30 novembris, 2020

Jaunums vannas istabā - Apivita matu kopšanas produkti

Šis tik tiešām ir raksts no iepazīšanās sērijas. Jo pirmo reizi saskāros ar Apivita zīmolu - iepazinos ar tā matu kopšanas produktiem.

Zem manas lupas matu kopšanas produkti no mitrinošās līnijas un līnijas ikdienas kopšanai.


Zīmols Apivita nāk no Grieķijas. Tas ir dabīgs un holistisks kosmētikas zīmols. Kosmētikā pamatā izmantotas dabiski iegūtas aktīvās vielas, Grieķijas dabas veltes, bišu produkti un organiskas ēteriskās eļļas. Pluss par to, ka tā izstrādāta bez sastāvdaļām, kuras rada nelabvēlīgu ietekmi uz cilvēku un vidi (piem. parabēni, silikoni, minerāleļļas, PEG, utt.).

Kā jau minēju - iepazīstos ar mitrinošo matu kopšanas līniju. Tai galvenais trumpis ir hialuronskābe un alveja.


Mitrināšana matiem ir nepieciešama tik pat ļoti, kā mūsu ādai. Tādēļ APIVITA lepojas ar vienu no saviem jaunumiem - mitrinošu matu kopšanas līniju ar hidrolizētu hialuronskābi. Tā iekļūst matu šķiedrā, nodrošinot īpaši dziļu mitrināšanu. Savukārt sastāvā esošā alveja, satur augstu polisaharīdu koncentrāciju, kas uztur matus mitrinātus un ir vitamīnu, minerālvielu, mikroelementu un aminoskābju avots. Alvejai ir lieliskas mitrinošas un kondicionējošas īpašības, tā nodrošina matiem elastību un aizsargā galvas ādu.

Savā ziņā es teiktu - super komplekss. Līnijā ir trīs produkti - šampūns, kondicionieris un maska. Ar visiem arī iepazīstos.


Mitrinošs šampūns ar hialuronskābi un alveju




Šampūns ar hialuronskābi, alveju un auzu vitamīniem atjauno mitruma līmeni matu iekšpusē un intensīvi tos mitrina. Tas palīdz novērst matu šķelšanos un aizsargā no ārējiem faktoriem. Šampūns padara matus vieglus un gludus.

Lielisks šampūns biežai matu kopšanai. Tas labi attīra (ar saudzīgām mazgājošajām vielām), bet puto ļoti labi un nesaveļ matus. Tomēr kondicioniera es neiztieku.


Mitrinošs kondicionieris ar hialuronskābi un alveju


Kondicionieris nodrošina intensīvu matu mitrināšanu, taču nepadara tos smagus. Kondicioniera sastāvā ir īpašais Apishield HS komplekss, kas novērš matu lūzšanu un galu šķelšanos, atvieglo ķemmēšanu un ieveidošanu. Tas padara matus gludus, elastīgus un spīdīgus.

Diezgan vieglas konsistences kondicionieris, kas būs labs ikdienas matu kopšanai, īpaši patiks dabiskiem un nebojātiem matiem. Kondicionieris mitrina, nogludina matus, padara tos spīdīgus un mīkstus. Vērtēju kā labu, dabiskā sastāva dēļ vien ir vērts izmēģināt.

Vienīgais mīnuss - nelielais 150ml iepakojums, kas garāku matu īpašniecēm beigsies visai fiksi.

Express Beauty mitrinoša maska ar hialuronskābi


Intensīva, dziļi mitrinoša maska ar hialuronskābi, organisko alveju, timiānu, medu un auzu proteīniem, kas atjauno mitruma līmeni mata iekšpusē. Tajā pašā laikā organiskās jojobas eļļa un olīveļļa bagātina matus ar vērtīgiem lipīdiem. Īpašais Apishield HS komplekss atjauno matus un tos nogludina.

Maska vienai reizei. Tāpēc nevarēšu spriest 100%, bet man patika. Maska ir krietni bagātīgāka kā kondicionieris - kam, loģiski, tā arī jābūt. Tā labi nogludina matus, tos piepilda, pabaro, vienlaicīgi arī mitrina. Tomēr tos nepadara taukainus un pieplakušus. 

Nu, lūk, mitrinošā līnija ar hialuronskābi un alveju, visiem matu tipiem. Universāla un ikdienai lieliski piemērota. Tad nu salīdzinu ar otru - līniju ikdienas matu kopšanai: ar kumelīti un medu.


Intensīvs dzīvesveids, sports un ikdienas matu ieveidošana ir tikai daži no iemesliem, kāpēc matus vajadzētu mazgāt un rūpēties par tiem katru dienu. Tomēr bieža matu mazgāšana prasa īpašu produktu izvēli, tādēļ APIVITA ir radījuši līniju ikdienas matu kopšanai ar kumelīti un medu.

Maigs šampūns ikdienas lietošanai ar kumelīti & medu


Ikdienas šampūns ar nomierinošām un mitrinošām īpašībām maigi attīra un aizsargā galvas ādu no kairinājumiem. Sastāvā ir grieķu kumelīšu un kliņģerīšu dabīgie ekstrakti, medus un pantenols, kas ne vien aizsargā, bet arī padara matus gludus un elastīgus. Šampūns bagātināts ar lavandas un ģerānijas organiskajām ēteriskajām eļļām, kas nomierina galvas ādu un uzlabo garastāvokli. Ideāli piemērots ikdienas lietošanai visai ģimenei.

Tiešām ļoti maigs un aromātisks kondicionieris, kas labi attīra matus un galvas ādu, nekairinot to, un arī nesaveļot matus. Man patīk doma, ka to var lietot visa ģimene, taču neatradu no cik gadiem tas būtu piemērots bērniem.

Maigs kondicionieris ikdienas lietošanai ar kumelīti & medu



Kondicionieris ir vieglas tekstūras, krēmveida, kas lieliski piemērots ikdienas matu nogludināšanai. Tas mitrina un uzlabo matu elastību, aizsargā matus un novērš to šķelšanos, padarot matus vijīgus un viegli ķemmējamus.

Savā ziņā līdzīgs mitrinošajam kondicionierim - šis gan maniem matiem pat šķiet drusku vairāk patīk. Tas labi nogludina, padara matus vieglus, vijīgus, atvieglo ķemmēšanu. Tiešām - ikdienai lielisks!


Jauka iepazīšanā. Noteikti vēl viens zīmols, no kā izvēlēties dabiskās kosmētikas kosmētikas lauciņā!

Zīmola kosmētiku meklē interneta veikalā herba.lv.

Cenas:
Mitrinošais šampūns - 10,93 EUR (šobrīd ar atlaidi - 7,65 EUR) | 250 ml
Mitrinošais kondicionieris - 10,93 EUR (šobrīd ar atlaidi - 7,65 EUR) | 150 ml
Mitrinošā maska - 2,98 EUR (šobrīd ar atlaidi - 2,08 EUR) | 20 ml
Šampūns ikdienas lietošanai - 10,93 EUR (šobrīd ar atlaidi - 7,65 EUR) | 250 ml
Kondicionieris ikdienas lietošanai  - 10,93 EUR (šobrīd ar atlaidi - 7,65 EUR) | 150 ml


Lai skaisti!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru