09 janvāris, 2015

Attīrošie ūdentiņi

Sveiciens darba nedēļas pēdējā dienā :)  /vismaz man tā ir pēdējā/

Pēc savas būtības visi attīrošie līdzekļi funkcionē ļoti līdzīgi, to pamatuzdevums ir attīrīt ādu no visa liekā – izšķīdināt uz ādas esošos taukus un netīrumus, attīrīt poras un atbrīvot ādu no kosmētikas. Atšķirības meklējamas šo produktu sastāvdaļās. Līdz ar to mēdzu visus ūdeņainos attīrīšanas līdzekļus, izņemot specifiskos acu kosmētikas noņēmējus, likt vienā maisā - tāpat arī šoreiz.

Manā rīcībā uz doto brīdi ir šādi draudziņi:

  1. Bioderma Crealine H2O micelārias ūdens. Ūdentiņš paredzēts jūtīgai ādai. Tas maigi noņem netīrumus, attīra ādu, padara to maigāku un labi mitrina ādu. Var lietot arī ikdienas kosmētikas noņemšanai, tomēr slikti tiek galā ar daudzām tušām un ļoti spīguļainu dekoratīvo kosmētiku. Ikdienas kopšanai - brīnišķīgs un lielā burka - makten izdevīgs pirkums. Noteikti atkārtota pirkuma vērts.
  2. Bioderma Sebium H2O. Mazais iepakojums - testam. Gribēju saprast vai ir labāks par Crealine H2O. Paredzēts taukainai ādai (kā reiz būtu manai taukainai T zonai). Bet principā neredzu nekādu būtisku atšķirību starp Crealine H2O, līdz ar to atkārtota pirkuma (visdrīzāk) nebūs.
  3. L`Oreal skin perfection trīs vienā - attīrošs Micelārais ūdens. Šo arī izmantoju ikdienas ādas kopšanai gan no rītiem, gan vakaros, lai attīrītu seju. Ādu attīra labi, nekairina, neatstāj lipīgu sajūtu, mitrina. Tomēr nevaru neatzīmēt, ka šis produkts ļoti labi tiek galā ar dekoratīvo kosmētiku, jo sevišķi ar tušām - tās noņem ļoti maigi un ātri. Domājams, ka būs atkārtots pirkums.
  4. L`Oreal ideal fresh toniks (kā jau minēju - šiem līdzekļiem mērķis ir viens - attīrīt, līdz ar to lieku šo produktu vienā plauktiņā ar pārējiem ūdentiņiem). Paredzēts taukainai ādai. Satur salicilskābi, tomēr satur arī alkoholu, taču nesausina ādu un to nekairina. Produkts arī labi attīra ādu, taču nav paredzēts lietot ādai ap acīm. Līdz ar to nav īsti parocīgs lietošanā, bet kopumā produkts nav slikts, bet visdrīzāk atkārtota pirkuma nebūs.
Kopumā varu teikt, ka pērkot dubulto iepakojumu iekš cocooncenter.co.uk Biodermas Crealine H2O ir visērtākais un izdevīgākais variants no visiem iepriekš apskatītajiem.

Šobrīd mani ir ieintriģējis Garnier micelārais ūdens. Kad piebeigšu esošos - varētu pamēģināt. Tādēļ priecāšos, ja padalīsies vai ir vērts.


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru