22 septembris, 2016

Dermosil Nature ķermeņa kopšanas kosmētika

Sen nav bijusi mana mīļākā tēma - par eko kosmētiku.
Atkal esmu ķērusies klāt Dermosil Nature klāstam - šoreiz ķermeņa kopšanas kosmētikai.


Nu manus plauktiņus papildinājuši šie četri - organiskās kokvilnas vates plāksnītes, roku mazgājamās putas un roku krēms, kā arī burkānu eļļa ķermeņa kopšanai.

Vates plāksnītes no dabiskajām kokvilnas šķiedrām, kuras ieguvušas ne vien EcoCERT Greenlife* sertifikātu, bet arī GOTS** sertifikātu un BIO EQUITABLE*** zīmi.


Nevarētu teikt, ka vates plāksnītes ārkārtīgi ar kaut ko atšķirtos no manām iecienītajām - tās ir gana stingras un biezas, bet nav asas vai cietas. Manām prasībām pilnībā atbilstošas.

Roku kopšanas komplektiņš - roku mazgāšanas putas un roku un nagu krēms.


Abiem minētajiem piemīt tipiskā Nature sērijas smarža un arī šiem abiem piešķirta EcoCERT sertifikāts.
Īpaši interesantas sākumā likās putas roku mazgāšanai. Tās ir ļoti maigas un patīkamas, lai gan puto diezgan slikti - rokas nomazgā labi. Pēc regulāras roku mazgāšanas āda jūtās ļoti labi, tā nepaliek sausa, asa un neplaisā. Tomēr man nepatīk dozators. Tas ir novietots ļoti tuvu iepakojumam un ir diezgan grūti putas iespiest rokā - ērtākais variants ir tās paņemt vienā rokā un iespiest otrā, bet ne vienmēr tas ir iespējams, jo īpaši, ja rokas ir ļoti netīras vai pat taukainas. Tā kā es ražotājam ieteiktu piedomāt pie iepakojuma.
Otrs ir roku krēms - tas ir mazliet īpatnējs ar to, ka nav nemaz taukains. Tas uzsūcas zibenīgi un padara roku ādu mazliet matētu, taču ne sausu. Katrā ziņā ļoti ērts variants darbojoties ar papīriem, kad svarīgi, lai nepaliek speķainie pirkstu nospiedumi uz svarīgiem dokumentiem, kamēr papīrs ārkārtīgi sausina roku ādu.

Visbeidzot mans mīļākais produkts - burkānu eļļa.


Tā oranžā krāsa krāsa ir fantastiska. Un arī pati eļļiņa ir lieliska. Vienīgi - man laikam ir mazliet apnikusi sērijas vienveidīgais aromāts un prasās kaut ko svaigāku. Bet tas jau tāds kārtējais blogeres untums.
Bet atgriežoties pie eļļiņas - tā ir mitrinoša un barojoša, nogludina ādu un piešķir tai tvirtumu un elastību. Kas ir galvenais - tā ļoti ātri uzsūcas un neatstāj taukainu vai lipīgu slānīti. Ar to šobrīd lutinu savu ļoti sauso ķermeņa ādu. Nomainot dzīvesvietu āda izrāda kaprīzes - vai nu nepatīk ūdens vai jaunajā mājvietā gaiss pārāk sauss.

Un bonusā - kāju balzāma paraudziņi.


Nopirkt šos var dermosil.lv, cenas:
Vates plāksnītes: 1,70 EUR
Roku mazgāšanas putas: 6,60 EUR
Roku krēms: 4,50 EUR
Burkānu eļļa: 10,90 EUR


Baudām rudeni!


Piezīme:
*ECOCERT Greenlife - F32600
Francijas standartu organizācija ECOCERT Greenlife ir Francijas organizācijas ECOCERT SA meitas organizācija, kas uzrauga tekstilrūpniecības un kosmētikas nozares izejvielu kvalitāti.
**GOTS standarts
Global Organic Textile Standard (saīs. GOTS) (Vispasaules organisko šķiedru standarts) nosaka prasības, pēc kurām tiek noteikta tekstilizstrādājumu izejvielu dabiskā izcelsme. Marķējums „Organic” (organisks) nozīmē, ka šī produkcija par vismaz 95% sastāv no izejvielām, kas audzētas organiskajās lauksaimniecībās.
***BIO EQUITABLE Organic Fair Trade
Godīgās tirdzniecības zīme, ko ir apstiprinājusi Francijas organizācija ECOCERT, apvieno standartus, kas jāievēro organiskās lauksaimniecības saimniecībām saskaņā ar pasaules sabiedriskās organizācijas „Godīgā tirdzniecība” noteikumiem.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru