17 oktobris, 2015

Atsauksme: North Bee biokosmētika

Sveiciens skaistajā brīvdienā!

Ar šo kosmētikas ražotāju esmu jūs jau nedaudz iepazīstinājusi, bet nu pienācis laiks pastāstīt par pašiem produktiņiem. Vienlaicīgi atgādinu, ka līdz 21.10.2015. ir aktuāls konkurss, kur jums ir iespēja tikt pie trim North Bee produktiņiem pēc savas izvēles.

Jau minēju, ka North Bee kosmētikai pamatā tiek izmantotas dažādas bioloģiski aktīvas vielas - mūsu pašu Latvijas medus, organiskas izcelsmes augu eļļas un kumelīšu-piparmētru hidrolāts, padarot kosmētiku īpaši bagātu ar vitamīniem, mikroelementiem un dažādām vērtīgām vielām.

Produkcijas klāstā ir pieejami septiņi dažādi produkti sejai un ķermenim un man ir tas gods iepazīt tos visus, tādēļ sākšu no viena gala.

Dienas un nakts krēmi ir bagātināti ar vitamīniem un mikroelementiem un nodrošina šūnu apgādi ar nepieciešamajām barības vielām, atjaunojot šūnu struktūru un ādas elastību, kā arī atsvaidzinot un mitrinot ādu.
Šiem abiem sastāvs ir līdzīgs, tomēr dienas krēms ir viegls un derēs jebkuram ādas tipam, kamēr nakts krēms ir krietni biezāks un barojošāks, un būs piemērotāks normālai vai sausai ādai. Tie labi mitrina un mīkstina ādu, to baro un pat dziedē, vienlaicīgi nenosprostojot poras un neizraisot alerģisku reakciju. Dienas krēms manai kombinētai ādai ir tieši laikā - viegls, mitrinošs, atsvaidzinošs, kamēr nakts krēms tai ir pa biezu un barojošu, tomēr pozitīvi ir tas, ka alerģiska vai pumpu izsaucoša reakcija pat no tik bieza krēma nav manāma. Par to pluss. Lietojot krēmu tieši pirms gulētiešanas man krēma biezums īpaši netraucē, tomēr to uzklājot agrāk vakarā - seja iegūs ne pārāk pievilcīgu spīdumu.

Iepakojums ir mazliet mulsinošs un krēmus pirmajā brīdī grūti atšķirt, bet produktu līnijā ir arī anti-age krēmi dienai un naktij.
Anti-age produkti ir papildināti ar īpašu devu A, C un E vitamīnu kompleksa un hiāluronskābi, tādējādi nodrošinot šūnām īpaši dziļu mitrināšanu un aizsargāšanu no apkārtējās vides nelabvēlīgās ietekmes. Līdzīgi kā iepriekšējie produkti - arī šeit dienas krēms ir vieglāks un nakts krēms barojošāks. Būtisku atšķirību iedarbībā nemanu, bet par krunciņu izlīdzināšanos tik īsā periodā būtu gan arī pāragri spriest. Arī šajā komplektiņā es teiktu, ka dienas krēms būs piemērots visiem ādas tipiem, bet nakts krēms labāk patiks normālai un sausai ādai.

Ražotājs ir īpaši padomājis par vīriešiem radot tieši mūsu stiprajam dzimumam veltītu sejas krēmu.
Ražotājs ir atzīmējis, ka šis krēms ir ar sastāvu, kas speciāli piemērots vīriešu sejas ādas kopšanai. Tas vienlaicīgi tonizē, nomierina, mitrina un iedarbojas antiseptiski - līdz ar to viens krēms visām dzīves situācijām: ādas mitrināšanai, kā balzams pēc skūšanās un nomierinošs krēms uz nakti. Šo testē vīrietis. Uz jautājumiem atbild skopi un vienīgais, ko var saprast, ka "krēms kā krēms" un slikts nav. Ķēros pati noskaidrot to, kāds krēms ir, lai varētu jums pastāstīt sīkāk.
Lietojot uz reiz var sajust, ka krēmam ir pievienota diezgan spēcīga piparmētru piedeva, kas ir jūtama arī uz ādas, radot patīkamu atvēsinošu kņudināšanu. Tas ir pabiezs, tomēr uzsūcas ātri, neatstājot taukainu kārtiņu.Tas ir gan mitrinošs, gan barojošs vienlaicīgi, tomēr nav smagnējs. Man liekas, ka ideāli vīriešiem - viss vienā un nav jālauza galva kura tūbiņa ir kam paredzēta (vai tikai manā ģimenē vīrietis gandrīz vienmēr pārprasa, kura no visām ir viņa sejas krēma, pēc-skūšanās krēma vai acu krēma tūbiņa?). Vienīgi šim man nāksies apsiet lentīti, lai izvairītos, ka vīrietis nejauši uzziež pēdu krēmu uz sejas. Viņš man mākslinieks - ko citu lai saka ...

Visbeidzot produktu līnijā ietilpst krēmi roku un pēdu kopšanai.
Dziļi mitrinošs un aizsargājošs roku krēms ikdienas kopšanai. Lai gan tas ir diezgan biezs, tomēr uzsūcas samērā labi (būs gan laiciņš jāpagaida) un nerada taukaino pirkstiņu sajūtu. Tā kā šis man ir mājas lietošanā - man iepakojums šķiet ļoti ērts, jo krēmu vajag tiešām nelielā apjomā un divi dozatora tilpumi ir pilnīgi pietiekami, lai rokas justos atkal lieliski.
Pievēršoties krēmam pēdu kopšanai, ražotājs ir īpaši atzīmējis, ka krēms ir ne vien kopjošs, bet arī dziedējošs. Sastāvā esošais propoliss mīkstina, dezinficē un dziedē, nodrošinot pamatīgu kopšanu pat visraupjākajai pēdu ādai. Jāsaka uz reiz, ka šis krēms ir īpaši trekns. To vislabāk ir lietot tieši pirms gulētiešanas, jo pretējā gadījumā var sanāk paslidināties pa grīdas segumu, toties no rīta pēdiņas jutīsies īpaši palutinātas un no krēma smaguma nebūs ne miņas. Jāsaka godīgi - līdz galam man nepatīk tādi smagnēji, barojoši pēdu krēmi, toties, ja ādai ir nepieciešama īpaša aprūpe - šis noteikti ir ļoti efektīvs līdzeklis.

Iegādāties var gan internetā, gan eko veikaliņos, bet runā, ka vislabākās cenas esot veikalā "UNCE eko un dabas lietas.
Ja man būtu jāizvēlas trīs no tiem, ņemot vērā manu ādas tipu (kombinēta ar izteikti taukainu T zonu), mans ideālais krēmu komplekts no šiem visiem būtu šāds:

Dienas krēms ikdienas lietošanai, dienas krēms ar anti-age nakts krēma vietā un roku krēms.

Vai ir lietota kosmētika ar īstu medu sastāvā? 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru