13 septembris, 2016

DOVE Derma SPA konkurss

Sveiciens, mīļie!
Savu atgriešanos blogā gribu nosvinēt un gandrīz mēneša garo pazušanu kompensēt ar vienu nelielu konkursiņu, kurā, trīs lasītājām(-iem) būs iespējams cīnīties par Dove Derma SPA Goodness3 Silky Body oil.



Par balvu:
Dove Derma SPA Goodness3 Silky Body oil ir mitrinoša ķermeņa eļļa, kas sausai ādai piešķirs zīdainu maigumu un mirdzumu. Eļļas sastāvā ir revolucionārā Cell-Moisturisers™ tehnoloģija, kas dziļi iedarbojas uz ādas šūnām, bagātīgi mitrinot tās. Jaunā tehnoloģija stimulē šūnu vairošanos un uzlabo jauno ādas šūnu stāvokli. Tai piemīt izsmalcināts aromāts – vaniļas, kokosriekstu, muskusa un citu smaržu, tostarp tonizējošā ingvera un ābola, sajaukums.Visbeidzot eļļai piemīt ātras absorbēšanās spējas un tā ir īpaši piemērota arī jūtīgai ādai.




Konkursa norises laiks: 13.09.2016 - 23.09.2016
Konkursa balvas saņemšanas teritorija: Latvijas Republika
Konkursa balva: trīs Dove Derma SPA Goodness3 Silky Body oil iepakojumi (Viens iepakojums vienam uzvarētājam. Vienas balvas vērtība 9,99 EUR).
Konkursa nosacījumi: Pirmais un obligātais - Tev jāseko blogam bloglovin vai kādā no sociālajiem tīkliem (facebook, twitter). Jābūt vismaz vienam piesekojumam, bet, jo vairāk sekojumu, jo lielāka iespēja tikt pie balvas. Ja vēlies saņemt bonusa punktus - dalies ar šo konkursu kādā no saviem sociālajiem tīkliem. Un obligāti - jāatstāj eksistējoša e-pasta adrese.
Pieseko blogam arī Instagram, lai uzzinātu jaunumus un aktualitātes.

Piedalīties var pavisam vienkārši - aizpildi zemāk esošo izlozes rīku, ielogojoties tajā ar e-pastu vai savu facebook kontu.

a Rafflecopter giveaway


Izlozes kārtība:
Konkurss noslēgums ir 24.09.2016.  plkst 07:00.
Konkursa uzvarētāji tiks paziņoti 24.09.2016. vai 25.09.2016. bloga publikācijā
Uzvarētāja izloze notiks automātiski - ar Rafflecopter rīka palīdzību, pirms uzvarētāja paziņošanas tiks pārbaudīts vai ievadītie dati ir patiesi.
Ar konkursa uzvarētāju sazināšos personiski uz norādīto e-pasta adresi, kur vienosimies par balvas saņemšanu. Ja 3 (trīs) dienu laikā netiks saņemta atbildes vēstule - tiks veikta atkārtota izloze un izvēlēts jauns uzvarētājs.

Neskaidrību gadījumā rakstiet e-pasta vēstuli, kontaktus meklējiet šeit.

Veiksmi!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru