02 oktobris, 2015

Made in LV: Pien- Dairy SPA produkti ķermenim

Sveikas mīļās!

Ir dažādos resursos lasīts un dzirdēts, ka piena produkti jau izsenis ir tikuši izmantoti skaistumkopšanā un balstoties tieši uz šo ideju Pien- ir radījis unikālu un dabīgu kosmētiku.

Ideja ir pavisam vienkārša – dažādos ādas kopšanas līdzekļos kā bāze lielākoties tiek lietots ūdens (tas procentuāli var sastādīt līdz pat 95% no visa produkta sastāva), bet Pien- kosmētikā lielākā daļa ūdens ir aizvietota ar attīrītām un koncentrētām piena sūkalām. Runā, ka šobrīd Pien- pasaulē ir vienīgie zināmie ķermeņa kopšanas līdzekļi uz piena sulu bāzes.

Lai gan Pien- produktu klāsts ir diezgan šaurs - ir pieejami seši dažādi produkti, šoreiz es varu viennozīmīgi teikt - šeit kvalitāte ir pāri kvantitātei. No sešiem esmu izvēlējusies trīs:
1) Pien- DAIRY SPA FACE LIGHT. Dabīgas putas jutīgas sejas ādas tīrīšanai.
Ražotājs ir atzīmējis, ka šīs izteikti biezās un apjomīgās putas paredzētas ikdienas lietošanai, maigai sejas ādas attīrīšanai no netīrumiem pirms sejas kopšanas procedūrām, kā arī saudzīgai kosmētikas noņemšanai. To sastāvā esošām sūkalām ir unikāls sastāvs, kas ietver dažādus aktīvos komponentus, B grupas vitamīnus un mikroelementus, kam piemīt ādu kopjošas īpašības. Piena sūkalas stimulē atjaunošanas procesus ādas šūnās, padarot ādu maigāku un piešķirot tai veselīgu izskatu.

To lietoju kā vienīgo attīrīšanas līdzekli no rīta un otro attīrīšanas soli vakarā (pēc kosmētikas noņemšanas). Putas tiešām izveidojas biezas un krēmīgas, tās labi nomazgā seju, taču pēc noskalošanas āda it nemaz netiek savilkta - drīzāk tā jūtas pat mitrināta un pabarota. Sākumā likās, ka tad, ja nav gurkstoši tīrās ādas sajūtas - āda netiek pienācīgi attīrīta, bet tā kā lietojot trīs nedēļu garumā sejas āda jūtas fantastiski - viennozīmīgi varu teikt, ka attīrīšana ir pienācīgā līmenī.
Īsumā varu teikt, ka produkts labi attīra, nesavelk ādu un nekož acīs.
Man šis produkts ir izcils.

Atzīmēšu, ka neviens no trim produktiem ādu nesausina vai nekairina.

2) Kā otrais produkts, ko izvēlējos ir Pien-DAIRY SPA SHOWER. Dabīga dušas želeja.
Ražotājs: Šī dušas želeja ir paredzēta jebkura ādas tipa kopšanai, sevišķi piemērota sausai un jutīgai ādai. Nesatur krāsvielas un aromatizētājus. Labi puto un nodrošina saudzīgu un efektīvu attīrīšanu, drošu aizsardzību, neizraisot ādas kairinājumu un sausumu. Dušas želeja efektīvi mīkstina, balina, un nomierina ādu, radot patīkami zīdainu sajūtu.

Dušas želeja ir patīkama un maiga, pēc noskalošanas tā atstāj tādu kā krēmīgu sajūtu, līdz ar to āda jūtas vienlaicīgi attīrīta un mitrināta. Fantastiski. Vienīgi īsti negribēšu piekrist tam, ka tā labi puto - to uz sūklīša vajadzēs uzklāt bagātīgi (kā tas ir norādīts arī uz iepakojuma). Līdz ar to noteikti nav pats ekonomiskākais produkts. Toties pēc dušas gandrīz nemaz neprasās pēc ķermeņa losjona.

3) Visbeidzot izvēle krita uz delikāto skaistumkopšanas produktu - Pien-DAIRY SPA INTIM. Dabīgas ziepes intīmai kopšanai.
Ražotājs: Šīs hipoalergēnās ziepes nesatur krāsvielas un aromatizētājus un ir paredzētas delikātai ķermeņa intīmo zonu kopšanai. Satur līdz 80% piena sūkalu koncentrātu, maigus attīrošus komponentus (kokosa un palmu eļļas pārstrādes produktus), augu ekstraktus un pantenolu. Ziepju saudzīgā iedarbība veicina efektīvu ādas attīrīšanu. Sūkalām piemīt pretiekaisuma, pretmikrobu, imunitāti stiprinoša un nomierinoša iedarbība. Neizraisa ādas kairinājumu un sausumu, sniedz svaiguma un komforta sajūtu.

Jāsaka, ka man pat īsti nav ko piebilst - vien papildināšu, ka tās nerada nekādu diskomforta sajūtu, attīrīšana ir maiga un saudzīga.

Noteikti varu teikt, ka produkti ir iegādes vērti. Tie ir ne vien kvalitatīvi un ar teicamām kopjošajām īpašībām, bet tiem ir arī vienkāršs un skaists dizains, kas iederēsies jebkurā vannas istabā.

Iegādāties Pien- produktus var dažādās tirdzniecības vietās, sīkāk var uzzināt mājas lapā.

Rezumē: Latvija VAR!

2 komentāri:

  1. Neesmu lietojusi dušas želeju, bet sejas putas un intim ziepes ir neaizvietojamas manā skaistumkopšanas rituālā :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ir, ir labi produktiņi. Ko tur noliegt :) Šie visi ir neatņemama manas ikdienas sastāvdaļa :)

      Dzēst

Ievadiet komentāru