13 jūlijs, 2015

Saneribox jūnija kastīte un brīvdienas pie dabas

Tā kā nejauši nokļuvu laivu brauciena organizatora lomā, pēdējās pāris nedēļas paskrēja organizatoriskās lietās un  tik maz laika palika citām aktivitātēm, tāpēc šis raksts nāk ar tādu pamatīgāku novēlošanos... bet tas ir to vērts.

Bija liels prieks saņemt eleganti noformēto jūnija Saneribox skaistuma kastīti.

Jūnija kastītē ietilpa septiņi mini produkti/paraudziņi un viens gardums - Bon Bon Sweets zefīriņš, kas bija cietis pārvadāšanas laikā, tādēļ tā foto nebūs.
Man ļoti patīk, ka kastītē ir bukletiņš, kurā var iepazīties ar produktu aprakstiem, cenām un iegādes vietām. Ļoti praktiski un uzskatāmi. Bukletiņš arī ir ieturētā stilā ar kastīti – vienkāršs, bet tajā pašā laikā elegants.


Kā jau minēju kastīte satur septiņu produktu miniatūras.

Sākšu ar no viena gala.
Kastītē sejas kopšanai ir divi produkti:
GATINEAU Aquamemory High Hydration Cream-Mask. Mitrinoša krēmveida maska dehidrētai ādai ar hialuronskābi, fenheļa un brūno aļģu ekstraktiem. Maska paredzēta ādas mitruma līmeņa atjaunošanai un tūlītējai, intensīvai mitrināšanai. Tā palīdz izlīdzināt sausuma krunciņas un aizsargā ādu no pāragras novecošanās. Maska ir patīkama, viegla un pats galvenais - tiešām mitrinoša. Tai ir arī gana liels tilpums lai spētu produktu labāk iepazīt.
LANCÔME VISIONNAIRE LR 2412 4% – Cx Advanced Skin Corrector. Bukletā lasāms, ka Lancôme Visionnaire satur ekskluzīvo aktīvo sastāvdaļu LR2412 – Cx, kura ir radīta, lai iegūtu vēl perfektāku, vēl gludāku ādu katru dienu. Pateicoties šai unikālajai molekulai, serums pamanāmi samazina poras, nogludina grumbiņas, ādas virskārta kļūst maiga un zīdaini gluda. Tas tiek pozicionāts kā ādas korektotrs, bet es teiktu, ka tas ir krēms, kas manu sejas ādu uz līdzenas vietas padarīja īpaši maigu, samtainu. Jāsaka, gan, ka uz produkta nav atzīmēts ieteicamais lietošanas vecums un norādīts, ka der visiem ādas tipiem, tomēr nepamet sa'jutas, ka šāds produkts tomēr vairāk būtu piemērots nobriedušai ādai - sievietēm virs 35. Tomēr produkts man iepatikās.

Tāpat kastīte satur vienu produktu matu kopšanai.
HELEN SEWARD Remedy fluīds matu atjaunošanai. Tā sastāvā ir unikāls komplekss ar balto vīnogu poliphenolu 80% (augu bāzes antioksidants, kas samazina matu lūšanu) un īpašo Hairsphere-spherulites formulu (mikrosfēras, kas iekapsulē un piegādā matam atjaunojošās vielas: kviešu aminoskābes, avakodo eļļu un vērtīgās taukskābes). Lietojot Remedy fluīdu mati atgūs formu un to pilnīgumu, patīkamu mīkstumu, mirdzošu spīdumu un vieglumu.
Kastītē ir 8 ml ampula, kas maniem vidēji garajiem un plānajiem matiem būs pietiekoša divām reizēm. Vienu reizi produkts jau ir izmēģināts un efekts ir fantastisks. Mati pēc produkta lietošanas ir mirdzoši, gludi, tie nepinķerējas, ir viegli izķemmējami, tie nepaliek smagnēji vai taukaini. Produkts darbojas izcili. Kastītē ir kupons 15% atlaidei produkta iegādei, tāpēc esmu diezgan droša, ka šis produkts tiks iegādāts ilgstošai lietošanai.

No ķermeņa kopšanas produktiem – kastītē ir iekļauts SEBAMED Intīmās higiēnas līdzeklis. Ikvienai dāmai būs skaidrs, kas tas ir, tomēr internetā lasītas diezgan daudz pārdomas par to vai šādam produktam būtu jābūt pārsteiguma kastītēs. Un šoreiz es pievienošos šim viedoklim, jo tomēr skaistuma kastītēs dāmas sagaida vairāk jaunumus vai ekskluzīvākus produktus un intīmās higiēnas produktus vajadzētu atstāt katras pašas izvēlei.

Lielu prieku man sagādāja MARVIS zobu pastas mazais iepakojums, kas nav vēl mēģināts, tomēr noderēs vasaras izbraucienos pie dabas vai rudens tālākos ceļojumos. Tādēļ pagaidām to nolieku plauktiņā.
Ražotājs saka, ka tā ir labākā ārstnieciski profilaktiskā zobu pasta no Itālijas. Zobu pasta Marvis ir izveidota pēc tradicionālas receptes, izmantojot augstas kvalitātes sastāvdaļas, kas nodrošina bagātīgu krēmveida tekstūru. Šī tehnoloģija ļauj efektīvi pastiprināt aromāta intensitāti un nodrošināt atsvaidzinošu, balinošu un aizsargājošu iedarbību.

Tāpat kastīte iepriecināja saņēmējas ar dieviem smaržu paraudziņiem.
HERMÈS Le Jardin de Monsieur Li L’Eau de Toilette (aromāta kompozīcija: Jasmīns, piparmētra, citruss) un LANCÔME La Vie Est Belle L’Eau de Toilette (aromāts atveras ar garšīgiem un sulīgiem augļiem, kurus ieskauj īriss, apelsīna ziedi un jasmīns sirds notī, bet pamatā ir silts un garšīgs noslēgums, kuru rada pačūlija, tonkas pupiņas, vaniļa.). 

Jāsaka, ka es smaržas ikdienā nelietoju, līdz ar to šīs paliks kādam īpašākam gadījumam.

Kopumā varu teikt, ka četri produkti no septiņiem mani ļoti iepriecināja. 
Viens neitrāls
Divu produktu vietā varēja būt kas cits.
Un BonBon sweets gardums noteikti ir jāizbauda :) 


Un ja ir interese - tā mums gāja laivojot (atvainojos, ka foto kvalitāte nav no izcilākajām, jo bildēts ar telefonu caur ūdensdrošo maciņu, kas kropļo foto, bet atmiņām pietiek :) vienkārši man nav drosmes ņemt laivā spoguļkameru):
Straupes pazemes ezeri Braslas upes krastā. Kaut kas unikāls, kaut kas fantastisks un tepat - Latvijā.

Brasla no kajaka skatpunkta

Fantastiskās klintis Braslas krastos. Es nezināju, ka Latvijā ir kaut kas tik iespaidīgs.



Vakariņas :)


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru