HYALURONIC EYE COMPLEX acīm.
 


Evolve hyaluronic eye complex ir gēlveida līdzeklis acu zonas kopšanai un uzmundrināšanai. Tas satur eksotiskās tuberozes augu cilmes šūnas, kas palīdz mazināt zilos lokus, izlīdzina līnijas un mazina pietūkumu, vienlaikus nostiprinot un izgaismojot smalko acu zonu. Savukārt hialuronskābe palīdz samazināt grumbu parādīšanos, uzlabo ādas tekstūru un toni. Bet gurķu ekstrakts - atvēsina un nomierina ādu.

Šis komplekss būs izcils tieši vasaras sezonai, jo tas ļoti labi nomierina un mitrina ādu, kā arī tam piemīt dabiski atvēsinošs efekts, ko pastiprina metāla rullītis - aplikators. Es vēlētos īpaši izcelt vieglo gēlveida tekstūru, kas nav lipīga, vai taukaina, bet patīkami uzmundrina acu zonu.


EVOLVE RADIANT GLOW 2 in 1, skrubis + atsvaidzinoša maska.



Skrubis - maska, kas baro un attīra ādu. Detoksicē un aktivizē enerģiju, padarot ādu maigu, gludu un vienmērīgu. Maskas sastāvs bagātināts ar organisku kakao pulveri, kas veicina šūnu atjaunošanos un sniedz enerģiju, kaolīnu (māliem), kas detoksicē un absorbē netīrumus, kā arī melleņu sēkliņām un kokosriekstu čaumalas pulveri, kas noloba atmirušās ādas šūnas. Sastāvā ir arī dabīgie cukuru ekstrakti, kas, saskaroties maskai ar ūdeni, ļauj tai pārvērsties maigā pieniņā. Bet, pats jaukākais ir maskas aromāts, kur kakao mijas ar apelsīnu ziedūdeni, ko papildina dabīgās vaniļas eļļa. Burvīga kombinācija.

Man ļoti patīk šī maska, jo tā ir universāla, ļoti labi attīra, pamatīgi pabaro ādu, un noskalota, padara to maigu, mīkstu, starojošu, bet izcili tīru. Man patīk tekstūra, kas ir maskai atbilstoša uzklājot (bieza un bagātīga), bet emulsificējas saskaroties ar ūdeni - līdz ar to ir viegli noskalot. Man patīk arī skrubējošās daļiņas, taču jutīgākai ādai tās var būt arī pa stipru. Jo skrubēšana ir diezgan intensīva, jo īpaši skalojot. Toties āda pēc maskas ir ļoti patīkama - izcili maiga, tīra, matēta.


Man ir liels prieks par to, ka visi Evolve produkti ir EcoCert sertificēti - tas nozīmē, tie ir pilnīgi dabiski, iegūti atbildīgi un droši videi un cilvēkam. Bet ne tikai. Tie ir aromātiski, pārdomātām tekstūrām un izciliem sastāviem. Evolve ir patiesi lieliska. 

Un visbeidzot, pats svarīgākais, vai ir VĒRTS? Jā, es saku, ka noteikti ir vērts iepazīties!


Evolve kosmētiku meklē interneta veikalā www.freefrom.lv

Cenas:
Attīrošais balzams - 35,00 EUR | 120ml
Serums - 46,00 EUR | 30ml
Sejas krēms - 39,00 EUR | 60ml
Acu gēls - 25,00 EUR | 10ml
Maska - 33,00 EUR | 60ml

Lai skaisti!



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru