10 oktobris, 2015

Dzintars Laura Mars kosmētika

Sveiciens!

Kādam varbūt dzirdot par Dzintars kosmētiku, pirmais, kas nāk prātā ir ōmītes mīļākās smaržas, bet man Dzintars jau sen neasociējas ar ōmīšu smaržām - tieši pretēji - es to uztveru kā kvalitatīvu, mūsdienīgu un konkurētspējīgu kosmētiku.

Šodien no Dzintara klāsta pastāstīšu par diviem lieliskiem produktiem no jaunākā jaunuma - Laura Mars sērijas.
Šoreiz manā redzeslokā BB krēms un gaišinošs serums ādai ap acīm.
BB krēms man ir tonī "Rose Beige". Kopumā veikalu plauktos ir pieejami trīs toņi - "Illuminate"(kas likās pats gaišākais), "Rose Beige" (vidēji tumšs ar rozīgu apakštoni) un "Peach beige" (veikalā to pamēģinot likās diezgan patumšs, tāds izteikti brūns).
Par pašu krēmu - ražotājs atzīmē, ka tā sastāvā esošā hialuronskābe nodrošina ilgstošu ādas mitrināšanu, inovatīvais peptīds SYN®-COLL aizsargā ādu no priekšlaicīgas novecošanās un alfa-arbutīns gaišina ādu, padarot ādu svaigu un starojošu. 

Uz reiz, bez aplinkiem saku, ka BB krēms man patīk - tas ir viegli sedzošs, bet ļoti labi izlīdzina ādas krāsu un sīkos defektiņus, manai ādai gan varētu prasīties varbūt mazliet gaišāku tonīti, tomēr tas dod tiešām dabisku koptēlu. Krēmu uzklāt ir ļoti viegli, tomēr dienas laikā man tas no sejas pazūd. Tā kā mana sejas āda ir kombinēta ar diezgan izteikti taukainu "T" zonu - šis krēms dienas gaitā pastiprina spīdumu un prasās seju piepūderēt (atkāpei: jāpiebilst, ka pagaidām neviens no mēģinātajiem BB krēmiem man nav devis matējošu efektu). Toties tikko uzklāts tas dod skaisti svaigu un starojošu izskatu. Ilgākam efektam bez spīduma zem BB krēma es klāju matējošo sejas krēmu.
Patīkami, ka krēmam ir SPF aizsardzība (SPF 20), viegls un patīkams aromāts un tas noteikti nenosprosto poras.

Otrs Dzintara Laura Mars jaunums manos plauktiņos ir gaišinošs serums ādai ap acīm, kas sola izlīdzināt grumbiņas, samazināt maisiņus un tumšos lokus zem acīm, samazināt redzamās noguruma pazīmes, kā arī paaugstināt ādas tonusu, elastību un tvirtumu.

Pirmais, ko es vēlos atzīmēt un par ko esmu pilnīgā sajūsmā - ir seruma aplikators. Tas ir no metāla un uzklājot krēmu tas rada patīkami atvēsinošu un nomierinošu sajūtu. Par tumšajiem lokiem (par laimi) nevarēšu komentēt, jo mani šī problēma nav skārusi, taču priecājos par to, ka sīkās mīmikas grumbiņas ir samazinājušās, jo katru rītu ne vien lietoju krēmu, bet ar aplikatoru labprāt pavadu kādu minūti veicot patīkamo un atvēsinošo acu zonas masāžu - divi vienā. Ideāli :)
Pačukstēšu, ka mazāk slinkie noteikti to var glabāt ledusskapī un atvēsinošais efekts būs dubultā, tas palīdzēs arī pie acu zonas piepampuma vai maisiņiem pēc negulētas nakts.

Par abiem produktiem esmu tiešām priecīga - tie pilda savas solītās funkcijas un man nav izraisījuši nekādu alerģisku reakciju vai izsitumus.

Šos viennozīmīgi rekomendēju un Dzintaram saku, ka tas VAR un Latvija VAR. Malači! Prieks, ka mēs varam ražot ne vien produkciju pašmāju tirgum, bet arī atklāt aizvien jaunus veikaliņus visā pasaulē. Piebildīšu, ka Dzintars ir ieguvis arī godpilno trešo pozīciju skaistumkopšanas nozarē Latvijas mīlētāko zīmolu topā.


P.S. Nezinu gan cik ilgi, bet tieši šobrīd Dzintars veikaliņos (vismaz Ogres veikaliņā noteikti) ir fantastiskas atlaides - cenas ir no -40% līdz pat -75%. Iesaku doties izlūkos kamēr vēl ir :)

4 komentāri:

  1. Acu krēmu - serumu testēju šobrid, pagaidām patīk, bet jāizlieto tad varēšu objektīvāk spriest :) Patīk dzintara produkti, daudzi no tiem ir tiešām vērtīgi un labi.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man ar šis tas vēl ir krājumos, bet vēl jāpalieto līdz pilnvērtīgai atsauksmei. Bet man patīk viennozīmīgi :)

      Dzēst
  2. Piekritu ka Dzintara produkti ir palikushi aizvien labaaki un veiksmigaaki! Ari es nopirku Laura Mars BBcream Rose bage un apmierina taaa kvalitaate un funkcijas, kaa ari tonis. Ideali noder dienaas, kad negribas likt smagu make up,pietiek ar sho BB cream un skropstu tushu!:) Loti gribas izmeginat to Laura Mars serumu adai ap acim!!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Serumu kādu laiku biju nolikusi plauktā dziļāk (testējot citus acu krēmus)un to atkal ieliku ikdienas plauktiņā un wow ... bija jau aizmirsies cik tas foršs :)

      Tā kā iesaku :)
      Man liekas, ka tagad kā reiz Dzintaram atlaides - tā kā jāiet lūkoties :)

      Dzēst

Ievadiet komentāru