08 septembris, 2016

Eliēr dūņu ziepes sejas un ķermeņa kopšanai

Nu jau kādu laiciņu Eliēr dūņu maskai ir pievienojušās arī Eliēr dūņu ziepes sejas un ķermeņa kopšanai. Pēc pozitīvās pieredzes ar masku - vajadzēja kādu papildinājumu, kas palīdzētu ikdienas ādas kopšanā. Tā arī izvēle krita par labu tieši ziepītēm.


Ražotājs atzīmējis, ka regulāri lietojot ELIER Dūņu ziepes, āda efektīvi tiek attīrta no netīrumiem, kā arī sastāvā esošās vērtīgās vielas baro to ar dabīgiem vitamīniem un mikroelementiem. Āda kļūst līdzenāka, samtaināka un iegūst veselīgu izskatu un skaistumu.

Spriežot pēc šī - tieši tas, kas man vajadzīgs.


Paralēli lietoju ziepes ikdienas ādas kopšanai, un laiku pa pa laikam vēl uzlieku dūņu masku (kuras otrais iepakojums man nu jau iet uz beigu pusi), lai iegūtu maksimālu efektu.
Bet ja atgriežamies pie ziepītēm - varu teikt, ka tās ādu attīra ļoti labi - maigi, bet pamatīgi. Pēc ziepēm ir gurkstoši tīrās ādas sajūta, taču nav ne dedzinošas, ne velkošas sajūtas (jāņem vērā gan, ka m ir kombinēta - taukaina āda). Lai gan labu mitrinošo krēmu pēc tam prasās. Bet ziepes var lietot ne tikai sejas ādas kopšanai - tās lieliski noderēs arī ķermeņa kopšanai, īpaši zonām, kuras mīl mocīt akne un izsitumi (pleci, mugura, dekoltē), jo tās veiksmīgi novērš kairinājumu un mazina apsārtumu.

Ziepes man patīk un tās lietoju ikdienā - vakarā pēc kosmētikas noņemšanas. Taču no maskas dziedējošais efekts ir krietni vien iespaidīgāks. Ziepes šķiet vairāk noder iegūtā rezultāta uzturēšanai.

Iegādes iespējas - Eliēr veikaliņos Upīša pasāžā (Marijas 16) vai Vecrīgā (Audēju 5) vai internetā Eliēr interneta veikalā.
Cena: ar atlaidi 5,12 EUR (standarta cena 8,43 EUR)

Tā, lūk, palēnām atgriežos kaut kādā ierastākā ritmā :)
Saulainu dienu, mīļie!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru