16 februāris, 2018

Annemarie Börlind dekoratīvā kosmētika

Šķiet līdz ar iepazīšanos ar fantastisko eko kosmētikas zīmolu Annemarie Börlind, esmu atradusi to kosmētiku, kas pilnībā atbilst manām prasībām un izpilda visas manas vēlmes un iegribas. Ar lielu prieku izmēģinu arvien jaunus produktus, tāpēc šodien pastāstīšu par diviem no dekoratīvās kosmētikas plauktiņa - acu ēnām un lūpu krāsu, kas lieliski papildina manā rīcībā jau esošo un blogā atrādīto skropstu tušu.


Ja no acu ēnām man bija ārkārtīgi grūti izvēlēties, jo gribētos teju visus toņus - būsim nu godīgi - patiešām visus, tad lūpu krāsa tonī Rosewood, mani uzrunāja uzreiz. Līdz ar to no visas dekoratīvās kosmētikas klāsta esmu izvēlējusies acu ēnas tonī Gold un lūpu krāsu brīnišķīgajā Rosewood tonī.




Tad nu pastāstīšu mazliet par katru no produktiem un parādīšu kā tie izskatās uz ādas. Lai to visu uzzinātu - lasi tālāk.

Mono acu ēnas tonī Gold.


Annemarie Börlind acu ēnas ir ļoti plašā toņu gammā vien tik daudz, ka tās pieejamas pa vienai. Man, godīgi, prasītos kādas pāris foršas ēnu paletes :) Bet runājot par pašu produktu - tad ēnas, lai gan ir pūderveida, ir ļoti krēmīgas un, pat gaišais tonis, bagātīgu pigmentu. Tās ir ar zīdainu tekstūru, līdz ar to klājas ļoti viegli un perfekti pludinās, un noturība ir izcila. Bez tam ēnu sastāvdaļas ir ne vien dabiskas, bet arī gana kopjošas ar jojobas eļļu sastāvā. Acu ēnas ir iepakotas gaumīgā iepakojumā ar spogulīti un nelielu, bet ērtu aplikatoru, tādējādi viss nepieciešamais ēnu uzklāšanai ir vienmēr līdzi. Mans izvēlētais tonis ir gaišs zelta tonis, kas labāk izskatās un acīm, nekā uz rokas ādas :D Un perfekti sader kopā ar tumšajiem zelta toņiem, vara toni, metāliskajiem toņiem un zemes toņiem. Gold tonis perfekti derēs kā gaišas tonis acs kaktiņa iezīmēšanai. Izcilas ēnas. Vēlreiz atgādinu par paletes nepieciešamību :D

Un otrs produkts ir lūpu krāsa tonī Rosewood.


Ieraudzījusi toni uzreiz sapratu, ka tonis ir mans - tas perfekti saskan ar manu lūpu toni, to paspilgtinot un izceļot. Lūpu krāsa ir kopjoša, aizsargājoša un ļoti piesātināta. Tonis ir pilnībā sedzošs, tekstūra ļoti maiga un krēmīga. Pateicoties hialuronskābei sastāvā lūpu krāsa ir ilgstoši mitrinoša, tā nesausina lūpas, gluži pretēji - tām nodrošina teicamu komfortu dienas garumā. Pateicoties dabiskajam un bagātīgajam sastāvam, lūpu krāsa ir ļoti zīdaina un maiga uz lūpām, taču noturība nav izcila, tā kā jārēķinās, ka dienas laikā toni būs nepieciešams atjaunot.Toties uzklāts tas izskatās tik mirdzošs, piesātināts un lūpas tik pilnīgas. Šī ir superīga lūpu krāsa ikdienas lietošanai, jo pildīs gan skaistuma funkciju, gan arī kopjošo.

Te arī toņi uz ādas.


Pavasaris jau tuvojas, dienas kļūst gaišākas un tā vien gribās biežāk lietot dekoratīvo kosmētiku, lai izskatītos perfekta ik dienas. Annemarie Börlind man ļauj, pucēties katru dienu, izpildot manas prasības gan no dekoratīvās kosmētikas, gan kopjošās. Šobrīd pilnīgi bez šaubām varu ieteikt jebko, ko esmu lietojusi no zīmola kosmētikas. Visu manu pieredzi ar Annemarie Börlind zīmolu meklē šeit.


Annemarie Börlind dekoratīvo kosmētiku var iegādāties Lavandas eko veikalos.
Acu ēnu cena - 12,90 EUR
Lūpu krāsas cena - 13,50 EUR

Lai skaisti!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru