17 decembris, 2015

Dienvidkorejas kosmētika: Tonymoly Pandas mazulītis

Vasaras sākumā man bija pirmā saskaršanās ar acu krēmu "zīmulīša" formā. Sirsniņā ļoti iekrita šis formāts, tādēļ pārraku googli meklējot piedāvājumus - pāris varianti ir izcelti, bet sāku ar vienu no Donvidkorejas zīmoliem - Tonymoly Panda's Dram So Cool Eye Stick. Mīlīgo Pandas mazulīti.

Aiz piemīlīgās pandas slēpjas izskrūvējams acu krēma stiks??? (kā to pareizi būtu nosaukt latviski?).


Uz paciņas stāv rakstīts, ka tas ir mitrinošs un atvēsinošs acu serums. Pirmajā brīdī to uzklājot acu zonā tiešām ir i' mitrinoša, i' atvēsinoša sajūta. Tas uzsūcas zibenīgi un neatstāj īsti nekādas pēdas, līdz ar to man tomēr prasītos pēc ilglaicīgāka un mitrinošāka efekta.

Kā redzams, sastāvs nav ļoti slikts, taču varētu bez šādām tādām piedevām iztikt (piemērām alkohola un, n-tajiem cietinātājiem).

Kopumā foršs nieciņš un stilīgs aksesuārs vannas istabā :)


Cena: $6.24 (e-bay).

Varbūt ir vēl kāda pieredze ar šādiem "zīmulīša" formas krēmiem? Viens ieteiktais no cocoona man iekļauts wishlist-ā, bet tas nebija pieejams, kad pēdējo reizi sūtīju. Un nu sen nekas nav sūtīts.

Lai forši!

8 komentāri:

  1. Ļoti interesants produkts! Par Tonymoly esmu dzirdējusi ļoti labas atsauksmes, būs pāpameklē ebay :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Piemīlīgs bez gala :D. Nav tā, ka spiegtu no sajūsmas. Bet man patīk koncepts kā tāds. Un pie reizes iepazīstos ar Korejiešu kosmētiku, kas ir izslavēta kā labu labā :)

      Dzēst
  2. Godīgi- man būtu baill no Ebaja kosmētiku likt uz sejas ;) visu ko jau var pa viņu sadzejot pardevejs..

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Vispār jau par e-bay kosmētiku ir daudz labu atsauksmju. Piekrītu, ka nav 100% zināms ne sastāvs ne izcelsme, bet noriskēju - un nav ne vainas :D

      Dzēst
    2. Gan jau ka tā, bet gadās ari viltojumi ebaja pat ebaja precei :D Tas ir vax.. piem skin79 produktus vilto :D

      Dzēst
    3. Piekrītu. Ķīnieši vilto visu :D

      Dzēst
    4. Daudzi lielie Dienvidkorejas skaistumkopšanas internetveikali atver savus veikalus arī eBay. Tur viltojumus parasti nesastapt, galvenais ir pirkt pie pareizā "pārdevēja". :)

      Dzēst
    5. Vanda, es Tev piekrītu. Ebayā ir jāmāk iepirkties. Bet es 100% nemāku apgalvot, ka man tas izdodas. Ir gadījies visādi :D

      Dzēst

Ievadiet komentāru