04 janvāris, 2017

Svētku noskaņās - The Body Shop Ābols ar kanēli

The Body Shop katru gadu svētku laikā, lai atsvaidzinātu ikdienu, piedāvā īpašo - limitēto ķermeņa kopšanas sēriju. Šogad izvēle kritusi par labu klasiskai svētku smaržai - ābols ar kanēli.



Produktu smarža ir neatvairāma - tur ābola aromāts ir papildināts ar kanēļa notīm un atsvaidzināts ar apelsīnu baltajiem ziediem. Silti, saldi un garšīgi.

No sērijas man ir divi - es pat teiktu klasiskas vērtības: skrubis un sviestkrēms.


No šiem abiem sākšu ar cukura skrubi neatvairāmi zaļajā krāsā.


Tieši tik zaļš, cik zaļš ir iepakojums - tik pat zaļš ir arī pats skrubītis. Uzklājot bagātīgi uz visa ķermeņa nesanāk gluži Grinčs, bet virziens pareizais 😃
Esmu izmēģinājusi dažādus The Body Shop ķermeņa skrubjus un mani nebeidz pārsteigt, cik tie tomēr ir dažādi. Arī šis. Tas ir biezs, želejveida konsistences, piesātināts ar cukura graudiņiem. Tas ir diezgan abrazīvs - īstenībā tieši tāds, kādi man patīk, protams lietošanai ķermenim. Pēc skrubja noskalošanas var sajust arī sastāvā esošās eļļas (sastāvā atrodamas ābolu sēklu un Brazīlijas riekstu eļļas), taču pēc tā nepaliek taukaina vai lipīga kārtiņa - tik vien kā viegli barojoša nojausma. Skrubim ir ļoti izteikta zaļo ābolu smarža, kas sajaucas ar spēcīgu kanēļa aromātu radot mazliet rūgtenu piesitienu. Bet pēc noskalošanas no šīs aromātu buķetes praktiski nekas nepaliek pāri - kas noteikti nav slikti, jo tādējādi tiek izslēgts, ka sajauksies dažādi aromāti, radot kaut ko pavisam negaidītu.

Ja tomēr gribās, lai maņas pavada kraukšķīgais ābolu - kanēļa aromāts, tad atliek ādu palutināt ar sviestkrēmu.


Sveistkrēms gan ir klasiska The Body Shop vērtība, un man šķiet, ka pat gadiem cauri tas nav mainījies pilnīgi nemaz. Tieši tādēļ zinu, ka manā gadījumā, ar šo produktu nošaut greizi praktiski nav iespējams.
Sviestkrēms ir patiesi barojošs - tā sastāvā ir ābolu sēklu eļļa, šī un kakao sviesti, sezama un sojas eļļas un bišu vasks. Perfekta kombinācija ziemai un manai apkures sezonas sausinātajai ādai. Lai gan sastāvs ir pamatīgs, tā uzsūkšanās spējas ir pietiekami labas, pēc uzklāšanas jāuzgaida būs vien mazs brītiņš, ja sviestkrēmu neklāj tik bagātīgi - varbūt pat nav nekas jāgaida, taču man patīk ādu pamatīgi palutināt. Uzsūcoties sviestkrēms ādu padara maigu un gludu, to mitrina un pabaro.
Sveistkrēma aromāts ir krietni maigāks kā skrubītim - tam ir viegls ābola skābums, kas savijas ar nedaudz kanēli pikantumam un kaut kur pavisam fonā jūtams arī ziedu maigums. Aromāts ir viegls, silts un ļoti atbilstošs šodienas putenim.

Pārlapoju bloga lapas - 2015/2016 gadu mijā The Body Shop aktuāli bija trīs aromāti dzērvene, cukurotais ābols un saldā plūme, par kuru esmu rakstījusi blogā. Tiesa gan šogad aromāti nav pieejami.

Cenas:
Skrubis 22,50 €
Sviestkrēms 19,50 €

Lai skaists ziemas sākums un izbaudāt sniegu!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru