03 jūnijs, 2020

Lutinu sejas ādu ar Līga Nature SPA dabīgo kosmētiku

Pašmāju dabīgās kosmētikas zīmols Līga Nature SPA ir audzis - no mazas saujiņas produktu, nu tas piedāvā teju visu ne vien sejas, bet arī ķermeņa ādas kopšanai. Interesanti, dabīgi un ārkārtīgi vērtīgi sastāvi, eleganti iepakojumi, patīkamas tekstūras - tas ir tas, ko varu teikt par šo kosmētiku. Un esmu mēģinājusi patiešām daudz :)
Šoreiz esmu izvēlējusies lutināšanai JAUNOS serumus, vieglo un mitrinošo sejas krēmu un, protams, acu krēmu, kuru nekad nav par daudz! Kas no tā man patika vislabāk, favorītus un ieteikumu, lasi tālāk!



Vispār Līga Nature SPA ir viens no maniem pirmajiem dabīgajiem kosmētikas zīmoliem, ko sāku lietot - gluži vienkārši esmu uzaugusi Valmierā, Salons Līga bija mans pirmais skaistumkopšanas salons un arī loģiska izvēle šķita viņu kosmētika, kad tik tikko tā parādījās daaaaudz gadus atpakaļ. Tāpēc ir produkti, kuri tiek pirkti atkal un atkal (lielākais rekords -  hialuronskābes serums man ir bijis vismaz 5! reizes :D). Tāpēc ir tikai loģiski, ka tiklīdz tur parādās kaut kas jauns un interesants es atkal metu acis uz Līga Nature SPA sortimentu :) 
Šoreiz esmu izvēlējusies divus serumus (viens dienai un viens naktij), sejas krēmu un acu krēmu - gandrīz pilna kopjošā sadaļa!

Skaistuma eliksīrs sejai ar aļģu un centīlijas ekstraktu


Skaistuma eliksīrs sejai ar jūras aļģu (JUVENESSENCE™) un Āzijas centīlijas (Gotu kola) ekstraktu, zeltaino džodžobas eļļu un olīvu skvalānu. 
Gotu kola ekstrakts ir bagātīgs aminoskābju, beta karotīna un taukskābju avots, tas stimulē jaunu šūnu augšanu, veido kolagēnu un uzlabo asinsriti. Savukārt aļģu ekstrakts novērš novecošanos un aktivizē ādas metabolismu. Latvijā iegūti un sertificēti sarkanā āboliņa un biškrēsliņa ekstrakti palīdz saglabāt jauneklīgi mirdzošu ādu, mazina kairinājumu. Serums piemērots visiem ādas tipiem, īpaši mirdzumu zaudējušai un nobriedušai ādai. 
Ļoti vieglas tekstūras serums ar patīkamu, neuzbāzīgu un ļoti vieglu aromātu. Tas ārkārtīgi labi uzsūcas, mitrina ādu un padara to maigu. Seruma tekstūra ir fluīdveida, līdz ar to tas vispār nav taukains un ādu nepadara smagnēju. Tekstūra ir perfekta kombinētai un pat taukainai ādai un izcila vasarai, jo nav jābaidās par pāragru sejas spīdēšanu vai T-zonas taukošanos. 

Kā vienmēr - viss noslēpums slēpjas regulārā un ilgtermiņa lietošanā, jo pirmais, ko var manīt - serums lieliski mitrina ādu, bet tas nav gluži tas, ko tas sola. Tomēr, palietots ilgāk par pirmo nedēļu - var pamanīt arī izmaiņas ādas tonī, kas kļuvis vienmērīgāks, rožaināks, mirdzošāks. Pati āda šķiet atsperīgāka, tvirtāka un kopskats jaukāks. No serumiem šis 100% ir mans favorīts!


Eļļas serums sejai ar biškrēsliņa eļļu


Vieglas tekstūras dziļi mitrinošs, atjaunojošs un līdzsvarojošs eļļas serums sejai. Taukskābes, vitamīni un augu esences, kas apvienotas unikālā receptē, lai atjaunotu jauneklīgu vitalitāti, nomierinātu, stiprinātu kapilārus un ļautu ādai mirdzēt. Sastāvā iekļautas augstvērtīgās sacha inka un čia sēklu eļļas, olīvu skvalāns, E vitamīns, biškrēsliņa un vīraka ēteriskās eļļas. Serums piemērots visiem ādas tipiem, īpaši jutīgai, kairinātai ādai, pēc sauļošanās, ādai ar kuperozi. 

Šis ir mans NAKTS serums, jo man ir kombinēta tipa āda un eļļas serumam rīta ādas kopšanas rituālā es vēl neesmu gatava. Bet par spīti manam ādas tipam esmu atradusi pāris eļļas serumus un sejas eļļas, kas lieliski ir sadraudzējušās ar manu ādu. Un šis ir viens no tiem!

Serumam ir sausās eļļas tekstūra - pirmajā brīdī tā tiešām šķiet eļļaina, bet krietni šķidrāka kā klasiski eļļu spējam iztēloties, uzklāta uz sejas un iemasēta ādā eļļa labi uzsūcas (pilnai laimei var izmantot vai nu uzsildītu kristālu, vai pirms tam ar siltu dvielīti sasildīt ādu), ādu nepadara taukainu, smagnēju un pilnīgi noteikti nav neelpojoša sajūta. Gluži pretēji - āda ļoti labi uztver serumu, to absorbē un izmanto, kas tai nepieciešams. Tā kā seruma sastāvs ir augstvērtīgs, to tiešām iesaku klāt katru vakaru, jo nakts laikā seja spēj paņemt un izmantot daudz vairāk.

