28 aprīlis, 2021

ATKLĀJUMS! Helen Seward SYNEBI Glowing līnija

Pirms gandrīz gada pirmo reizi, pavisam nejauši, pamanīju šo, it kā necilo, Itāļu matu kopšanas zīmolu. Toreiz jautājot, ko izmēģināt un ar ko sākt, uzticējos zīmola pārstāvim un izvēlējos zīmola populārāko matu kopšanas līniju - Helen Seward Mediter HYDRA, un tā sākās mana mīlestība. 

Šajā pavasarī metu acis uz vairākām Helen Seward produktu līnijām un šaubījos par izvēlēm, vai maz kas spēs konkurēt ar maniem favorītiem, jo VISU salīdzinu ar HYDRA produktiem, šī līnija man ir kā etalons :) Bet, atkal uzticējos speciālistam un šoreiz izvēlējos Helen Seward SYNEBI līnijas Glowing produktus, matu spīdumam.

Un varu tikai teikt, ka ir pārsteigumi un atklājumi, tāpēc iepazīstinu arī Tevi!

Helen Seward SYNEBI Glowing līnijas produkti ir paredzēti matu spīduma atjaunošanai. Produktu sastāvi bagātināti ar aragāna eļļu un Vitamīnu E. Tie bagātīgi pabaro matus, piedod apjomu, spīdīgumu un padara tos zīdainus.


Helen Seward SYNEBI Glowing šampūns matu spīdumam.


Helen Seward SYNEBI Glowing šampūns matu spīdumam ar organisko aragāna eļļu un vitamīnu E. Šampūns maigi attīra matus visā to garumā, mitrina, piešķir apjomu, vijīgumu un mirdzumu. Bez sulfātiem sastāvā.

Ja kaut kas mani vēl spēj pārsteigt kosmētikas pasaulē, tad tas noteikti ir šis šampūns. Liekas, kas gan īpašs var būt šampūnam, bet tas tik tiešām ir ĪPAŠS. Tas ne vien perfekti izmazgā matus, bet arī kārtīgi tos palutina. Mati ir tīri, svaigi, gludi un vijīgi, ne miņas no sausuma, ne miņas no matu kamoliņiem. Es pat domāju par eksperimentu, vai maniem matiem pietiktu tikai ar šo šampūnu, jo jau mazgāšanas laikā ir jūtams, cik mati kļūst tik mīksti un patīkami. Līdz eksperimentam gan neesmu tikusi, jo man patīk tos palutināt pa pilnu programmu. Ak jā tā smarža - burvīga, salda, svaiga un ļoti sievišķīga, kas vijas cauri visai līnijai.


Helen Seward SYNEBI Glowing maska matu spīdumam.


Helen Seward SYNEBI Glowing maska matu spīdumam ar organisko aragāna eļļu un vitamīnu E. Maska baro matus, piedod tiem apjomu, mirdzumu un padara tos zīdaini maigus.

Ieteiktā lietošana ir klasiska - to ieklāj ar dvieli nosusinātos matos un patur 5-10 minūtes, izskalo ar siltu ūdeni.

Jāatzīst, man īsti nav ne ko pielikt, ne ko atņemt - mati tiešām ir pabaroti, nogludināti un zīdaini maigi visā garumā. To īpaši labi jūtu uz sausajiem matu galiem, kurus nu jau prasās kārtīgi apgriezt. Dievinu to sajūtu un dievinu to smaržu, kas ir matiem pēc šīs maskas. 

Te, droši vien, iezagās jautājums: "Kur ir kondicionieris?" Jā, arī man bija šis pats jautājums, taču maska ir piemērota biežai lietošanai, tā kā to droši var izmantot katrā mazgāšanas reizē. Es tieši tā arī daru, un ar lielāko prieku izbaudu katru reizi.


Helen Seward SYNEBI Glowing sprejs maska desmit-vienā, matu spīdumam.


