23 septembris, 2020

Lavera Hydro Sensation līnijas papildinājumi

Lavera Hydro Sensation ir līnija intensīvai ādas mitrināšanai un nesen tai pievienojās divi jauki papildinājumi - attīrošs micelārais ūdens un atsvaidzinošs sprejs. Abi lieliski papildina ādas kopšanas rituālu un teicami palīdzēs ādas mitruma balansa uzturēšanai.


Abi bija lieliski vasaras periodā, taču tie noteikti būs mani must-have arī sākoties apkures sezonai, kad āda īpaši spilgti izjūt mitruma līmeņa krišanos. Tā kā personīgi mana āda ir dehidratēta, manā ādas kopšanas pamatā ir MITRINĀŠANA, MITRINĀŠANA un vēl drusciņ MITRINĀŠANA!


Hydro Sensation attīrošs micelārais ūdens ar bio aļģēm un dabīgu hialuronskābi


Micelārais ūdens ir paredzēts sejas ādas attīrīšanai no kosmētikas un piesārņojuma. Tas ir ļoti saudzīgs un līdz ar to piemērots visiem ādas tipiem. Formula ar bio aļģēm un dabīgas izcelsmes hialuronskābi attīra un atsvaidzina sejas ādu, to nesausinot. Savukārt micelārā ūdens tehnoloģija nodrošina īpaši maigu, bet efektīvu ādas attīrīšanu no kosmētikas, piesārņojuma un liekā sebuma.

Micelārais ūdens patīkami attīra ādu un bez lielām grūtībām tiek galā ar ikdienas make-up (tonālais krēms, konsīleris, pūderis, acu ēnas, tuša, lūpu krāsa utt.). Neesmu gan izmēģinājusi ar ūdensdroši kosmētiku - gluži vienkārši tādu ikdienā neizvēlos. 

Tas nekairina, nekož un negaruž, bet arī ādu nepadara lipīgu. Pilnīgi mierīgi var lietot arī acu zonai. Pēc tā ir patiešām svaiga un tīra sajūta un izteikts mitrinošais efekts. Pluss par jauko un svaigo aromātu, kā arī noderīgo un ietilpīgo 400ml tilpumu, kas maksā tieši 8,50 EUR un pietiks ļoooti ilgam laikam.


Hydro Sensation atsvaidzinošs sprejs ar bio aļģēm un dabīgu hialuronskābi


Vieglas konsistences sprejs, kas lieliski atsvaidzina sejas ādu visas dienas garumā. Ātri iesūcās, ar tūlītēju svaiguma sajūtu. Piemērots gan kā tonizējošs līdzeklis, gan arī ādas kopšanas starplaikos. Bagātīgais sastāvs papildināts ar vērtīgiem augu ekstraktiem (vīnogu ekstrakts, gurķu ekstrakts), hialuronskābi, jūras aļģu ekstraktu un glicerīnu.

Sprejs, kas patiešām ievērojami mitrina, tonizē, atsvaidzina. Kā jau minēju - var mierīgi lietot gan kā toniku (pirms sejas krēma), gan dienas laikā, lai mitrinātu un atsvaidzinātu ādu. Īpaši populāri šādi spreji ir vasarā, pēc saules peldēm, taču ticiet man, āda būs tik pat pateicīga, ja to mitrināsi ik pa laikam, pavadot dienu pie datora (jo datora izstarotā zilā gaisma sausina ādu), kā arī sākoties apkures sezonai. Kopš esmu sākusi lietot šādus mitrinošos sprejus - nespēju iedomāties savu ikdienu bez tiem - man pa pudelītei ir pie datora un mašīnā, nemaz nerunājot par vannas istabu :)


Lavera Hydro Sensation līnijas jaunumus meklē Lavandas eko veikalos un internetā www.lavandas.lv.

Cenas:
Micelārias ūdens - 8,50 EUR | 400ml
Sprejs - 8,50 EUR | 100ml


Lai skaisti!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru