10 februāris, 2021

Īpaši saudzīga ādas kopšana pandēmijas laikā kopā ar BIODERMA

Nevienam nav noslēpums ādas kopšana, jo īpaši roku ādas, šajā pandēmijas + negantā aukstuma laikā ir īpašs izaicinājums. Bet vēl lielāks izaicinājums tas ir pašiem mazākajiem.

Nenoliegšu - sausa, savilkta un kairināta āda nav noslēpums arī mūsmājās.


Jāsaka, ka ceļš līdz šai trijotnei bija diezgan tāls. Stāsts sākās klasiski, kur meitai, apmeklējot dārziņu, regulāri roku āda ir katastrofālā stāvoklī - pārsausināta, savilkta, sarkana un kairināta. Lielākā daļa krēmu dedzina, līdz asarām. Dārziņā viņi izmanto īpaši attīrošas-antibakteriālas ziepes, komplektā ar roku slaucīšanu salvetēs un auksto laiku aiz loga - ādas aizsargbarjera ir tā novājināta, ka āda pati vairs nespēj nodrošināt komfortu un ir nepieciešama pamatīga kopšana.


Stāvoklim arvien pasliktinoeties es izmēģināju teju VISU, kas bija man mājs un varētu būt kaut nedaudz piemērots bērnam. Līdz tiku pie BIODERMA Atoderm SOS spreja, kas sākotnēji bija vienīgais, ko ļāva un vienīgais, kas nededzina, bet palīdz. Ar to sapratu, ka BIODERMA būs īstais, tāpēc izraku cauri visu BIODERMA Atoderm produktu klāstu un komplektam piemeklēju maksimāli saudzīgākos attīrīšanas un kopšanas līdzekļus - Atoderm Intensive Gel moussant putojošo gēlu un Atoderm PP Baume mīkstinošu balzāmu, protams, lielākajos pieejamajos tilpumos :D

Un prieks par to, jo beidzot roku ādas stāvoklis ir normalizējies un varam mierīgi uzelpot, protams, turpinot iesākto ceļu.

BIODERMA Atoderm Intensive Gel moussant putojošais gēls


Atoderm Intensive Gel Moussant ir īpaši izstrādāta attīrošā želeja, kas maigi attīra, samazina kairinājumu un diskomforta sajūtu un aizsargā no ādas sausuma. Taču īpaši barojošā attīrošā bāze saudzē ādas līdzsvaru un garantē izcilu panesību. Bez tam, tas ir teicami noskalojams.
Želejas sastāvā ir attīrošas vielas un PP vitamīns, kas novērš mikroorganismu vairošanos, kuri pastiprina ādas sausumu. Tā mazina diskomforta sajūtu un kairinājumu un palīdz bioloģiski nostiprināt ādas aizsargbarjeru.

Ja sākumā tā bija paredzēta meitai, tad nu jau to lietojam VISA ģimene, gluži vienkārši, arī pārējiem no biežās mazgāšana + regulāras dezinfekcijas līdzekļu lietošanas roku āda kļūst sausa un savilkta. Tāpēc īpaši maiga attīrīšana noder ikvienam. 

Un lieliski, ka Atoderm Intensive Gel Moussant var lietot visa ģimene, jau no pirmajām dzīves dienām.


BIODERMA Atoderm PP Baume mīkstinošs balzāms



Atoderm PP Baume balzāms noturīgi atjauno ādas aizsargbarjeru, saglabā ādas bioloģisko līdzsvaru un novērš sausumu, kuru raksturo raupja, zvīņojoša un savilkta āda. Krēmveida tekstūra nodrošina nekavējošu iesūkšanos un garantē izcilu ādas panesību. Tā patentētais komplekss Écodéfensine® regulē ādas ekosistēmu un saglabā tās bioloģisko līdzsvaru, āda dabiski sevi labāk aizsargā pret ārējo stresu. PP vitamīns un mitrinošās vielas atjauno un nostiprina ādas aizsargbarjeru. 

Ārkārtīgi maigs, vieglas konsistences balzāms, kas lieliski kopj sausu, savilktu un kairinātu ādu. Tas izveido tādu kā neredzamu, bet pavisam mazliet jūtamu aizsargkārtiņu, kas nodrošina ādas komfortu - balansē mitruma līmeni un novērš kairinājumu. Lietojam rokām un ķermenim, jo īpaši aukstajās dienās. Krēmu, gluži kā visus Atoderm līnijas produktus, var lietot gan bērni, gan pieaugušie, uz sejas un ķermeņa.


BIODERMA Atoderm SOS Spray aerosols



Visbeidzot - mūsu lielākais glābiņš - Atoderm SOS Spray.

Atoderm SOS Spray ir paredzēts sakairinātai, sausai, ļoti sausai vai atopiskai jutīgai ādai, niezes un kairinājuma mazināšanai. Jaunā Skin Relief tehnoloģija (kas satur amboras un zaļās tējas ekstraktus) apvienojumā ar plaši pazīstamo nomierinošo dermatoloģisko aktīvo vielu enoksolonu jau no paša sākuma kavē bioloģiskos procesus, kas izraisa niezi, un ir mērķtiecīgi vērsta uz katru iesaistīto mehānismu. Skin Barrier Therapy™ patents pat vissausāko ādu aizsargā no baktērijām, kas pastiprina niezi. Visbeidzot PP vitamīns un skvalēns papildina sastāvu, lai nodrošinātu ādas aizsargbarjeras nostiprināšanai nepieciešamos lipīdus. Patentētais dabiskais komplekss D.A.F. (dermatoloģiski uzlabotais sastāvs) paaugstina ādas panestības slieksni.

Āda acumirklī tiek nomierināta. Tiek nodrošināts tūlītējs komforts, ilgstoša mitrināšana un intensīva aizsardzība.

Lai gan Atoderm SOS Spray pamata  mērķis ir tieši niezes mazināšana, tas lieliski tiek galā arī ar īpaši sausu un sakairinātu ādu,  jo iedarbojas tūlītēji, nomierinot, mitrinot un aizsargājot ādu. Parasti uz rokām, kas jau ir kļuvušas sarkanas, sasprēgājušas, sāpīgas, es uzsmidzinu šo SOS spreju, ļauju tam nožūt, kad āda vairs nav tik reaktīva, tikai tad turpinu ar attīrīšanu un, protams, pamatīgu kopšanu. Pirmajās dienās, kad meitai parādās sausas rokas šis ir vienīgais, ko viņa ļauj, jo krēmi kož un dedzina. Kad SOS sprejs sāk iedarboties, varam nomazgāt rokas un sasmērēt ar Atoderm PP Baume balzāmu.

Mūsu gadījumā šie strādā tikai sistēmā un tiešām regulāri, katru dienu pacietīgi un sistemātiski lietojot, pretējā gadījumā, rezultāts ir pārsausināta, kairināta un apsārtusi roku āda.


Un kā Tu kop rokas šajā laikā?

Bioderma Atoderm produktus meklē aptiekās, vai ērti internetā - internetaptieka.lv.

Cenas:

Atoderm Intensive Gel moussant putojošais gēls - 12,26 EUR | 500 ml
Atoderm SOS Spray aerosols  - 14,61 EUR | 200 ml
Atoderm PP Baume mīkstinošs balzāms  - 20,24 EUR | 500 ml


Lai skaisti!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru