20 decembris, 2020

Saposties svētkiem ar Silk'n AutoTwist

Man vienmēr ir gribējies lokainus matus, tādus vijīgus, garus, cirtām pilnus. Tā rezultātā man ir mati, kurus pat normāli ielokot nav iespējams :D Še Tev, saucās!

Bet, es mēģinu atkal un atkal un esmu atradusi vienu ārkārtīgi ērtu un cenā ļoti draudzīgu ierīci, ar kuru pie lokām var tikt ātri un nesāpīgi :) Tas ir Silk'n AutoTwist, ar kuru pie svētku lokām tiksi desmit minūšu lakā (protams, atkarībā no matu biezuma un garuma) un izskatīsies burvīgi visu vakaru!


Silk'n AutoTwist ir automātiska matu lokošanas ierīce - cik interesanti tā skan :D Ar kura ātri un ļoooti ērti tiksi pie elegantām cirtām.

Lokotāja princips ir vienkāršs - atvērumā ieliek šķipsniņu matu, piespiež saritināšanas pogu, izvēloties pa labi vai pa kreisi - attiecīgi uz to pusi tiks veidota loka. Vienā sejas pusē izvēlies pa labi, otrā pa kreisi un tādējādi izveidotās lokas būs simetriskas un izskatīsies pavisam jauki.
Nu, lūk, nospiežot pogu tāds kā āķītis automātiski aptin mata šķipsnu ap keramisko cilindru, tur matu šķipsna tiek sasildīta līdz izvēlētajai temperatūrai un izveidojas perfekta, vijīga loka. Tā atkārto, līdz lokas gatavas!


Ja runājam par tehniskajiem parametriem, tad lokotājs ir aprīkots ar 25 mm keramisko cilindru ar turmalīna pārklājumu un vēsu galu. Tam ir iespējamas 4 temperatūras: no 150, 170, 190 un 210 °C. Tāpat ir divi griešanās virzieni - pa labi un pa kreisi, lai varētu izveidot skaistas un simetriskas lokas, kas veras uz iekšu vai uz āru. Lokotājam ir taimieris, kas paziņo, kad loka ir gatava (pīkstošs signāls pēc ~ 30 sekundēm). Visbeidzot tam ir rotējošs vads, kas ir ļoooti ērti, tas nekad nesavērpjas un nesapinas.


Bet kā tad ir ar to darboties? Viss ir ļoti ērti, saprotami.

Lai sāktu lokot matus es iesaku tos kārtīgi izķemmēt un vienmēr lietot karstuma aizsargājošus līdzekļus. Lai lokas saglabātos ilgāk - lieto kādu no veidošanas līdzekļiem tieši lokām. Ieslēdz ierīci, ļauj tai uzsilt apmēram pusotru minūti (izvēloties zemāko temperatūru) līdz 3 minūtēm (izvēloties augstāko temperatūru), tad paņem nelielu šķipsniņu matus (jo lielāku Tu ņemsi, jo grūtāk ieveidosies lokas un tās vairāk stiepsies) un ieliek to lokotājā pa atvērumu, nospiež lokošanas pogu (pa labi vai pa kreisi), ļauj matu šķipsnai uztīties uz cilindra un pagaida kādas 30 sekundes, līdz nopīkst signāls. Voilā! Loka gatava. Un tā visus matus.



Man ļoti patīk, ka cilindram apkārt ir plastikāta ietvars un gals, kas neuzkarst, tāpēc lokotāju droši izmantoju arī meitas matu ieveidošanai un zinu, ka apdedzināties nav iespējams.

Keramikas cilindrs ir ļoti gluds, man tie sapinušies ir tieši vienu reizi, pašā sākumā, kad mēģināju  eksperimentēt, cik lielu šķipsnu tur var ietīt :D. BET, ja nu gadījumā tā notiek, tad pa atvērto galu sapinušos šķipsnu ir ļoti viegli izņemt, nekas nesadeg, nekas neiesprūst, lokotājs pārtrauc tīt matus un bez plēšanas šķipsna ir izvelkama un atšķetināma. Perfekti!

Lokas izskatās skaistas, kam labāk turas, vispār perfekti. Meitai lokas ļoti labi turas, jo viņai jau dabiski viegli lokojās. Līdz ar to Ziemassvētku fotosesijai uztaisīju mazā eņģelīša frizūru 10 minūtēs un noturējās 3 dienas :D

Te bilde no maniem eksperimentiem. man sanāk ļoti skaistas "beach waves" - vieglas, bet ļoooti smukas lokas :)
Šī ir viena superīga ierīce, jo īpaši tagad, kad frizieru opcijas nav iespējamas - ir forši, ka mājās ir lokotājs, ar kuru var darboties ikviens. Nekādas priekšzināšanas, pieredzes vai īpašas prasmes nav nepieciešamas ;)



Meklē lokotāju www.hairfree.lt interneta veikalā.
Cena - 59,95 EUR


Lai skaisti!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru