09 februāris, 2021

SPLAT - dabiski zobu kopšanas produkti visai ģimenei

Ar zīmolu SPLAT esmu pazīstama jau sen. Tas ir pārbaudīts zīmols, izmēģināts nu jau ir tiešām daudz, joprojām ir atsevišķi favorīti, kuriem nav konkurences, protams, ir bijušas arī kārtīgas vilšanās, taču vienmēr metu acis uz zīmola produktiem, jo zinu - ar klasiskām un pārbaudītām vērtībām garām nenošausi!


Kopš pēdējo reizi pētīju pieejamo klāstu, redzu, ka zīmolam ir nākuši klāt dažādi jaunumi - nemaz nerunājot par veselu JAUNU zobu kopšanas līniju INNOVA, kas izstrādāta īpaši zobiem ar paaugstinātu jūtību. Vai es jau teicu, ka man ir ļoooti jūtīgi zobi?

Nu, lūk, tāpēc es kuru katru zobu pastu nemaz nevaru lietot, jo nepareiza izvēle jūtīgumu padarīs tikai neciešamāku.



Šobrīd SPLAT produkciju lietojam VISA ģimene - vīram izvēlos baltinošās, jo viņa zobu stāvoklis ļauj lielāku brīvību, īpaši saudzīgās - sev un dikti garšīgās Splat KIDS - mazajai pelei.


SPLAT Professional - līnija zobu kopšanai mājās ar klīnikas cienīgiem rezultātiem



SPLAT Professional ir inovatīvu produktu līnija efektīvai un profesionālajai mutes dobuma kopšanai mājas apstākļos. Ikviens produkts ir paredzēts specifiskas problēmas risināšanai: aizsardzībai pret kariesu; ideālai zobu tīrībai; intensīvai zobu emaljas stiprināšanai un jutīguma samazināšanai; smaganu aizsardzībai, ar pretiekaisuma un antibakteriālu efektu.


SPLAT PROFESSIONAL WHITE PLUS ZOBU PASTA dabiskai balināšanai ir kā radīta kafijas un tējas cienītājiem un smēķētājiem. Dabiski enzīmi un fosfāti ievērojami baltina emalju, sašķeļ aplikumu grūti sasniedzamās vietās un padara katra zoba virsmu nevainojami gludu un baltu. Citrona, greipfrūta, piparmētru un timiāna ēteriskās eļļas veicina svaigu elpu. Kadiķa ēteriskā eļļa nodrošina pretiekaisuma iedarbību. Nātrija monofluorofosfāts un lizāti aizsargā no kariesa, stiprina zobus un veicina mutes dobuma veselību.

SPLAT PROFESSIONAL HEALTHY GUMS ZOBU PASTA rūpējas par smaganām, tās intensīvi aizsargājot, un atsvaidzina elpu. Mežrozīšu, greipfrūta un mandarīna ēteriskās eļļas, kā arī hibiskusrozes un plantāna aktīvie ekstrakti rūpējas par maigajiem mutes dobuma audiem. Inovatīvās sastāvdaļas veido aizsargkārtu ap zobiem, veicinot efektīvu attīrīšanu. Kalcija/magnija/cinka hidroksilapatīts palīdz stiprināt zobus un nodrošina mutes dobuma veselību. Magnolijas mizas ekstrakts, dikālija glicirizāts un lizāti aizsargā no kariesa. Sertificēta kā glutēnu nesaturoša.

SPLAT PROFESSIONAL WHITE PLUS MUTES SKALOŠANAS LĪDZEKLIS maigi baltina emalju, aizsargā no aplikuma un zobu bojāšanās, kā arī atsvaidzina elpu. LUCTATOL®, kurā apvienots Japānas lakricas koka ekstrakts un piena fermenti, noārda kariogēno baktēriju apvalkus un uztur svaigu elpu, kā arī stiprina siekalu aizsargfunkcijas un uzlabo mutes dobuma imunitāti. Dabiskais enzīms bromelanīns, kas iegūts no ananasu ekstrakta, noņem zobu aplikumu un maigi baltina zobus. Citrona mizas ēteriskā eļļa nodrošina svaigu elpu. Stēvijas ekstrakts un timiāna ēteriskā eļļa rūpējas par mīkstajiem mutes dobuma audiem un veicina smaganu veselību. Cinka sāļi novērš nepatīkamus aromātus un nodrošina ilgstoši svaigu elpu, tiem ir izteikta antibakteriāla un savelkoša iedarbība, kas apvienojumā ar timiāna ēterisko eļļu novērš smaganu asiņošanu. Savukārt kālija tiocianāts samazina zobu aplikumu un zobakmens veidošanos.


SPLAT PROFESSIONAL HEALTHY GUMS MUTES SKALOŠANAS LĪDZEKLIS ir efektīvs profilakses līdzeklis ikdienas lietošanai. Tas satur bergenijas un hibiska saknes, kuri palīdz uzturēt veselas smaganas. Mežrozīšu ziedu ekstraktu, kas palīdz rupēties par mīkstajiem mutes dobuma audiem. Savukārt innovatīvā BIO Sp.White sistēma maigi balina emaliju. Aktīvie frankincenses, ceļmallapas un diždadža sakņu ekstrakti novērš smaganu asiņošanu, un kombinācijā ar dzērveņu, melleņu un cinka sāļiem ekstrakti nodrošina pretiekaisuma un antiseptisku efektu. Mutes skalojamais līdzeklis lieliski iekļūst grūti pieejamās mutes dobuma vietās, nodrošinot pilnīgu tīrīšanu un papildina zobu pastas profilaktisko iedarbību.

