12 septembris, 2018

Sebamed For Men

Vai arī jūsmājās sieviete ir tā, kas gādā par vīrieša kosmētikas plauktiņu? Manās mājās tas ir viennozīmīgi. Vīrietis ļauj man izvēlēties piemērotāko kosmētiku, norādot kādas ir paša vēlmes. Pēdējās aktualitātes ir meklējumi pēc universāla produkta matu un ķermeņa mazgāšanai, kas būtu kompaktā iepakojumā un, kas lieliski derētu līdzņemšanai sporta nodarbībām.
Izvērtējot nepieciešamības un pazīstot sava vīrieša gaumi esmu nonākusi pie Sebamed For Men Energizing Hair & Body Wash, jeb universālā līdzekļa matiem un ķermenim.


Matu un ķermeņa mazgājamais līdzeklis nomierina un mitrina jūtīgu ādu, savukārt maigās mazgājošās sastāvdaļas viegli attīra gan matus, gan ādu. Līdzekļa sastāvā nav ziepes, līdz ar to āda netiek lieki kairināta un sausināta. Sastāvā esošais mentols uzmundrina un atvēsina ādu, savukārt pantenols mitrina ādu un sargā no sausuma, tāpat sastāvs papildināts ar īpašu matu kopšanas kompleksu, kura aktīvās vielas stiprina matu struktūru un padara tos viegli ķemmējamus. Visbeidzot līdzekļa pH līmenis 5,5, kas atbilst veselas ādas pH līmenim, palīdz dabiski uzturēt ādas barjerfunkcijas un aizsargāt to no vides kaitīgo faktoru ietekmes.



Tā kā pati esmu lietojusi Sebamed produktus un šo to lietoju arī tagad (bet par to pastāstīšu citu reizi), tad droši izvēlējos savam vīram mazgājošo līdzekli no šī zīmola klāsta. Jāatzīst, ka šādu universālu produktu klāsts ir diezgan plašs, kas, protams, ir labi, vienīgi tas apgrūtina manu izvēli :D
Galveni parametri, ko novērtēju nonākot pie šīs izvēles ir:
  1. ērts un kompakts iepakojums, kas ir lakonisks un vīriešiem atbilstošs (jo diezin vai vīrs priecātos par super smaržīgu līdzekli milzīgā rozā iepakojumā ar ko rādīties sporta zāles vīriešu dušās);
  2. īpaši vīriešiem izstrādāta formula;
  3. pielāgots matu un ķermeņa mazgāšanai;
  4. viegls un vīrišķīgs aromāts;
  5. pieņemams sastāvs bez ziepēm, parabēniem un silikoniem;
  6. piemērots jūtīgai ādai;
  7. Sebamed ir zīmols, kas piedāvā aptieku kvalitātes kosmētiku.
Galvenais faktors, kas nav zināms iegādājoties šādu universālo līdzekli ir tas vai šis mazgājamais līdzeklis nekairinās galvas ādu, kas var rezultēties ar blaugznām. Diemžēl, to var uzzināt tikai lietojot, tādēļ iegādājoties produktus vīram, vienmēr lieku uzsvaru uz tādiem, kas paredzēti jūtīgai ādai - tad esmu gandrīz droša, ka tas būs gana maigs un lieki nekairinās ādu.
Arī šoreiz esmu trāpījusi ar izvēli - vīrs apmierināts ar savu produktu un matu rota nav cietusi.

Sebamed produktus var iegādāties teju visās aptiekās, šis tas ir veikalos Drogas un arī interneta veikalos.
Cena šim ir ap 10 EUR

Lai skaisti!


1 komentārs:

  1. Varu ieteikt Bioderma Atoderm Gel Douche, pudeles ir gan litra tilpumā, gan 200 ml. Izdevīgāk, protams, pirkt litru, nevis 200 ml. Aptiekas kvalitāte par 5,80 (200 ml) vai 7,95 (1000 ml). Santediscount.com sūta arī uz Latviju, vienīgais — viss saits tikai franciski.

    AtbildētDzēst

Ievadiet komentāru