13 oktobris, 2017

AVON MARK & #yeschallenge

Sveiciens, mīļie!

Metu sev izaicinājumu un piedalos Avon Mark Liquid Lip Mania rīkotajā #yescallenge, kur Avon izaicina izveidot make-up, izmantojot Avon jaunās Mark sērijas kosmētiku.




Tā kā neesmu make-up guru un tas nu galīgi nav mans lauciņš, šoreiz mans galvenais mērķis ir iepazīties ar zīmola kosmētiku, pārbaudīt krāsas, tekstūru, noturību, un, izpildot izaicinājuma nosacījumus, izveidot make-up, izmantojot Avon Mark kosmētiku. Make-up ir pavisam vienkāršs un to var redzēt pašās raksta beigās.

Sākšu ar to, ka izaicinājumā tika saņemta pamatīga kaste ar dekoratīvo kosmētiku, teju viss, kas nepieciešams pilnam make-up. Man būtu vēl prasījies pūderis, vaigu sārtums un vēl kāda ērtāka ota konturēšanai. Bet pārējais viss nepieciešamais atradās kastē un ar to arī darbojos.

īsti nesaprotu, no kura gala lai sāk, bet par visu nestāstīšu, jo būs ārkārtīgi gari, tāpēc pastāstīšu par pieciem saviem favorītiem un saņemtajām piecām lūpu krāsām.

Sākšu ar favorītiem.


Favorītos ietilpst skropstu tuša, sudraba acu zīmulis, uzacu želeja, konturēšanas duo un izgaismotājs.

Te mēģināju noķert swatch:


No kreisās: izgaismotājs, uzacu želeja, sudrabotais acu zīmulis, konturēšanas duo un, protams, skropstu tuša.

Varbūt foto toņi neizskatās tik veiksmīgi, taču dzīvajā tiešām ir ļoti labi.
Izgaismotājs -  patīk, ka tas ir krēmveida un ar miesas krāsas (nude) bāzi. Līdz ar to, uz sejas piedod tādu foršu svaigumu, un neatstāj nekādus pleķus. Ir izgaismotāji, kas ir ar baltu bāzi - tie gaišina, ir kas ar dzeltenu bāzi - tie atkal piešķir toni. šis piešķir tikai mirdzumu, pie tam ir gana šķidrs, lai to būtu ļoti viegli iztušēt. Šis ir baigi labais.
Uzacu želeja - kastē bija divi toņi "blonde" un "deep brown", lai gan esmu gaišmate, manas uzacis ir diezgan tumšās un blondais tonis man ir pa dzeltenu, bet "deep brown" ir perfekts - swatch–ā izskatās dikti tumšs, bet klājot pavisam viegli ar otiņu - ir super, super. Gaišām uzacīm, protams, nebūs īsti piemērots.
Sudraba acu zīmulis - man nepatīk melnie acu laineri, taču esmu sajūsmā par sudraba, zelta, bronzu un citiem gaišajiem metāliskajiem toņiem, tajā skaitā par šo. Tā zīmulis, kā zīmulis, mīksts, labi klājas, labi turas, neķēpājas. Un skaists tonis. Viss kas vajadzīgs :)
Konturēšanas duo - duo, kā jau duo, sastāv no diviem toņiem - tumšākā ieēnošanai un gaišākā izgaismošanai. Patīk, ka tumšais tonis ir brūns (nevis dzeltens, oranžs vai rozā), patīk, ka tonis ir viegls, varbūt jāklāj vairākos slāņos, taču vieglāk klāt un pamazām veidot kontūras. Nav tā, ka ar pirmo otas vilcienu jau ir pa daudz. Duo izgaismotājs gan būs tikai viduvējs, ja salīdzina ar krēmveida izgaismtāju.
Visbeidzot pie šī - tuša - tušai ir ērta, izliekta birstīte, ar klasiskiem neilona sariņiem. Tuša ir vidēji bieza, līdz ar to klājas labi, žūst ātri un skropstām piešķir smuku izliekumu. Divās kārtās klāta, piešķir arī pietiekamu apjomu. Vēl pie plusiem - nebirst, nesaķepina skropstas un nesmērējās. Man patīk :)

Nu, lūk. Un tagad, īstenībā, šī izaicinājuma pats svarīgākais elements šķidrās lūpu lakas.


Kastē atradu piecas lūpu lakas toņos, ko pati biju izvēlējusies. Tiesa gan izvēlēties toni no elektroniska kataloga ir tas pats, kas šaut tumsā apmēram īstajā virzienā. Tonis ir nojaušams, bet rezultāts nezināms. Izvēlējos divus glancētos un trīs matētos toņus.


No kreisās: trīs matētie - Whipped latte; Dare to be bare, Flushed, un divi glancētie - Work it un Pouty.
Toņi ir ļoti noturīgi - un interesanti ir tas, ka glancētie šķiet pat noturīgāki par matētajiem. Milzīgs pluss ir tas, ka lūpu lakas nesausina lūpas, pat matētie toņi. Tāpat man patīk, ka tās ir iepakotas 7ml kompaktā iepakojumā, kas ir ne lielāks kā standarta lūpu krāsai. Lūpu laka klājama ar aplikatoru, kurš ir salīdzinoši liels, bet tā trīsstūra forma un šaurais gals, ļauj krāsu uz lūpām uzklāt nevainojami precīzi. Visbeidzot kāpēc šo var saukt par lūpu laku - sedzamība ir perfekta. Tonis uz lūpām būs tieši tāds, kāds tas ir tūbiņā. Lūpu lakas ir patiešām dievīgas. Ja vēl izdodas tikt pie īstā toņa - vispār ideāli. Mans perfektais tonis ir Pouty - tumšs ogu tonis - glancēts un nu ļoti skaists :)

Tāds izskatījās galds pēc nelielas padarbošanās ar krāsiņām :D


Te arī mans izveidotais make-up. Ļoti vienkāršs, akcents uz lūpām :)


Pašfoto nav pats veiksmīgākais - kārtējo reizi pierādās, ka vajag labas gaismas, lai tiktu pie patiesā efekta, jo foto "apēd" pusi no grima. Bet tā apmēram arī izskatās dzīvajā.

Lai brīnišķīga nedēļas nogale :)


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru