17 jūlijs, 2017

Faith in Nature matiem un ķermenim

Kādu laiciņu atpakaļ, Biotēkā, meklējot kaut ko interesantu, spontāni izvēlējos šampūnu un kondicionieri no zīmola, kuru ieraudzīju pirmo reizi, par kuru pilnīgi neko nezināju, bet kuru varētu izmēģināt. Skatoties foto jūs jau noprotat - es runāju par zīmolu Faith in Nature. Klāt paķēru arī dušas želeju. Ja jau - tad jau, lai iet pilns komplekts.


Šampūnu un kondicionieru izvēle ir diezgan milzīga. Skatījos apjukusi un nevarēju saprast pēc kā izvēlēties - smaržas, iedarbības, konsistences? Tad pamanīju šampūnu ar jūras aļģēm un citrusu - sapratu, ka tas ir mans. Sākumā pat nepaskatījos kādiem matiem tas paredzēts, un meklēju jau tās pašas sērijas kondicionieri pilnam komplektam.


Nav gan norādīts vai šampūns der visiem matu tipiem - bet uz iepakojuma ir atzīmētas tā īpašības, tad nu pircējam pašam jādomā der, vai nē. Tā ir tāda interesanta pieeja, bet varbūt arī ne sliktākā.
Šampūnam piemīt antioksidanta īpašības, sastāvā esošo jūras aļģu dēļ. Savukārt citrons matus atjauno un atdzīvina. Un tieši citronam es pievērsu uzmanību, cerēdama, ka tas palīdzēs saulītei pabalināt manus matus. Jāsaka, ka manas cerības uz matu pabalināšanu, visdrīzāk, nav piepildījušās. Taču šis ir viens no labākajiem dabīgajiem šampūniem kāds ir lietots. Ja parasti šie šampūni matus padara diezgan neslīdīgus un spurainus, kā arī tie jāliek mazliet vairāk kā ierasts, tad šis šampūns šajā jautājumā ir lielisks. Šampūns ne vien teicami izmazgā matus, bet arī diezgan labi tos nogludina. Vienīgi šampūns ir diezgan šķidrs, līdz ar ko ir pagrūti to dozēt, jo strauji saspiežot iepakojumu būs pilna sauja. Otrs mīnus - šampūns varētu ātrāk balināt krāsu (tā vismaz man likās, kad niekojos ar Colorista washout matu krāsām - šķita, ka tās izmazgājas ātrāk. Bet es nevaru apgalvot ka tas tā tiešām bija, iespējams tas atkarīgs no toņa, jo vienu toni divreiz neesmu mēģinājusi).

Kopā ar šampūnu - man ir tās pašas sērijas kondicionieris, ar tādām pat īpašībām. Papildināšu, ka kondicionieris ir ļoti vieglas tekstūras, līdz ar to, manuprāt, būs piemērots vairāk normāliem vai taukainiem matiem. Sausiem varētu prasīties ko barojošāku. Maniem matiem tas patīk, lai gan paši matu gali ir sausi. Tas tiešām labi nogludina matus, tos mitrina un padara mirdzošus. Vēl ir vērts ievērot, ka arī kondicionieris ir diezgan šķidrs - nevajag pārcensties ar tā dozēšanu, jo pietiek ar standarta apjomu, kāds tiek lietots ikdienā.

Šie abi ir iekļuvuši manas dabiskās kosmētikas favorītu pulciņā :) Un tiem noteikti pievienojas arī dušas želeja.


Arī dušas želejām aromātu izvēle ir gana plašā, tā ka īsti nevar saprast, ko izvēlēties. Sākumā gribēju bez smaržas, taču tādu vairs Biotēka nepiedāvā, tad nu domāju par kaut mazliet neparastāku - tāpēc paņēmu aveņu un dzērveņu apvienojumu. Smarža ir kolosāla. Nezinu gan vai tā ir avene, vai dzērvene, bet ir tiešām kolosāla :)
Interesanti, ka to var lietot divējādi: vai nu klasiski - kā dušas želeju, vai pievienot vannai, iegūstot vannas putas. Es pieturos pie klasiskā - dušas želejas pielietojuma. Kopumā - kā dušas želeja ir forša, smaržīga, putaina. Viss kā pieklājas.

Kā jau minēju - nopērkami Biotēkā, ekokosmetika.lv, 1a.lv kosmētikas sadaļā. Un gan jau ka vēl citos veikalos.

Cenas Biotēkas veikalos (visi ir lielie 400 ml iepakojumi):
Šampūns - 8,25 €
Kondicionieris - 8,95 €
Dušas želeja - 9,20 €

Saulainu nedēļu, mīļie!

2 komentāri:

  1. Manā pieredzē Faith in nature ir labi matu līdzekļi, līdz pāriet uz lietošanu ilgtermiņā.
    Pēc laika mati sausinās un acīmredzami nesaņem pietiekami to, kas nepieciešams no kondicioniera.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Oho. Jo tiešām - salīdzinoši īslaicīgā periodā (1-2 mēneši) ir pat ļoti lieliski :)

      Dzēst

Ievadiet komentāru