16 jūnijs, 2015

Weleda arnica produkti

Hei, hei!
Šoreiz gribējās padalīties ar diviem košiem un foršiem produktiņiem.

Tā kā mans sportiskais režīms ir šausmīgi neprognozējams (īpaši pirms koncertiem) un kāds no treniņiem var izrādīties tik intensīvs, ka savilktos muskuļus jutīšu vēl vismaz trīs dienas, tad laiku pa laikam izmēģinu dažādus produktus, kas paredzēti tieši muskuļu atbrīvošanai pēc intensīvām sporta nodarbībām. Šoreiz manās rokās ir nonācis Weleda arnikas ķermeņa kopšanas komplekts - sporta dušas želeja un masāžas eļļa.

Weledas arnikas sporta dušas želeja pēc sporta palīdzēs atslābināties un atjaunot enerģiju, savukārt masāžas eļļa novērsīs muskuļu savilkumus un sāpes.
Godīgi sakot iesākumam biju mazliet skeptiska, ka šādi vienkārši produkti varētu atvieglot muskuļu savilkumu, kas dažkārt pēc ļoti smaga treniņa ir pat vairākas dienas. Tomēr rezultāts mani pārsteidza.

Sākot no viena gala - domāju, ka lielākā daļa jau ir lietas kursā, ka Weleda ir dabīgās kosmētikas zīmols. Savukārt man, kā eko kosmētikas cienītājai, tas ir ļoti būtisks faktors.

Pirmais produkts dzīvespriecīgi oranžajā komplektiņā ir arnikas dušas želeja. Tā sola atslābināt ķermeni un sniegt patīkamu enerģiju pēc sporta, vienlaicīgi maigi attīrot ādu un saglabājot tās dabīgo mitrumu. Dušas želeja tiešām ādu attīra ļoti saudzīgi – tā neputo tādos apjomos, kā varētu būt ierasts lietojot dažādus ķīmijām pārbagātus dušas produktus. Ar to jārēķinās lietojot eko kosmētiku. Tomēr tā patīkami kopj ādu to nekairinot un nesausinot. Dušas želejai piemīt diezgan izteikta rozmarīna un lavandas smarža (piebildīšu gan ka uz ķermeņa pēc dušās tā nebūs jūtama it nemaz). Kopumā dušas želeja kā jau želeja. Nejutu kaut kādu baigo nomierinošo efektu, bet dvēseli priecē, jo tomēr eko :D

Kā otro produktu, pēc dušas - uz mitras ādas, paredzēts lietot arnikas masāžas eļļu. Masāžas eļļa ir diezgan bieza un tāda pamatīga, tai piemīt viegli sildoša iedarbība (un, jā - vieglu un patīkamu sildošo efektu tiešām var just), tās iedarbība ir tāda, ka tā rada uz ādas tādu kā nelielu aizsargkārtiņu un neļauj muskuļiem strauji atdzist, līdz ar to atbrīvojot no sasprindzinājuma un muskuļu sāpēm. Bez tam eļļa arī mitrinās un pabaros ādu, padarot to tvirtu un maigu. Jāpiebilst, ka arī eļļai ir tāda pati smarža kā dušas želejai, taču pēc masāžas uz ķermeņa ir jūtama vairāk viegla citrusu nojausma. Lietojot eļļu uz reiz pēc dušas – uz viegli nosusinātas, tomēr pietiekami mitras ādas, eļļa iesūcas labi un nepadara taukainu ķermeni vai drēbes, ja vien netiek pārspīlēts ar eļļas apjomu (jāliek tiešām ir pavisam neliels daudzums). Uz sausas ādas eksperimentēt nevajag - būs liela ķēpa, taukaina āda un jēgas nekādas. Ar ķermeņa eļļām man nav īpaši draudzīgas attiecības, jo vienmēr ir jāgaida, kamēr varēs apģērbties nebaidoties drēbes padarīt nelietojamas vienā piegājienā. Tomēr ar šo eļļu man izdevās sadraudzēties ļoti ātri un principā apģērbties ir iespējams tūlīt pēc ādas apžūšanas un pat nav jāgaida vesela mūžība.

Kopumā lietojot šos produktus biju pozitīvi pārsteigta par sniegto rezultātu. Gan jau ka arī pašmasāža dod savu ieguldījumu, bet tomēr, pēc tiešām smagiem treniņiem man mēdz diezgan ilgi sāpēt kāju muskulatūra (arī muskuļu izstiepšana pēc treniņa nelīdz), un jāatzīst - šie produkti deva necerētu rezultātu un ķermenis pēc treniņiem un deju svētkiem divu dienu garumā jutās tiešām labi. Bija jūtams tikai neliels muskuļu savilkums nākamajā dienā, kas beidzās līdz ar kārtīgu pakustēšanos. Ideāli! Noteikti katrs organisms šādus produktus var uztvert savādāk, bet man patīk.

Cena: katrs produkts ap 8 EUR.
Sirsnībā!

2 komentāri:

  1. Neesmu vel mēģinājusi viņu dušas želejas, būs jāpamēģina, bet mani attur tas metāliskais iepakojums, pat nezinu kādēļ :D varbūt vienkārši internetā viņš tā izskatās :D ( es parasti eko preces sūtu tikai internetā, daudz izdevīgak).

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Iepakojums ir parasta plastikāta tūbiņa - kā jebkurai dušas želejai. Tā kā droši - ja ir interese - iepakojums ir ērts - viss oki. Skatījos, ka cocoonā šie maksā ap 6,5 EUR - tā kā uz koppasūtijumu var paņemt lētāk :)
      Varbūt, ka kaut kur ir vēl izdevīgākas cenas? Neesmu gan meklējusi, bet priecāšos, ja padalīsies ar linkiem, kur pērc eko kosmētiku. Man šobrīd prātā ir tikai divi: cocooncenter.co.uk un iherb.com

      Dzēst

Ievadiet komentāru