Helen Seward SYNEBI Glowing sprejs-maska desmit-vienā, matu spīdumam ar organisko aragāna eļļu un vitamīnu E. 10-in-1 sprejam ir atjaunojoša iedarbība, tas atšķetina matus, nodrošina termo aizsardzību, novērš matu elektrizēšanos un pūkošanos, atvieglo matu veidošanu un nodrošina ilgstošu matu sakārtojumu, piešķir matiem apjomu un pasargā no UV starojuma ietekmes, protams, novērš matu galiņu šķelšanos un paildzina krāsas noturību. 

Šī ir leave-in maska-sprejs, ko lieto ar dvieli nosusinātos matos. Tā nav jāizskalo.

Nu, lūk, lai gan varētu šķist, ka kas der visam, neder nekam, es nepiekritīšu šim apgalvojumam, jo 10-in-1 maska ir LIELISKA! Vai es varētu apgalvot, ka labākā, kāda lietota? Hm. Ātri galvā pārskrēju pāri leave-in produktiem, kas lietoti, un man gribētos teikt, ka šis noteikti ir spēcīgs pretendents TOP 1 pozīcijai.

Pirmkārt mati ir bezgala smaržīgi, pirmajā reizē gribot šo aromātu vēl un vēl, pārcentos un mati palika saķepuši, grūti ķemmējami. Likās jau, ka būs nelietojams, taču nākamajās reizēs pamēģināju samazināt lietoto daudzumu un efekts ir lielisks! Mati paliek mīksti, maigi un gludi, vijīgi un viegli ķemmējami. Un tik aromātiski. Tikai jāatceras, ka pietiks ar pāris pūtieniem (maniem super garajiem matiem - līdz 7 pūtieni).


Helen Seward SYNEBI Glowing termo aizsardzības sprejs.


Helen Seward SYNEBI Glowing termo aizsardzības sprejs ir divfāžu līdzeklis ar organisko aragāna eļļu un vitamīnu E. Tas lietojams gan kā matu veidošanas līdzeklis, to ieklājot pirms veidošanas, tādējādi tas nodrošina izcilu termo aizsardzību un novērš matu elektrizēšanos un pūkošanos. Tāpat to var lietot ikdienā, piešķirot matiem mirdzumu un padarot tos patīkami mīkstus.

Šo es lietoju tajās reizēs, kad žāvēju matus ar fēnu vai taisnoju ar karstajām ierīcēm. Man patīk, ka tas aizsargā matus, nogludina, piešķir mirdzumu, taču nepadara tos smagnējus vai pieplakušus. Pieļauju, ka šis būs arī lielisks sabiedrotais vasaras karstākajās dienas, dodoties uz pludmali. Tomēr, ja salīdzina ar 10-in-1 masku, ikdienai labprātāk izvēlos to! 


Manuprāt, šī ir lieliska matu kopšanas līnija, par pieejamu cenu. Es īpaši gribu izcelt šampūnu un masku 10-in-1, tāpat arī maska ir brīnišķīga. Jāsaka, ka bez termo aizsardzības spreja varētu varbūt arī iztikt, jo 10-in-1 leave-in sprejs nodrošina arī šo funkciju. 
Vai man patīk labāk kā Hydra līnija? Es teikšu, ka noteikti varu likt vienā plauktiņā! Tā kā, ja skaties ko ikdienai un cena ir svarīga, tad Helen Seward SYNEBI produkti būs lieliska izvēle!

Šos un citus Helen Seward produktus visizdevīgāk vienuviet meklē www.helenseward.lv!

Cenas:
Šampūns - 11,00 EUR | 300ml
Maska - 13,00 EUR | 200ml
10-in-1 sprejs - 15,00 EUR | 150ml
Termo aizsardzības sprejs - 16,00 EUR | 150ml

* rakstot pamanīju, ka vēl līdz aprīļa beigām www.helenseward.lv ir akcija, visai produkcijai 20% atlaide. Ja meklē matu kopšanas produktus, šī ir lieliska iespēja tikt pie labumiem vēl izdevīgāk. 


Lai skaisti!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru