08 februāris, 2015

Februāra jaunumi

Sveiciens sniegputenī ... Vismaz Ogrē tāds plosās ...

Vakar man tika dota retā iespēja: auto atslēgas un divas stundas brīvas galvaspilsētā :)
Vienīgi dažas problēmas: šausmīgi nāca miegs un bija tāds nogurums pēc ballītes nakts garumā. Bet par spīti ļāvos šopingam un tiku aī pie dažiem kosmētiskiem sīkumiņiem.

L’Occitane šī sviesta komplekts. Roku krēmi ar rožu un vaniļas smaržu elegantā metāla kārbiņā. (Facebook sekotājiem īpašais piedāvājums.) Smarža dievīga (īpaši rožu), struktūra patīkama, iesūcas zibenīgi un mīkstina, pabaro ādu - fantastiski. Ir vērts apdomāt pilnā tilpuma iegādi.

No Sibericas veikaliņa interesants produkts - putojošie baltie māli. Paredzēts gan sejas gan matu mazgāšanai. Izmēģināju sejas mazgāšanai - attīra labi, bet šausmīgi savelk seju. Nav tā ka dikti patiktu, bet izmēģināšu arī matu mazgāšanai. Sliktākajā gadījumā lidos miskastē, žēl nebūs - cena ap 2 EUR.

Šoreiz guvums mazs. Bet, kā saka - laba daudz nevajag.

Lai silti!
Z!

2 komentāri:

  1. no šitāda paskata Agafijas sērijas feins ir pirts skrubis ar zālītēm. smarža fantastiska, skrubis liekas ļoti maigs, bet beigās ir tā tīrā gurkstošā sajūta :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Pamēģināju matiem - kā saka "tur kaut kam ir jābūt" - man iepatikās :) apsveru domu par atkārtotu iegādi - tik man tie Siberikas veikaliņi kaut kā nav pa ceļam :(

      Dzēst

Ievadiet komentāru