07 jūlijs, 2020

Lavera dabīgie saules aizsargrēmi. LIELISKA izvēle vasarai.

Šī gada apņēmība joprojām ir spēkā - cenšos minimizēt saules nelabvēlīgo ietekmi un, laiku pavadot ārā, vienmēr izvēlos lietot saules aizsargkrēmus - pat tad, kad, šķietami, saules intensitāte nav augsta - ir mākoņais un vēsāks kā gribētos.
Tomēr saulīte ir viltīga un apdegt var pat apmākušās dienas laikā. Zinu - esmu to paveiksi!

Tāpēc šogad man saules aizsargkrēmi tērējas kā nekad agrāk. Esmu pieveikusi veselus TRĪS iepakojumus un vēl vismaz tik pat ir lielajā pusē. Un vai ziniet - rezultāts ir perfekts - ne reizi neesmu apdegusi, āda nav sausa un ir patiesi veselīga.




Līdz ar tik lielu saules aizsargkrēmu patēriņu, esmu izmēģinājusi ļoti daudz. Bet šoreiz priekšroku esmu devusi Lavera dabīgajiem saules aizsargkrēmiem un losjonam pēc sauļošanās, lai āda patiešām mirdzētu.

Lavera Sensitiv saules aizsargsprejs ar SPF 30


Esmu neskaitāmas reizes minējusi plusus un mīnusus dabīgajiem un klasiskajiem saules aizsargkrēmiem. Atkārtošos - dabīgie saules aizsargrēmi ne vien ir tiešām jauku sastāvu, bet arī iedarbojas TŪLĪTĒJI, jo satur minerālu aizsargfiltrus, kuriem nav nepieciešams aktivizēšanās laiks.
Šis noteikti ir LIELĀKAIS pluss, jo īpaši, ja saules krēmu izvēlos bērnam.

Lavera SENSITIVE ir augsta līmeņa aizsargkrēms, kas nodrošina ādas aizsardzību no UVA un UVB staru kaitīgās ietekmes. Krēmam ir bagātīgs sastāvs ar bioloģiskajām saulespuķu un kokosriekstu eļļām, taču viegla tekstūra, kas neatstāj taukainu vai lipīgu kārtiņu. Tas satur minerālu aizsargfiltrus, līdz ar to iedarbība ir tūlītēja. Krēms ir perfekti piemērots arī jūtīgai ādai.

Šī viennozīmīgi ir ļoti laba izvēle saules aizsargkrēmu lauciņā - tam ir ērts izsmidzinātājs, vienkāršākai krēma uzklāšanai, tam ir laba tekstūra, kas nav bieza, taukaina vai lipīga, tam ir pieklājīgs SPF līmenis, un tiešām adekvāta cena.


Lavera Kids Sensitiv saules aizsarglosjons bērniem ar SPF 50


Tekstūras un iedarbības, kā arī sastāva ziņā ārkārtīgi līdzīgs Lavera Sensitiv saules aizsargkrēmam, atšķiras vien ar to, ka SPF skaitlis ir lielāks, līdz ar to augstāka aizsardzība gan no UVA, gan UVB stariem, kas ir ļoti būtiski bērna maigajai un jūtīgajai ādai.

Krēmam ir lieliska tekstūra, to ir viegli izsmidzināt un uzklāt, un, protams, tūlītēja saules aizsardzība, kas man ir ļoti svarīgi, jo dažkārt savējo noķeru jau pagalma vidū.

Krēma pluss un mīnuss vienlaicīgi - mazais 100ml tilpums, kas ir ĻOTI ērti līdzņemšanai, taču tērējas krietni fiksi (pie tam, ja to mēdz lietot arī vecāki).

Lavera pēcsauļošanās losjons ar bio alveju un šī sviestu


Mitrinošs losjons pēc sauļošanās ar unikālu formulu, kas satur biloģisko alveju, šī sviestu un vitamīnu E. Alveja mitrina, nomierina un atjauno ādu pēc sauļošanās, savukārt šī sviests mīkstina un kopj ādu, palīdzot iedegumam saglabāties ilgāk. 

Losjonam ir ļoti viegla, mitrinoša, atsvaidzinoša un atvēsinoša tekstūra, kas labi uzsūcas un padara ādu zīdaini magu, mīkstu un gludu. To lietoju gan pēc dienas saulē, gan arī ikdienā, jo tekstūra ir tiešām patīkama, tas nepadara ādu lipīgu vai taukainu - gluži pretēji - uzsūcoties nemaz nav jūtams un āda paliek burvīga un zīdaini maiga. Šī noteikti bija labākā izvēle!

Lavera kosmētiku meklē eko veikalā Lavandas vai viņu interneta veikalā www.lavandas.lv.

Cenas:
Lavera Sensitiv saules aizsargkrēms ar SPF 30 - 16,50 EUR | 100ml
Lavera KIDS Sensitiv saules aizsargkrēms ar SPF 50 - 18,50 EUR | 100ml
Lavera pēcsauļošanās losjons ar bio alveju un šī sviestu 8,70 EUR| 200ml

Vairāk par Lavera kosmētiku meklē www.lavandas.lv


Lai skaisti!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru