10 janvāris, 2017

Schwarzkopf Professional BC Fibre Force

Schwarzkopf Professional BC Fibre Force ir viens no Schwarzkopf Professional 2016. gada nogales jaunumiem. Varbūt kādai šķitīs, ka BC Fibre Force līnija jau ir sen zināma, bet nekā. Šī ir nevis uzlabota vecā, bet pilnīgs jaunums.
Jaunā BC Fibre Force līnija ir paredzēta stipri bojātu matu atjaunošanai. Kura dāma gan nav saskārusies ar ar matu lūšanu? Tādēļ Schwarzkopf ir ķēries pie produktu izstrādes, kurus lieto gan salona procedūrās, gan arī rezultāta saglabāšanai mājās - lai arī matu kopšana mājas apstākļos būtu tik pat efektīva.


Ķidājot rudens tukšo taru jau minēju, ka esmu ārkārtīgi apmierināta ar BC Fibre Force rezultātiem pēc miniatūro iepakojumu pieveikšanas un solīju arī rakstu par šo līniju.
Te nu es esmu :)

Kā jau minēju - jaunā BC Fibre Force līnija ir īpaši izstrādāta ļoti bojātu matu kopšanai, kā arī matiem, kuri tiek regulāri termiski vai ķīmiski apstrādāti - un tādējādi ļoti novājināti. BC Fibre Force produkti satur patentētu saišu savienošanas (Bond Connector) tehnoloģiju, kas nogludina un stiprina katra mata struktūru savienojot saites katra mata iekšienē. Šī patentētā tehnoloģija arī ir tā, kas nodrošina to, ka mati ir mirdzoši, spēcīgāki un mazāk lūzt.

Visa BC Fibre Force līnija ir paredzēta salona procedūrām, taču daļu produktu droši var lietot arī mājas apstākļos - tādējādi pagarinot salona procedūru noturību. Tādēļ tālāk arī par tiem, kas pilnīgi droši lietojami mājās.

Schwarzkopf Professional BC Fibre Force Fortifying Shampoo


Šampūns ir pietiekami labs un nodrošina visu to, ko šampūnam ir jānodrošina - attīra matus no netīrumiem un veidošanas līdzekļu paliekām, nesausina un nesaveļ matus. Ražotājs arī atzīmējis, ka šampūns atjauno bojātus matus padarot tos spēcīgus, mīkstus un mirdzošus. Bet, godīgi sakot, šampūna viena paša efektivitāti ir ārkārtīgi grūti novērtēt, jo vienmēr pēc šampūna lietoju balzāmu/kondicionieri/masku (ko nu kuro reizi), kas arī dod matiem lielāko efektu. Šampūnam man ir svarīgi, lai tas labi puto un izmazgā matus, tos nesaveļ nesausina vai gluži pretēji - netauko, protams, lai neizraisa kādu alerģisku reakciju. Ja šo šampūnu mēra šajā skalā - tas ir lielisks.

Schwarzkopf Professional BC Fibre Force Fortifying Mask


Nu, lūk! Šis ir viens no produktiem, kas parāda matu kopšanas līnijas efektivitāti. Tādēļ vienmēr cenšos izvēlēties vienas līnijas produktus - lai varētu novērtēt to mijiedarbību, jo, kā jau minēju, piemēram, šampūna efektivitāti novērot ir visgrūtāk (izņemot tad, ja šampūns ir vienīgais matu košanas produkts, kas tiek lietots). Tādējādi izvēloties dažādus produktus nav īsti skaidrs, kāda ir katram iedarbība.
Bet atgriežoties pie BC Fibre Force nostiprinošās maskas, varu noteikti teikt, ka tā labi nogludina matu struktūru, padara tos mīkstus un mirdzošus. Ir vērts atzīmēt, ka maska satur ne vien Bond Connector tehnoloģiju, bet arī keratīnu, kas arī piedalās matu struktūras atjaunošanā. Masku gan lietoju ne biežāk kā reizi nedēļā, jo nav vērts mēģināt pārbarot matus - tie tāpat paņems tikai tik, cik tiem nepieciešams.

Tādēļ tajās reizēs, kad maska netiek lietota, matus var palutināt ar Schwarzkopf Professional BC Fibre Force Fortifying Primer


Izsmidzināms praimeris - jeb leave in kondicionieris. Šim īpašības ir līdzīgas kā pārējiem produktiem - pamatā matu nogludināšana un saišu stiprināšana, papildus šis praimeris atvieglo matu ķemmēšanu un būs arī labs aizsargs, ja matus mīli veidot izmantojot karstos rīkus (taisnotāju vai fēnu). Praimeri izsmidzina ar dvieli nosusinātos matos un tālāk jau matus veido kā ierasts.
Man patīk, ka praimera lietošana ir ļoti viegla - izsmidzinātājs ir ērts un pāris pūtieni visu matu garumā nodrošina gaidīto: mati ir ļoti viegli ķemmējami, tie ir patīkami gludi un mirdzoši. Milzu 200 ml iepakojums pietiks ļoti ilgam laikam.

Kopumā varu teikt, ka matu stāvoklis ir ievērojami uzlabojies. Tie tik pat kā vairs nelūzt (tiesa gan esmu pārgājusi arī uz saudzīgāku ķemmēšanu - izmantojot Tangle Teezer, par ko esmu sajūsmā), tie ir viegli ķemmējami un paklausīgi. Taču, lai pilnībā redzētu rezultātus, produkti ir jālieto ilgstoši - vismaz mēnesi. Izcilākajā gadījumā - var aiziet uz matu atjaunošanas procedūru salonā (ar šo pašu sēriju) un tad nodrošināt ilgstošāku rezultātu mājas apstākļos.


Cenas (beautyfor.lv interneta veikalā):
Šampūns €12,30 (200 ml)
Primeris/kondicionieris €14,00 (200 ml)
Maska €15,00 (150 ml)

Vai Tu matu kopšanai mājas apstākļos mēdz izvēlēties salonam paredzētos produktus? Un vai pamani kādas atšķirības no plaša patēriņa produktiem?


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru