06 septembris, 2016

Catrice "Contourious" dekoratīvā kosmētika

Catrice "Contourious" rudens limitētā līnija - viss, kas nepieciešams konturēšanai un strobingam.


Konturēšana un strobings bija šīs vasaras hīts. Un izskatās, ka arī rudens turpinās uz šī viļņa. Un arī veikalos iemīļotajos Catrice plauktiņos kādu laiku atrodama limitētā līnija "Contourious", tajā skaitā mana mīļākā konturēšanas palete.

Lūk, kur arī mans mīlulis - konturēšanas palete ar trim svarīgākajām lietām: izgaismotāju, vaigu sārtumu un vaigu ēnām.

Šī palete ir tonī C01 Pale Perfectionis, ir pieejams vēl viens tonis, bet neesmu gan droša, ka arī Latvijā.
Palete klājas viegli, labi pludinās un arī noturība ir pietiekami laba. Man patīk, ka konturēšanai paredzētais tumšākais tonis ir perfekts - pirmkārt tas ir brūns bez jebkāda oranža, dzeltena vai rozā apakštoņa, tas klājas krēmīgi un pludinās labi. Iegūt var teicamus vaibstus. Vaigu sārtums man šķiet pa traku rozā, taču, ja neaizraujas ar tā uzklāšanu var iegūt pavisam maigu un dabisku efektu. Savukārt izgaismotājs ir klasisks, un uzklāts ar lielo vēdekļa otu vieglām kustībām, piešķirs skaistu starojošu finišu. Šobrīd šī palete man ir novietota kosmētikas kalna pašā augšiņā :)

Līnijā ir vēl viena palete - tieši sejas kontūru iezīmēšanai - krēmīgā konturēšanas palete, kurā ir divi brūnie toņi - miesaskrāsas un piena šokolādes tonī.


Šos divus jaucot var iegūt sev piemērotāko toni. Taču jāsaka, ka šī palete man ne pārāk iet pei sirds, jo, pirmkārt es neesmu piešāvusies konturēt ar krēmveida līdzekļiem, un otrkārt, toņiem šķiet ir neliels oranžīgs piesitiens, kas man ne pārāk patīk. Bet tā palete ērta, gana pigmentēta, ļoti krēmīga un pielāgojamu toni.

Strobingam noderēs šis milzīgais, krēmveida zīmulis - izgaismotājs.


Zīmuļa tonis ir auksti balts, ar nelieliem mirdzumieņiem un ja to labi izpludina iegūst patīkamu un dabisku mirdzumu. Bet te, gluži tā pat kā ar konturēšanas paleti, man vēl jāpiešauj roka pie krēmveida līdzekļiem, tāpēc priekšroku tomēr dodu lieliskajai pūderveida konturēšanas paletei.

Bildē redzama arī ērtā konturēšanas otiņa no jaunās līnijas. Jāsaka, ka vaigu kaula iezīmēšanai šī ir ērtākā otiņa, kas šobrīd ir manā rīcībā.

Visbeidzot konturēšanas līnijā ir arī lūpu produkts, kas paredzēts lūpu konturēšanai un iekrāsošanai, tonī C02 Rosewood.


Lūpu krāsa sastāv no divām daļām - matēta zīmuļa lūpu kontūras iezīmēšanai un ļoti pigmentēta lūpu spīduma. Šo var lietot visu kopā, vai pa vienam, iegūstot attiecīgi matētu vai glancētu finišu. Zīmulītis ir stingrs, bet krēmīgs un ļoti pigmentēts. Tā kā tas ir matēts - izcels sausumiņus uz lūpām, tāpēc, ja zīmulim pa virsu neklāj lūpu spīdumu, apakšā noteikti jāpaklāj kāds balzams. Savukārt lūpu spīdums ir kā visi Catrice spīdumi - pietiekami labs, lai gan vidēju noturību, tomēr piesātinātu toni un vieglu klājumu.

Toņu swatch;
no kreisās: konturēšanas palete (konturētājs/vaigu sārtums/izgaismotājs); krēmveida konturēšanas palete (gaišais tonis/tumšais tonis), izgaismotājs, lūpu krāsas (lūpu spīdums/zīmulis).


Vislielākais prieks par pūderveida paleti - tas noteikti ir must-have produkts, tāpat mēģināšanas vērts ir lūpu konturēšanas komplekts un konturēšanai paredzētā otiņa. Pārējos iesaku eksperimentēt mīļotājiem :)


Saulainu dienu, mīļie!

3 komentāri:

  1. ši kolekcija ir viena no manām favorītēm ;)

    AtbildētDzēst
  2. Kolekcija ir forša, bet man tieši pūderveida palete šķita neveiksmīga :( zīmuļveida izgaismotājs gan ir ļoti ļoti foršs:))

    AtbildētDzēst

Ievadiet komentāru