SPLAT Professional būs teicama izvēle ikdienai. Zobu pastas lieliski attīra zobus un tos padara super tīrus un gludus. Derēs kā VIŅAI, tā VIŅAM, jo lakoniskie, taču elegantie iepakojumi ir pilnīgi universāli. Un, lielākās uzslavas par atsvaidzinošajaiem, bet maigajiem zobu skalojamiem līdzekļiem, kuriem sastāvā nav alkohola.


JAUNUMS - SPLAT INNOVA jūtīgu zobu kopšanai


INNOVA ir emaljas dziļas reģenerācijas sistēma. Pateicoties revolucionārajām, patentētajām inovācijām, INNOVA palīdz novērst dažādus paaugstināta jutīguma cēloņus, nevis tikai atvieglo simptomus. 

INNOVA Intensive zobu pasta emaljas atjaunošanai samazina zobu jutīgumu un stiprina emalju. INNOVA zobu pastas sastāvā ir patentēta terapeitiska amorfā kalcija hidroksilapatīta deva, kas izveido aizsargkārtu uz emaljas virsmas, stiprina to un samazina zobu jutīgumu. Stēvijas ekstrakts, timols, eikaliptols, anetols, sarkano vīnogu kauliņu ekstrakts rūpējas par mīkstajiem mutes dobuma audiem un veicina smaganu veselību. Kalcija laktāts un unikāla zobu balināšanas un emaljas stiprināšanas sistēma WhiTanine (hidroksilapatīts+ tannāze) veicina emaljas remineralizāciju, kā arī maigi baltina un spodrina emalju. Monofluorofosfāts un ļoti efektīva fluorīda forma Olaflur aizsargā pret kariesu. BISOL sagrauj baktēriju kārtu, iznīcinot to no iekšpuses un vienlaikus uzturot mutes dobuma mikrofloras līdzsvaru.

NEABRAZĪVA INNOVA SUSPENSIJA ZOBU EMALJAS STIPRINĀŠANAI ar hidroksilapatītu aktīvajā nanoformā efektīvā koncentrācijā dziļi iesūcas atvērtajos dentīna kanālos un pilnībā aizver tos, stiprinot emalju un samazinot izteiktu zobu jutīgumu, tostarp kakliņa daļā. Šis mutes skalošanas līdzeklis emaljas stiprināšanai un atjaunošanai satur sarkano vīnogu kauliņu ekstraktu, kas nodrošina efektīvu aizsardzību pret zobu bojāšanos. Dabīga stēvija, E vitamīns un polifenoli (eikaliptols, timols un anetols) rūpējas par smaganu veselību. Unikāla zobu baltināšanas un emaljas stiprināšanas sistēma WhiTanine (kalcija/magnija/cinka hidroksilapatīts+ tannāze) atjauno emalju, uzlabo mutes dobuma veselību, kā arī maigi baltina un spodrina emalju.


INNOVA ir mans atklājums - ārkārtīgi maiga zobu pasta ar patīkamu garšu, tā ievērojami samazina zobu jūtīgumu, bet vienlaikus patiesi labi tos notīra. Un komplektā ar interesantā formāta suspensiju zobu skalošanai - ir riktīga bomba! Lietoju kādus divus, trīs mēnešus un mani ultra jūtīgie zobi, jo īpaši vietās, kur atsegti zoba kakliņi, ir krietni labākā stāvoklī, jūtīgums nav tik izteikts, tāpat zobi mazāk reaģē uz krasām temperatūrām. IR kritni lielāks komforts :)


SPLAT KIDS - zobu kopšana pašiem mazākajiem



SPLAT Kids ir dabiskas zobu pastas, bērniem vecumā no diviem līdz sešiem gadiem. Tā ir zobu pasta ar aktīvo kalciju, L-arginīnu un lakricas ekstraktu. Sastāvā esošais LUCTATOL™ efektīvi aizsargā no kariesa un zobu aplikuma. Kalcija hidroksilapatīts intensīvi stiprina zobu emalju, papildinot to ar kalciju. Alvejas želeja, L-arginīns un sarkano vīnogu kauliņu ekstrakts uztur veselas smaganas.

SPLAT Kids zobu pastas pieejamas divām garšām - FRUIT ICE-CREAM un WILD STRAWBERRY-CHERRY.

Tiešām lieliskas zobu pastas mazajiem - maigi putojošas, labi tīrošas, teicamu sastāvu un nu ļoooti garšīgas :) šobrīd no trim pieejamajām meita izvēlas tieši šo (precīzāk - ar saldējuma garšu), jo tai ir vismaigākā garša. Jā, viņai nepatīk stiprās piparmētras vai mentola garšas.

Vairāk par SPLAT meklē ražotāja lapā splatglobal.lv, tikmēr tās iegādāties ērti var internetaptieka.lv

Cenas:

Splat Professional pastas ap 4 EUR | 75ml
INNOVA pastas ap 7 EUR | 75ml
Splat Kids pastas ap 4 EUR | 50ml


Lai skaisti!


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru