11 aprīlis, 2017

Treets Traditions Relaxing dušas želeja

Zināju, ka ir šāda formāta dušas želejas - zinu, ka tādas ir Rituals zīmolam. Bet tirgus piedāvājums īpaši nav pētīts. Tad nu pavisam nejauši pamanīju šīs aptiekā un nu manās rokās ir šis brīnums -Treets Traditions Relaxing putojošā dušas želeja 💜


Latviski nosaukums tulkojams - putojošā dušas želeja, it kā citas dušas želejas neputotu 😄 Bet īstenībā putojoša tāpēc, ka tās formāts ir gluži kā skūšanās putām - dušas želeja iepildīta flakoniņā zem spiediena un nospiežot dozatoru sākumā izspiežas maza strūkliņa putu, kas lēnām uzpūšas milzīgā putu kalnā.


Iegūtās putas ir ļoti stingras (nu ļoti - tā ka gabalu var nokniebt). Tā konsistence ir nenormāli forša. Tad, saskaroties ar ūdeni, tās paliek maigas un vieglas. Tādā sajūsmā par dušas želeju savā karjerā laikam neesmu bijusi.
Bet ne tikai konsistence ir forša - bet tās arī gana labi kalpo mazgājoties - ērta lietošana, labi saputojas un dievīgs aromāts (nav gan gluži rožu, ka solīts uz iepakojuma - bet tas netraucē). Jāpiebilst, ka aromāts paliek uz ādas arī pēc noskalošanas - tā kā jāuzmanās tiem, kam spēcīgāki aromāti ne visai iet pie sirds.

Atzīmēšanas vērts ir arī tas, ka tā ir bez SLS, SLES, parabēniem, silikoniem, mākslīgajām krāsvielām un minerāleļļām.


Gadījumā, ja šāda formāta dušas želeja, gluži tāpat kā man, ir pilnīgs jaunums - noteikti rekomendēju iegriezties kādā no tuvākajām aptiekām un izmēģināt šo 😊 Man šī želeja palīdz dušošanos pārvērst mazā piedzīvojumā. Ir tik forši priecāties par sīkumiem 💚

Šoreiz īsi - bet nevarēju nepadalīties :)

Cena Euroaptiekā 8,45 EUR. Šķiet šis zīmols ir pieejams tikai Euroaptiekās :)

Ja ir mēģināta šāda tipa želeja, padalies ar saviem iespaidiem.



4 komentāri:

  1. Putu želejas neesmu lietojusi, bet vienmēr esmu gribējusi izmēģināt. Noderīgi zināt ka tādas ir ne tikai Rituals piedāvājumā!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā - jo lielāka izvēle, jo lielāka iespēja tikt pie kaut kā forša un izdevīgāka.
      Nez vēl kādam zīmolam ir šāda formāta produkts?

      Dzēst
  2. Man šķiet, ka tādas putu želejas ir arī Douglas Home SPA piedāvājumā :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Aha, paldies par info :) Tā kā man nenormāli patīk - meklēju vēl ko no šāda tipa produktiem :)

      Dzēst

Ievadiet komentāru