10 novembris, 2020

Institut Esthederm JAUNUMI - Propolis+ līnija problemātiskai, bet nobriedušai ādai

Apmēram pirms mēneša (vai mazliet vairāk) Institut Esthederm Paris Intensive kolekcijas ietvaros iepazīstināja ar JAUNU kosmētikas līniju - Propolis+. Šī līnija piedāvā vispatverošu risinājumu problemātiskai ādai ar noslieci uz akni, dāmām vecumā no 25 līdz 40 gadiem.

Iepazinos ar visiem trim līnijas produktiem, un nu dalos ar to, kas patika un kad jābūt piesardzīgiem.


Intensive Propolis+ ir dubultas iedarbības sejas kopšanas līdzekļu līnija gan izsitumu, gan novecošanās pazīmju novēršanai. Tā ir unikāla kombinācija, jo parasti līdzekļi piedāvā vai nu vienu, vai otru. Propolis+ produkti novērsīs izsitumus, paplašinātas poras, pinnes, aknes seku redzamās pēdas sejā, kā arī pasargās ādu no oksidatīvā stresa, lai novērstu novecošanos un saglabātu ādas jaunību ilgstoši.

Līnijā ir trīs produkti - losjons, krēms un seruma koncentrāts intensīvai izsitumu kopšanai.



Institut Esthederm Intensive Propolis+ Cinka losjons


Propolis+ losjonam piemīt ūdens viegluma tekstūra un seruma aktīvo vielu iedarbība. Losjona sastāvā esošajai aktīvajai vielai cinka glukonātam ir pretiekaisuma, antibakteriāla un sebumu regulējoša iedarbība. Tas sašaurina poras, lieliski nomierina ādu un matē to.

Losjons tiešām ievērojami uzlabo iekaisīgu procesu (pinnes, akne) skartu ādu - tas ierobežo un nomierina ar aknes bojājumiem saistītās ādas reakcijas, samazina ar akni saistītos ādas bojājumus, izlīdzinot ādas toni. Apmēram divu nedēļu laikā pēc lietošanas uzsākšanas izsitumu skartajās zonās ādas stāvoklis ievērojami uzlabojas: pazūd izsitumi, izlīdzinās tonis, samazinās apsārtumi un tumšie pleķi. Tā kā man ir bijusi diezgan smaga akne un joprojām laiku pa laikam nomoka izsitumi, tad uz savas ādas pārliecinājos, uz ko ir vai nav spējīga Propolis+ līnija un šis losjons. 

Vienīgi - ar līnijas produktiem ir jābūt uzmanīgai jūtīgai ādai - tie var pastiprināt ādas jūtību un, šie NAV piemēroti jauniešiem (lietošanas ierobežojumi: 25+).

Šo problēmātiska un taukaina āda droši var lietot rītos un vakaros. Ja āda šķiet jūtīgāka, var mēģināt lietot reizi dienā - vakarā. Savu ādu nevaru raksturot kā jūtīgu, attiecīgi arī nenovēroju nekādas nevēlamas blauksparādības.


Institut Esthederm Intensive Propolis+ krēms



Intensive līnijas Propolis+ krēmam ir viegla krēmveida tekstūra ar tūlītēju nogludinošu efektu. Krēma sastāvā iekļauts propolisa ekstrakts, ferulskābe, pretgrumbu peptīdi un matējošs pūderis, kas nodrošina divkāršu iedarbību – gan izsitumu samazināšanu ar pretiekaisuma, antibakteriālu iedarbību, kā arī arī ādas jaunības saglabāšanu, novēršot grumbiņu un mīmikas līniju rašanos.

Krēmam ir multi funkcionāla iedarbība - tas vienlaikus attīra – novērš ādas nosprostojumus, atbrīvo poras, un izlīdzina sejas toni, stimulē šūnu vielmaiņu un asinsapgādi, lai samazinātu pinnes un novērstu to veidošanos. Bet tajā pašā laikā arī ierobežo un nomierina ar akni saistītos ādas apsārtumus. Āda ir tīrāka, pinnes ir ievērojami samazinātas, sejas tonis ir daudz vienmērīgāks.

Krēms ir ļoti patīkamas, vieglas, gēlīgas konsistences. Tas burtiski kūst uz ādas padarot to maigu un zīdainu. Krēmam sastāvā ir matējošs pūderis, kas piešķir vieglu, zīdaini matētas ādas izskatu, bet neatstāj tādu sajūtu, ka būtu pūdera kārta. Katrā ziņā man ļoti patīk, kā krēms klājas un uzvedas uz ādas. 


Institut Esthederm Intensive Propolis+ seruma koncentrāts



Propolis+ koncentrētais serums paredzēts uzklāšanai lokāli tieši uz izsitumiem vai uz problēmzonām (piemēram, T zonā). Tā sastāvā ir 25% propolisa ekstrakta, kam piemīt antibakteriāla, pretiekaisuma un dziedinoša iedarbība. Otra aktīvā sastāvdaļa – salicilskābe iedarbojas tieši uz izsitumiem un plankumiem, jūtami samazinot izsitumu pēdas sejā.

Serums ir pats koncentrētākais un intensīvākais no līnijas produktiem un tas ātri samazina pinnes, komedonus un paplašinātas poras un novērš to atkārtotu rašanos. Augstā propolisa koncentrācija palīdz ātri novērst izsitumus. Samazina ar akni saistītos ādas bojājumus, sašaurina poras. Sastāvā iekļautā salicilskābe novērš aknes pēdas sejā un izlīdzina ādas struktūru. 

Ar šo gan jābūt patiešām uzmanīgiem. Pirmkārt šo klāt tikai vienu reizi dienā - VAKARĀ, un klāj TIKAI uz problēmzonām - vai nu lokāli uz izsitumiem, vai T-zonā, ja ir manāmas paplašinātas poras vai aknes pēdas. BET, pirms klāj, uz sejas, vislabāk būtu to notestēt uz rokas iekšpuses, vai aktīvo vielu lielā koncentrācija neradīs kādu alerģisku vai kairinošu reakciju.

Kā jau minēju - mana āda ir toleranta un visbiežāk nekādu alerģisku reakciju nenovēroju. Arī šajā gadījumā, kad aktīvo vielu koncentrācija ir augsta - arī manai ādai panesība ir augsta.

Bet koncentrāts tiešām pāris dienu laikā samazina aktīvos iekaisumu procesus, mazina apsārtumu un nogludina ādas struktūru. Lietots plašākā zonā - T-zonā (deguns, zods, pieres daļa starp uzacīm), tas diezgan veiksmīgi samazina melnos punktus un sašaurina poras, kā arī novērš T-zonas taukošanos. 


Protams, lietoju visus produktus sistēmā - līdz ar to nevaru pateikt, ka pietiktu arī ar VIENU no šiem, lai šo dažu nedēļu laikā iegūtu skaistu un starojošu ādu, kuras tonis ir vienmērīgs un rožains. Ja man būtu tie jāsadala, tad ikdienai piemērotāki ir losjons + krēms, savukārt koncentrāts vairāk būtu SOS gadījumos. Bet viss komplekts man ļoti patīk.

Nu, lūk, bet arī cenas jaunajiem produktiem ir diezgan pieejamas, piemēram lapā myskin.lv cenas ir sekojošas (pie tam pameklējot internetā var atrast arī atlaižu kodus 30% atlaidei myskin interneta veikalam):
Losjons - 36,00 EUR | 130ml
Krēms - 42,00 EUR | 50ml
Seruma koncenrāts - 45 EUR | 30ml


Lai skaisti!

1 komentārs:

  1. How to Make Money From Online Casinos Online - Work
    The first thing you do is to find out the game you are going to play, and then you decide what to do. When the game starts you will 카지노 be หาเงินออนไลน์ playing with real money money 바카라 사이트

    AtbildētDzēst

Ievadiet komentāru