05 jūlijs, 2017

Biovène Barcelona Black Peel-Off Mask

Man ir jautājums - vai peel-off masku trakums ir atgriezies? Vai kāds zin atbildi?

Kopš Drogas sortimentā parādījusies Biovène Barcelona Black Peel-Off Maska, tā iezagusies ne vienā vien sociālo tīklu bildē. Jautājums - vai tā forši izskatās tikai bildēs, vai arī tā forši strādā. Skrullē tālāk, lai to noskaidrotu.


Ražotājs sola, ka Biovène maska ne vien attīrīs ādu un poras no netīrumiem, bet arī palīdzēs cīņai ar pūtītēm, pinnēm un akni. