22 jūlijs, 2020

Bergland dabiskās kosmētikas izlase VASARAI

Turpinot iepazīties ar dabisko kosmētiku Bergland, no EcoNaturLines nolēmu pasūtīt jau iemēģinātas lietas (pie iepriekšējā sūtījuma klāt nāca paraudziņi), tādas, kas būs praktiskas, noderēs vasarai un ikdienai. Un arvien vairāk saprotu, cik zīmols ir feins - ne vien dabisks, bet arī patīkams lietošanai un draudzīgs maciņam.


Šoreiz manā groziņā iekrita patiešām TIKAI praktiskās lietas, jo nekādus eksperimentus negribējās: šis tas no paraudziņiem bija iepaticies, un bija arī nepieciešamības. Tāpēc - mana VASARAS izlase sastāv no saules aizsargkrēma ar SPF20, alvejas dušas želejas, balansējošā šampūna, šampūna-dušas želejas ar tējas koku un zobu pastas.

Saules aizsargkrēms ar alveju SPF 20


Krēms ar SPF 20 ir veiksmīgs risinājums optimālai ādas mitruma saglabāšanai un efektīvai aizsardzībai sauļojoties, vienlaicīgi gūstot iedegumu - veselīgi. Alveja atvēsina un atsvaidzina ādu, dabīgais minerālu filtrs ar SPF 20 aizsargā pret UVA un UVB stariem. 

Ļoti patīkamas, vieglas un netaukainas tekstūras, dabisks saules aizsargkrēms ar minerālu filtriem, kas nodrošina vidēju, bet vasaras otrai pusei optimālu, saules aizsardzību. Atzīmēšu, ka minerālu filtriem (atšķirībā no ķīmiskajiem) saules aizsardzība ir tūlītēja! Jau pavasarī to izmēģināju un sapratu - !, tas būs mans šai vasarai, jo patīk tekstūra, kas ātri uzsūcas, āda nepaliek lipīga vai taukaina, tāpat tas nesmērē drēbes. Perfekts ikdienai.

Alvejas dušas želeja


Atsvaidzinošs, maigs un patīkams dušas gēls ar dziedinošu un ādai ārkārtīgi vērtīgo alveju. Alvejai ir izteikti mitrinoša iedarbība, tāpēc dušas gēls būs piemērots pat vissausākai ādai. Alveja noņem savelkošu sajūtu un baro, jo tās sastāvā vairāki desmiti aktīvu komponentu. Noņem kairinājumu, atstāj tīrības un svaiguma sajūtu. Stimulē kolagēna un elastīna ražošanu, tāpēc, regulāri lietojot šo gēlu, āda kļūst ievērojami elastīgāka. Starp citām gēla sastāvdaļām ir: mitrumu saglabājošs ādā un barojošs tokoferols (E vitamīns), aktīvi mitrinoši un putošanos palielinošs līdzekļi betaīns, drošas virsmas aktīvās vielas, pateicoties kurām gēls labi putojas un efektīvi attīra ādu.

Patīkama dušas želeja ar maigu sastāvu un bagātīgām putām. Želeja ļoti labi attīra ādu, to nesavelk un nesausina. Tai nav nekāda uzkrītoša aromāta, līdz ar ko tā derēs arī super jūtīgām vai alerģiskām ādām. Šī noteikti ir lieliska izvēle ikdienai!

BALANCE līdzsvarojošs šampūns


Balance šampūns atjauno galvas ādu un matus, līdzsvarojot tos ar efektīvo aktīvo sastāvdaļu kombināciju. Propoliss, medus un kalnrozītes (Cistus Incanus) ekstrakts nomierina un atjauno kairinātu galvas ādu. Savukārt dabīgā augu enerģija, ko iegūst no kviešu dīgļu eļļas un rozmarīna eļļas, intensīvi baro ādu un matus un nodrošina spīdumu un apjomu.

Ļoti maigs šampūns, kas, neskatoties uz pilnīgi dabisko sastāvu, labi saputojas un teicami attīra, bet arī nesapinķerē matus. Kas man ir ārkārtīgi svarīgi izvēloties šampūnu. Šampūns tiešām ievērojami piepaceļ matus pie saknēm un palielina apjomu, tomēr komplektā prasās pēc kondicioniera (vismaz maniem garajiem matiem noteikti).

Tējas koka šampūns un dušas želeja


Tējas koka šampūns un dušas želeja ir ideāli piemērots ikdienas matu un ķermeņa maigai kopšanai. Tējas koka eļļa īpaši nomierina sakairinātu un niezošu galvas ādu un novērš blaugznu veidošanos. Saturošas vielas nodrošina vieglu ķemmēšanu un piešķir matiem spīdumu un elastību.

Produkts vīrietim! Šis ir ideāls matu-ķermeņa kopšanas produkts vīrietim, jo tas, pirmkārt mazina blaugznu veidošanos, kas manam vīram šad un tad parādās, otrkārt, tas ir 2-in-1, kas nozīmē, ka viņam dodoties kārtējā komandējumā (jā, jā, arī šajā laikā), ir iespēja samazināt čemodāna apjomu par vismaz vienu pudeli. Un tas ir nozīmīgi, jo dodoties ceļā uz gana ilgu laiku čemodānā vieta ir tikai pašam, pašam nepieciešamākajam.

Paspēju izmēģināt arī es pati - riktīgi atsvaidznošs, bagātīgi putojošs un labi attīrošs, bet vienlaicīgi ādu nomierinošs šampūns, vai tik pat laba dušas želeja. Noteikti lielisks tētim, vīram, brālim, dēlam utt.

Tējas koka zobu pasta


Tējas koka zobu pasta ar minerāliem, organisko tējas koka eļļu, mirru un salviju. Zobu kopšanai un mutes dobuma higiēnai, aizsargā pret zobu aplikumu.  

Viens no maniem favorītiem zobu kopšanas lauciņā - tā ir krēmveida zobu pasta, kas ļoti labi attīra zobus - labo puto un noņem aplikumu un netīrumus, vienlaicīgi atsvaidzina elpu un nodrošina veselīgu mikroklimatu mutes dobumā. Pastai ir patīkama, maiga, viegli saldena garša, tā nav stipra un nekož mēlē. Man ļoti, ļoti patīk - īstenībā tieši maigās konsistences un patīkamās garšas dēļ.


Jau iepriekš stāstīju, cik man ļoti iepatikās atsevišķi sejas kopšanas līdzekļi, pie tam no paraudziņiem bija iespējams pamēģināt vēl šo to, kas nostrādāja un jauns pasūtījums ir gatavs :D

PAr citiem Bergland produktiem, ko esmu mēģinājusi un, kas man patīk, lasi te - "Dabiskā kosmētika Bergland. Iepazīstos un izmēģinu uz savas ādas!"


BET, kur meklēt? Dabiskās kosmētikas interneta veikalā Econaturlines.lv.

Cenas:
Saules aizsargkrēms - 19,96 EUR | 100ml
Dušas želeja - 9,95 EUR | 200ml
Balance šampūns - 13,99 EUR | 200ml
Tējas koka šampūns - dušas želeja - 12,49 EUR | 200ml
Tējas koka zobu pasta - 7,44 EUR | 50ml


Lai skaisti!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru