11 decembris, 2015

The Body Shop saldā plūme

Pavisam nesen The Body Shop Ziemassvētku kolekcijai pievienojās saldās plūmes līnija. Sulīgs, kārdinošs un salds aromāts, ko rada magnolijas, peonijas un nogatavinātas plūmes smaržu nianses. Lūk, kas slēpjas aiz šī violetā iepakojuma.



Iepriekšējos gados The Body Shop mūs lutinājis ar cukurotā ābola un dzērvenes pūdercukurā līnijām. Tās ir pieejamas arī šogad un papildinātas ar šiem kārdinošajiem saldās plūmes produktiem. Kopumā līnijā ir 10 produkti - pārsvarā produkti ķermeņa kopšanai un vannas produkti, tomēr varam palutināt savus smaržu receptorus arī ar smaržūdeni un mājas aromātu.

Domāju, ka izmēģināšanas vērti ir visa saldās plūmes līnija, bet šoreiz - par četriem no tās:

1) Vannas kubiņi

Iepakojumā ir 10 vannas kubiņi - tātad 10 vannošanās reizēm. Katrs kubiņš ir pildīts ar līnijai raksturīgo, saldo, bet izsmalcināto plūmes ekstraktu, kas nācis no Turcijas dārziem. Kubiņu lietošana pavisam vienkārša - to pievieno siltam ūdenim, pēc mirkļa vanna piepildīsies ar saldi smaržīgu plūmju aromātu un iekrāsosies viegli violetā tonītī. Šis ir vairāk degunam baudāms prieks.


2) Ķermeņa skrubis
Domāju, ka regulārākie bloga lasītāji zinās, ka man mīļāki ir sāls skrubji, bet biju patīkami pārsteigta arī par šo. Skrubim ir kārtīgi sacukurota augļu džema tekstūra un salds augļu-ziedu aromāts, kas tā vien prasās pēc lielās karotes. Tas ir maigs (kā jau cukura skrubis), bet tā biezā tekstūra ļauj ļoti ar to ērti darboties. Biezā, džema viedīgā konsistence veiksmīgi tur graudiņiem kopā, un līdz ar to ir vieglāk skrubi iemasēt ādā. Skrubis ne vien labi attīra, tā sastāvā esošā Brazīlijas riekstu eļļa arī pabaro ādu, bet nepārklāj to ar nenoskalojamu eļļainu slāni. Neviltoti skrubis ir iekarojis manu sirdi :)

3) Ķermeņa sviestkrēms 
Teikšu tā, ka The Body Shop ķermeņa sviesti mani nekad nav pievīluši. Un arī šis nav izņēmums. Sviestkrēmam ir ļoti viegla un kūstoša tekstūra, līdz ar to, tas ir viegli uzklājams uz ādas un uzsūcas ļoti ātri, atstājot samtaini maigi un smaržojošu ādu. Šis noteikti ir mans plūmes līnijas favorīts. Un ja kāds man prasīs, ko izvēlēties no līnijas - jūs tagad zināt, ko es noteikti ieteikšu.

4) Lūpu balzams 
 
Pirmkārt sākšu ar to, ka tas ir mega iepakojums (20ml) priekš lūpu produkta. Nez vai vienatnē ar to vispār var tikt galā :D
Balzams ir iepakots elegantā metāla bundžiņā, tomēr, lai to uzklātu, visticamāk tur nāksies iebakstīt pirkstu (skaisti jau ir, bet varētu būt praktiskāks risinājums). Lūpu balzama konsistence man atgādina vazelīnu - lai gan sastāvā tā nemaz nav. Šis ir uz bišu vaska un dažādu eļļiņu bāzes radīts produkts. Tam ir mazliet saldena garša, viegli violeta nokrāsa (ko var pamanīt tikai tad, ja nošauts garām lūpām) un maiga augļu-ziedu smarža. Tā teikt - produkts visām maņām.
Tomēr lai cik produkts būtu foršs, tas man ziemai galīgi neder. Man ir super jūtīgas lūpas, kuras aukstajā laikā sāk sprēgāt pie praktiski jebkura lūpu kopšanas produkta. Esmu atradusi pārus glābējus, līdz ar to ziemas laikā es neeksperimentēju (nu labi, eksperimentēju, bet tas lielākoties beidzas vienādi). Līdz ar to šo es pārcelšu uz pavasara sezonu, kad manas lūpas beigs cimperlēties.

Kopumā varu teikt, ka The Body Shop ir trāpījis mērķī un šī līnija ir izdevusies.

Cenas:
Vannas kubiņi - 19.50 €
Ķermeņa skrubis - 21.50 €
Ķermeņa sviestkrēms - 19.50 €
Lūpu balzams - 7.90 €

Vēl es nevarēju nepieminēt, ka The Body Shop sadarbojas ar starptautisko labdarības organizāciju WaterAid un pērkot 1 īpašo dāvanu komplektu (īpašie komplekti atzīmēti ar lāsīti) tiek nodrošināta 1 diena ar tīru ūdeni ģimenei Etiopijā. Kas var būt vēl labāk kā dāvināt mīļajiem lietas, kas pasaulē vairo labo.

Kā teicis K.Skalbes pasakas "Kaķīša dzirnavas" galvenais varonis “Kāpēc vairot sāpes? Lai vairojas labāk prieks.”
Tāpēc es arī teikšu: vairosim prieku - ģimenē, darbā, pasaulē :) 
Bučas!

5 komentāri:

  1. Lūpām varbūt pamēģini Bepanthen ziedi (super-biezo krēmu), man ļoti palīdz ;)

    AtbildētDzēst
  2. Pasmaržoju sviestkrēmu veikalā - aromāts ļoti jauks :) Visticamāk, gribētu tieši to :) Man TBS lūpu produkti arī neder, tādēļ jau sen uz tiem vairs neskatos, kaut arī aromātu ziņā bieži vien tie ir pasakaini.

    AtbildētDzēst

Ievadiet komentāru