30 jūlijs, 2018

Jaunie L’Oréal cukura skrubji

Tik tikko L’Oréal laidis klajā trīs jaunus cukura skrubjus mirdzošai un perfekti gludai sejas ādai. Kādu laiku esmu pārgājusi uz putojošiem vai dziļi attīrošiem līdzekļiem un skrubji sen nav bijuši manā skaistumkopšanas plauktiņā, tāpēc šie mani ļoti uzrunāja - ir laiks kārtīgi attīrīt ādu.



Vispār man skrubīši ļoti patīk, tie lieliski noņem atmirušās šūniņas un nopulē ādu maigu un gludu. Tik nevajag ar tiem aizrauties un pārspīlēt ar tīrīšanas biežumu.


L’Oréal piedāvā trīs veidu skrubjus - barojošu cukura skrubi ādas nogludināšanai un mīkstināšanai; skrubi ādas mirdzumam, kas nopulē ādu un padara to mirdzošu; un attīrošo skrubi, kas attīra ādu un samazina melnos punktus.

Smooth sugars Clear scrub - attīrošs cukura skrubis.


Maigs skrubis sejai un lūpām, bagātināts ar 100% dabiskas izcelsmes cukuru un kivi sēklām, lai acumirklī padarītu ādu tīrāku, svaigāku un mīkstāku.
Šis ir ļoti maigs, želejveida skrubis ar cukura un kivi sēkliņu pulējošajām daļiņām, piparmērtu un citronzāles ēteriskajām eļļām, kas samazina ādas nepilnības un attīra ādu. Lai gan visi skrubji ir pielāgoti visu tipu ādai, tomēr šis, savu īpašību dēļ, ir vairāk piemērots taukainas un problemātiskas ādas kopšanai. Skrubis ir ļoti patīkams lietošanā un labi attīra ādu, to atsvaidzina un padara matētu. Skrubim ir sildoša tekstūra, kas ļoti patīkami jūtas uz ādas, atver poras, lai tās varētu dziļi iztīrīt. Un tam ir arī ļoti patīkams citronzāles aromāts.

Smooth sugars glow scrub - cukura skrubis ādas mirdzumam.


Maigs skrubis sejai un lūpām, bagātināts ar 100% dabiskas izcelsmes cukuru un vīnogu sēkliņu eļļu, lai acumirklī padarītu ādu mirdzošu, nopulētu un maigu kā mazulim.
Šis ir biezs cukura skrubis uz eļļu bāzes, taču noskalots tas ādu nepadara taukainu vai lipīgu. Skrubja sastāvā ir cukura un akai pūdera pulējošās daļiņas, kas saudzīgi un maigi nopulē ādas virsmu un vīnogu sēkliņu un monoi eļļa, kas izgaismo ādu un uzlabo ādas toni. Šis ir biezāks skrubītis savā konsistencē, bet tik pat maigs uz ādas - to droši var lietot gan sejas, gan maigajai lūpu ādai, bet jāizvairās no jūtīgās acu zonas ādas skrubēšanas.

Smooth sugars nourish scrub - barojošs cukura skrubis.


Maigs skrubis sejai un lūpām, bagātināts ar 100% dabiskas izcelsmes cukuru un kakao sviestu, lai acumirklī padarītu ādu elastīgu, barotu un mīkstāku.
Šis ir skrubis, kuru, šķiet, varētu apēst. Barojošais skrubis ir ar cukura un kakao graudiņu abrazīvajām daļiņām, kas maigi palīdz noņemt atmirušās šūnas un mīkstina ādu. Tāpat sastāvā ir arī kakao sviests un kokosriekstu eļļa, kas baro ādu un atjauno tās aizsargbarjeru.
Šis ir samtains krēmveida skrubis ar ļoti maigām un īpaši smalkām pulējošajām daļiņām, tas tiešām pabaro ādu, tāpēc manai taukainajai ādai tas šķiet mazliet pa smagu, bet tas noteikti noderēs ziemā, kad āda prasa vairāk barojošās komponentes.

Šoreiz L’Oréal radījis tiešām kaut ko foršu un kaut ko ļoti maigu, patīkamu lietošanā un samērā vienkāršu - šie skrubīši ir riktīgs must-have.

Skrubīši nopērkami veikalos Drogas.
Cena - 10,59 EUR | 50 ml, bet šobrīd veikalā Drogas ir atlaides un ar klientu karti cena ir  6,88 EUR.
Izdevīgs darījums.

Lai skaisti!



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru