30 oktobris, 2015

Ceano ķermeņa kopšanas kosmētika

Turpinot apzināt ko mēs paši mūsu mazajā Latvijā esam spējīgi radīt, esmu iepazinusies ar mazu kriksīti no Ceano Cosmetics plašā piedāvājuma klāsta. Skatoties ko šis zīmols piedāvā - var patiesi apjukt (jāsaka, gan ka ne visos veikaliņos ir pieejams pilnīgi viss produktu klāsts). Es iesākumam izmēģināju 7 produktus: šampūnu, roku krēmu, ķermeņa skrubi un jogurtu, ziepes un divas vannas bumbas.


Mazliet par katru no tiem:

Saulaini dzeltenais kumelīšu šampūns
Krēmīgais saules dzeltenais šampūns ar kumelīšu aromātu ir paredzēts, lai saudzīgi attīrītu matus un piedotu tiem spīdumu. Tā sastāvā ir virkne vērtīgu komponentu ar kondicionējošām un aktīvām piedevām, kā arī skaistuma vitamīns (provitamīns B5) un alvejas ekstrakts. Īpaši atzīmēts, ka tas nesatur parabēnus. Attīrīšana tiešām ir maiga, mati ir tīri un mīksti, tomēr maniem garajiem matiem prasās arī pēc papildus pabarošanas - kāda matu balzama vai maskas formā. 

Stilīgais roku krēms
Pirmkārt ražotājam cepumiņš par produkta iepakojumu - tas ir metālisks, gigantisks un super stilīgs (man patīk šāda veida iepakojumi, arī zinot faktu, ka pēc kāda lietošanas laiciņa tie paliek kā "saņurcīta avīze", bet man vienalga patīk :D ). Vienīgi prasītos atvāžams ne skrūvējams vāciņš - bet visu jau var gribēt. Īsi un kodolīgi par pašu krēmu - mitrina un mīkstina ādu, ļoti viegli iesūcas, patīkami smaržo un 120 ml iepakojums pietiks vai nu lielai ģimenei vai veselai mūžībai. No visiem šis man ir īsts mīlulis.

Garšīgi smaržīgie zemeņu skrubis un sarkano vīnogu ķermeņa jogurts
Ne vienkārši skrubis, bet krēmskrubis - tas ir uz sāls bāzes, tieši tāds, kāds man patīk vislabāk. Tā konsistence ir krēmīga, sāls graudiņi šķiet tādi noapaļoti un maigi. Tā sastāvā ir eļļas, taču uz ķermeņa pēc lietošanas nav manāms eļļainais slānītis vai lipīgā sajūta un smaržo tas bezgala ņammīgi. Tomēr patēriņš ir tāds it kā es to ēstu pusdienu vietā :D Bet šķiet man tas tā ar skrubīšiem ir vienmēr.

Ķermeņa jogurts ar sarkano vīnogu aromātu - šim gan nav tik intensīva smarža kā skrubim, bet toties ir maigi saldena smarža un krēmīga jogurta tekstūra tā, ka pilnīgi prasās pēc lielās karotes. Aromāts tiešām ir ļoti dabisks un patīkams - domāju šis derēs arī jūtīgajiem deguniem. Par pašu jogurtu varu teikt, ka tas nodrošina pamata lietas, ko tam vajadzētu pildīt - uzsūcas ļoti ātri, mitrina, izlīdzina, baro un aizsargā ādu, bez jebkādas lipīguma sajūtas.

Visbeidzot trīs ikdienišķie produkti - vannas bumbas un ziepītes.
Ko tur daudz piebilst - ar šiem produktiem nošaut greizi praktiski nav iespējams. Forši produktiņi ikdienas lietošanai un svētdienas mazajiem mājas SPA svētkiem. Aromātu izvēle ir tik plaša, ka es pat nezinu kādi ir man.

Šie produkti noteikti ir mēģināšanas vērti.

Par cenām:
Šampūns ~ 5 EUR
Roku krēms ~7 EUR
Skrubis ~7 EUR
Ķermeņa jogurts ~10 EUR
Vannas bumbas un ziepītes ~2 EUR

Nopirkt var Douglas veikalos visā Latvijā un internetā www.elady.lv vai madeinlv.lv

5 komentāri:

  1. man ir kafijas skrubis ar krēmu. patīk biezā konsistence. smarža laikam būtu labāka bez tā krēma, tāpēc nākamreiz ņemšu klasisko kafijas versiju. labi skrubē

    AtbildētDzēst
  2. Nekad nav sanācis viņus pamanīt Drogas plauktos. Noteikti nākamreiz skatīšos vērīgāk esot tur.

    AtbildētDzēst
  3. Man ļoti patīk Ceano roku krēms un dušas uzpūtenis. Esmu mēģinājusi vēl citas lietas, bet šie paši mīļākie. :) Ceano noteikti ir tas zīmols, kas ir mēģināšanas vērts! l)

    AtbildētDzēst

Ievadiet komentāru