16 jūnijs, 2016

Model Launcher "cepatās" ēnas

Vēl nesen stāstīju par Model Launcher lūpu krāsu, kas joprojām man teicami kalpo un ir manā ikdienas kosmētikas maciņā. Un nu esmu ķērusies klāt arī citu šī zīmola produktu iepazīšanai.

Šodien pastāstīšu par t.s. "ceptajām" ēnām no šī paša zīmola.

Vispār ēnas vai kosmētiku nosaukt par ceptu, man liekas ļoti smieklīgi. Bet patiesībā ēnas patiešām tiek ceptas. Respektīvi izgatavojot šīs ēnas pigmenti un perlamutra daļiņas tiek sajaukti ar ūdeni un uzcepti speciālā krāsnī, tādējādi iztvaikojot liekajam mitrumam tiek saglabāts pigments un netiek bojātas perlamutra daļiņas. Ceptajām ēnām parasti ir teicama tekstūra un ļoti piesātināti toņi.

Vēl, kas ir interesanti par ceptajām ēnām - tās var lietot gan sausā, gan arī mitrā viedā. Tās uzklājot sausas tiks iegūts ikdienišķās un vieglāks grims, kamēr uzklājot mitrā veidā (ar mitru otiņu) - var iegūt ļoti piesātinātus toņus un košu make-up, piemērotu īpašām reizēm vai vakara pasākumiem.


Mans cepto ēnu duo ir tonī "Mirage", no kuriem viens ir rozā nude tonis un otrs piparmētras zaļais - abi ar perlamutra mirdzumu.
Toņi, pat klāti sausā viedā, ir ļoti piesātināti, tie klājas viegli un krēmīgi un labi pludinās. Ēnu noturība ir pietiekami laba.

Šeit swatch uz rokas ēnā un saules gaismā. Cenšos parādīt ēnu mirdzumu. Rozā nude ir tāds kā viegls hamelions, kas nedaudz maina toni atkarībā no gaismas.



Model Launcher kosmētiku nopirkt var internetā modellauncher.com vai klātienē arī apčamdīt un izmēģināt toņus: Starlet Studio Rīgā, E. Melngaļa ielā 5, 4. stāvā.

Acu ēnu cena: 18 EUR (jāsaka gan, ka cenu varētu gribēties mazliet zemāku, un tad gan varētu izmēģināt visus skaistos toņus).
Bet toņi ir skaisti un tik pat ļoti piesātināti, tā kā iepakojumā ietilpinātie 2,95 g noteikti pietiks krietni ilgam laikam.

Veiksmes!

2 komentāri:

  1. kad ieraudzīju, pirmā doma bija 'gribu, gribu!!', bet sapratu, ka šis krāsas noteikti nelietošu biežāk kā reizi gadā :D

    kvalitāte gan izskatās laba!:)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Kvalitāte ir ļoti laba. Tās ir ļoti pigmentētas pat klātas sausā viedā. JA uzklāj - mitras, grims ir loti intensīvs.

      Dzēst

Ievadiet komentāru