Rezultāts - izlīdzināta, tvirtāka, piepildītāka un pabarotāka āda, sausuma krunciņas izlīdzinās, un kopējais ādas stāvoklis viennozīmīgi uzlabojas. Pie tam serums stiprina ādas kapilārus, kas mazina kuperozi (vismaz to padara mazāk redzamu). Un, ak jā - serums ir ārkārtīgi skaists, tam ir zila nokrāsa, kas matētajā stikla pudelītē izskatās vienkārši fantastiski! Ja Tev patīk eļļas serumi vai tu vēlies tādu ieviest savā ādas kopšanas rituālā - šis būs lieliska izvēle! Iesaku!


Mitrinošs sejas krēms ar plūmju kauliņu eļļu


Mitrinošs sejas krēms ar plūmju kauliņu eļļu dehidrētai, sausai un normālai sejas ādai. Atjauno un uztur optimālu ādas mitruma līmeni, aizsargā no apkārtējās vides negatīvās ietekmes, nogludina un nomierina sejas ādu. Lieliski piemērots lietošanai ikdienā, nodrošinot ādas mirdzumu un starojošu izskatu. Sastāvā iekļauts Pentavitin – augu izcelsmes karbohidrātu komplekss, kas nodrošina tūlītēju, dziļu mitrināšanu 72 stundu garumā. Tas lieliski savienojas ar ādas virsmas slāņiem un nav viegli nomazgājams, bloķējot mitrumu kā magnēts. Krēmu iedarbību spēcina Latvijā iegūti, sertificēti pūķgalves, liepu ziedu un smiltsērkšķu ogu ekstrakti, kam piemīt mitrinoša, atjaunojoša un nomierinoša iedarbība. Krēms piemērots visu tipu sejas ādas kopšanai, īpaši sausai un normālai sejas ādai.

Teikšu godīgi - mitrinošs, barojošs sejas krēms ar vērtīgām eļļām, šī sviestu, augu ekstraktiem un hialuronskābi sastāvā. Krēma tekstūra gan nav pati vieglākā - tas ir diezgan bagātīgs, barojošs un, protams arī mitrinošs, ne velti vairāk piemērots sausai un normālai ādai. Kombinētai ādai - ja vēlas krēmu lietot kā dienas krēmu - jāliek pavisam maza pilīte un kārtīgi tas jāiemasē pa masāžas līnijām, tad tas uzsūcas labi un nenoslogo ādu. Savukārt uz nakti krēms ir daudz piemērotāks - to droši var klāt bagātīgāk, lai āda paņem visas vērtīgās sastāvdaļas. Teikšu godīgi - dienai man patīk vieglākas tekstūras krēmi, taču šis noteikti ir izmēģināšanas vērts vai nu kā nakts krēms vai dienas, ja tava āda ir normāla vai sausa. Par spīti tekstūrai - IESAKU, man patīk!


Acu krēms ar ģerānijas ēterisko eļļu


Atjaunojošs, mitrinošs acu krēms tumšo loku, tūskas un “vārnu kājiņu” samazināšanai. Acu krēma sastāvā bioloģiski aktīvas vielas - persiešu zīda koka mizas ekstrakts, tuberozes ekstrakts, ehinācijas ekstrakts un ģerānijas eļļa. 
Persiešu zīda koka mizas ekstrakts novērš vecuma pigmentācijas rašanos acu zonā, atslābina dziļas izteiksmes līnijas un mazina tumšos lokus ap acīm, saglabājot neskartu ādas mikrokapilāru sistēmu. 
Tuberozes ekstrakts nostiprina un balina ādu, veicinot elastīna un kolagēna ražošanu.
Ehinācijas ekstrakts palīdz saglabāt ādu elastīgu, mitrinātu un mirdzošu.
Ģerānijas eļļai piemīt antioksidatīvas un savelkošas īpašības.

Nav ļoti patīk Līga Nature SPA acu krēmu - otrs - ar diļļu ēterisko eļļu man ir bijis vairākkārt, taču nolēmu to pamainīt. Un, šķiet, mana izvēle ir bijusi pareiza!

Acu krēms ir vieglas, maigas tekstūras, bet patīkami krēmīgs, tas lieliski mitrina acu zonu, savelk un nostiprina ādu, man šķiet, ka sīkās krunciņas ap acīm pirmo divu nedēļu laikā palika ievērojami seklākas. Krēms arī nedaudz gaišina ādu, kas ir forši, jo man pie vienas acs ir pigmentācijas plankums, šķiet, ka tas palicis mazliet gaišāks un nav vairs tik pamanāms. Laimīgā kārtā mani neapciemo tumšie loki vai tūska acu zonā, tāpēc pilnībā nevarēšu novērtēt šo efektivitāti, bet noteikti šis ir acu krēms, ko ir VĒRTS izmēģināt!

Kāpēc es iesaku Līga Nature SPA? Pirmkārt zinu, ka sastāvdaļas, ko izmanto šīs kosmētikas ražošanā ir drošas un vērtīgas, sastāvs ir maksimāli dabisks un tur nav nekā lieka! Kosmētika ir efektīva, tā tiešām STRĀDĀ, jo īpaši man cieņā ir serumi. Kosmētikai ir pieņemamas cenas. Visbeidzot tā ir Latvijā ražota kosmētika, un tā ir iespēja atbalstīt arī savējos. 
Man liekas: win-win!

Līga Nature SPA meklē zīmola e-veikalā, vai eko veikaliņos (piemēram Lavandās)
Cenas:
Skaistuma eliksīrs - 35,00 EUR | 50ml
Eļļas serums - 28,00 EUR | 30ml
Sejas krēms - 21,00 EUR | 50ml
Acu krēms - 13,50 EUR | 15ml


Lai skaisti!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru