05 oktobris, 2015

Avon supertuša

Sveiciens!

Šodien rakstu gaidīšanas rindā ilgu laiku pavadījis raksts, kam mūždien pietrūkst mazliet laika - stāsts par Avon supertušu - Big & False Lash tušu apjomam.



Ar dekoratīvo kosmētiku kā reiz ir tā laime jau no pirmās lietošanas reizes saprast ir vai nav. Un ar šo es uz reiz saku, ka man ir.
Big & False Lash ir tuša, kas sola sniegt mākslīgo skropstu efektu. Tas vai tā to tiešām dod - varēsiet paskatīties zemāk pievienotajos uzskates materiālos. Man šķiet, ka jā!
Tušas sastāvs ir patentēts un tas satur 1000 apjomu palielinošu šķiedru, kas tad arī ir tās, kas sniedz mākslīgo skropstu efektu.
Es varu piebilst, ka tuša ne vien sniedz kuplumu, bet skropstas arī pagarina. efekts ir tiešām ievērojams - kuplas, pagarinātas un eleganti atliektas skropstas.
Jāsaka, ka ir savi plusi, savi mīnusi - birstīte ir vienlaicīgi ļoti ērta un vienlaicīgi mēdz nosmērēt augšējo plakstiņu. Te jāpiešauj roka. Tāpat tuša ir ūdensnoturīga (kas man ne visai patīk, jo grūti dabūt nost), līdz ar to tā neizsmērējas un nebirst. Kalpos teicami visas dienas garumā.

Ak, jā - un cena vairāk kā fantastiska - 4,19 EUR.

Avon Big & False Lash
Pirms un pēc.

Un zemāk ir neliels 27 sekunžu garš video, kā izskatās dzīvē "pēc", ja ir interese, protams.

Joprojām apgūstu tuvplānus - uz reiz saku - rezultāts man pašai ne pārāk patīk, bet saprotu, ka lai apgūtu foto - jāmācās un jāmeklē rakursi, pareizie attālumi un galu beigās jāapgūst visādas papildus programmiņas, utt. Tā kā ceru, ka novērtēsiet manu veikumu un priecāšos arī par konstruktīvu kritiku ;) ... Tas man tikai palīdz mācīties :)

Sauli, prieku, mīlestību!

4 komentāri:

  1. Man atkal tā tuša bija vilšanās. Saķepunāja skropstas, birstīte arī likās milzīga. Vienīgi noturība laba, nekas nebira nost un izteikti melna krāsa.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man ar tušu bija tā - pirmā reize bija super (birstīte bija tīra). Tad kādā trešajā reizē birstītē saķepa nenormāli daudz tušas un to šķiedru un likās, ka būs baigā vilšanās - skropstas salipa, noķēpāju plakstiņus, nu pilnīgas šausmas. Bet tad iztīrīju birstīti un tagad viss kalpo fantastiski - skropstas nesalipina (principā rezultāts ir redzams). Vismaz man patīk :)

      Dzēst
  2. foršs video :)
    man krājumos vēl 5 neatvērtas tušas. pietiks visam 2016.gadam laikam, ja visas kalpos vismaz 3 mēnešus :D

    AtbildētDzēst

Ievadiet komentāru