25 jūlijs, 2018

Babē STOP AKN līnija

Vasaras karstumā mana āda mēdz ļoti izteikti taukoties un nepietiekami to attīrot sākas arī problēmas - nosprostotas poras un izsitumi.Ilgstoši esmu cīnījusies arī ar aknes skartu ādu, tāpēc parādoties pirmajām problēmām ļoti rūpīgi izvēlos kosmētiku un pārskatu savu ēdienkarti.
Ilgu laiku mana āda bija nomierinājusies un varēju aizmirst par nepilnībām, bet šajās traki karstajās dienās atkal esmu atgriezusies pie Babē STOP AKN kosmētikas un cenšos mazināt ādas taukainību un apkarot pirmos izsitumus.


Kā jau noprotat - STOP AKN līnijas kosmētika ir paredzēta taukainas ādas, ādas ar noslieci uz pūtīšu veidošanos un aknes skartas ādas kopšanai. Kosmētikas līnijā ir gan attīrošie produkti, gan kosmētika ikdienas kopšanai, gan arī produkti intensīvai ādas kopšanai. Un šodien mazliet vairāk pastāstīšu par trim produktiem - attīrošo gēlu, matējošu, mitrinošu krēmu un keratolītisko fluīdu intensīvai ādas kopšanai.

Babē attīrošs gels (purifying cleansing gel).


Attīrošais gēls ir piemērots, taukainas sejas ādas un ādai ar noslieci veidoties pinnēm, attīrīšanai. Tas ir maigs, ādu nekairinošs, antibakteriāls mazgāšanas līdzeklis, kas regulē un normalizē tauku sekrēciju izdalīšanos, novēršot komedeonu veidošanos.
Attīrošais gēls ir putojošs attīrošais līdzeklis, kas paredzēts kā pirmais solis ikdienas ādas kopšanas rituālā. Gēls lieliski attīra ādu gan no liekā sebuma, gan arī dienas gaitā uzkrātajiem netīrumiem. Gēls nav paredzēts kosmētikas noņemšanai, taču tas noteikti palīdzēs tikt galā ar kosmētikas paliekām, pēc tās noņemšanas ar micelāro ūdeni vai kādu citu tam paredzētu līdzekli. Man patīk ka attīrošais gēls ir ļoti maigs un tas nekairina un nesavelk ādu, bet toties to saudzīgi un pamatīgi attīra. Un tas arī palīdz samazināt ādas taukošanos.
Tā kā esmu putojošo attīrošo līdzekļu fane, tad šis man liekas tāds foršs un atsvaidzinošs mazgāšanas līdzeklis, kas ļoti saudzīgi kopj ādu, bet arī nodrošina solītos labumus.

Babē matējošs, mitrinošs krēms (mattifying moisturiser).


Krēmgels, kas nav taukains un mazina ādas spīdumu, regulē ādas tauku dziedzeru darbību. Vieglas tekstūras emulsija, kas lieliski darbojas kā absorbents un nodrošina nepieciešamo mitrumu, tajā pašā laikā piešķir sejas ādai matētu izskatu.
Katra taukainas sejās ādas īpašniece saprot, ko nozīmē matējošs krēms un kā tas var palīdzēt izskatīties labi arī vasaras svelmē. Tādēļ vasarā viennozīmīgi priekšroku dodu viegliem mitrinošiem krēmiem un T-zonai visbiežāk izvēlos tieši matējošu krēmu, jo tādā veidā āda izskatās svaiga ilgāk.
Esmu izmēģinājusi dažādus matējošos krēmus un šo Babē varu atzīt kā vienu no labākajiem matējošajiem krēmiem, kas ir mēģināts. Pirmkārt man patīk krēma ļoti vieglā un mitrinošā tekstūra, tāpat man arī patīk krēma viegli matētais efekts un visbeidzot arī tā svaigā smarža ir tieši tas, kas nepieciešams karstajās vasaras dienās.

Babē keratolītisks fluīds (keratolytic fluid).



Keratolītisks fluīds atjauno sejas ādu, mazina pūtīšu rašanos un to atstātās pēdas. Fluīds ar 7 % brīvo glikolskābi, kas atjauno ādu no iekšpuses, tas palīdz mazināt piņņu atstātās pēdas. Produkta sastāvs, kurā ir daudz īrisa citobiola, regulē ādas tauku dziedzeru darbību un cīnās ar baktērijām, kas izraisa piņņu veidošanos.
Šis fluīds ir padziļinātās ādas kopšanas līdzeklis - tas koriģē nostiprinājušos bojājumus, un padara gludāku un smalkāku ādas virskārtu. Fluīds ir paredzēts gan pūtīšu samazināšanai, gan arī jau radušos bojājumu mazināšanai - tas padara ādu maigāku un noloba ādas raga kārtu, nogludinot ādu un izlīdzinot tās tekstūru.
Fluīdu ieteicams lietot katru otro nakti 3 nedēļas. Ceturto nedēļu nelieto. Ja nepieciešams, kursu var atkārtot.

Babē kosmētiku var iegādāties lielākajās aptiekās.
To cena variē, taču mēness aptiekā cenas ir sekojošas:
Attīrošais gēls - 12,63 EUR
Matējošais krēms - 24,49 EUR
Keratolītiskais fluīds - 22,20 EUR


Lai skaisti!



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru