08 jūnijs, 2015

Atsauksme: Elegantais E vitamīna komplektiņš no The Body Shop

Beidzot, beidzot, beidzot ārā ir pieklājīgs laiciņš un biezās zeķubikses ir atstājamas mājās. Bet tikmēr mājas pavēnī vēl zied vēlīnie ceriņi. Kad deju kolektīva meitām brīvdienās bij jāpin ziedu vainadziņi domājām, ka nāksies tos pīt no ceriņiem, jo īsti vēl nekas nezied :D Laimīgā kārtā studentneļķītes mūs izglāba :)

Tomēr par zieķu plauktiņu runājot - pie jūnija jaunumiem atrādīju čupiņu ar produktiem, kas nonākuši manās ķepās. Tad nu sākšu ar tiem, kas pie manis ir visilgāk (godīgi sakot jau no maija) un līdz ar to jau ir kādu laiciņu kārtīgi palietoti.

Šoreiz stāsts par eleganto E vitamīna komplektiņu no The Body Shop.

Mans komplektiņš sastāv no trim labumiem - acu krēma, sorberta sejai un seruma-eļļas. Tad nu mazliet par katru no tiem:

Sākšu ar mazāko, mīlīgāko un viennozīmīgi manu mīļāko produktiņu no visiem - Eyes cube acu krēmu.
Acu krēmam ir interesants un ļoti ērts formāts - tas ir izskrūvējams kā lūpu balzāms (pirmā asociācija). Runājot par tā īpašībām pirmais, kas nāk prātā - tas ir patīkami atvēsinošs (to noteikti nevar nejust), pilnīgi un noteikti nav taukains, neaizlipina acis un patīkami mitrina, kā arī atsvaidzina acu zonu rīta agrumā. Tāpat tas satur kviešu asnu eļļu, kas ir E vitamīna avots. Tā lietošana ir nenormāli ērta - divas kustības un acu zona jūtas žirgta un mitrināta. Lai gan tā daudzums ir pavisam neliels - tikai 4 grami, man izskatās, ka tas pietiks gana ilgam laikam. Ja vēl ir šaubas - šo rekomendēju par visiem 100.


Mitrinošs sorberts - šis ir pats savādākais produkts - sorberta tekstūras mitrinošs želejveida krēms ikdienas lietošanai (ak, jēziņ, cik sarežģīti man sanāca to noraksturot). lai gan tā tekstūra ir neierasta, krēms ir tīri tā neko. Labi mitrina, mazliet matē ādu. Klājas viegli. Lai gan esmu lasījusi, ka dažkārt šis krēms mēdz velties - uz savas ādas neko tādu neesmu novērojusi, bet tas noteikti atkarīgs no ādas tipa - manai kombinētai ādai patīk. Krēms satur tādas vērtīgās sastāvdaļas, kā mentolu, šī sviestu, sojas eļļu un alveju. Lielākais mīnuss šim produktam ir tā ļoti izteiktā smarža - godīgi sakot, tā varēja arī nebūt, jo abi pārējie produkti ir praktiski bez smaržas. Personīgi man ļoti netraucē, bet pieļauju, ka cilvēkiem varētu arī nepatikt.

Kā trešais produktiņš manā plauktiņā ir nonācis nakts serums-eļļa. Sākumā pret eļļaino produktu izturējos ļoti piesardzīgi, lai gan bija lasītas labas atsauksmes - tomēr likās: "ja nu tomēr aizliks ciet poras un nāksies atkal cīnīties ar pumpām". Pirmās dienas turējos un eļļu nemēģināju lietot, bet paldies ražotājam un ar šo eļļiņu viss ir kārtībā - to var lietot arī taukainākas ādas īpašnieces.
Eļļu paredzēts lietot vakarā, lai tā nakts laikā var atjaunot ādu, ļaujot tai izskatīties veselīgai un starojošai. Ja nepārspīlē ar eļļas apjomu - tā uzsūcas gana viegli un neatstāj taukainu sajūtu vai plēvīti. Kā jau minēju - poras tā neaizsprosto un īpaši patīkami to ir lietot pēc vakara ūdens procedūrām (duša/vanna/baseins). Tāpat kā abi iepriekšējie produktiņi - arī šis satur koncentrētu kviešu asnu eļļu un citas vērtīgas nepiesātinātās taukskābes saturošas eļļiņas.

Kopumā par produktiem varu teikt labus vārdus un tie noteikti ir izmēģināšanas vērti.

Cenas:
Acu krēms: 11,20 EUR
Sorberts: 19.90 EUR
Eļļa - serums: 24,90 EUR

Un šeit, ja ir interese, var paskatīties mazu gabaliņu no svētdienas brīnišķīgā koncerta Jelgavā, kurā arī man bija tas gods būt mazai skudriņai 6500 skudriņu lielajā pūznī:

Lai top!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru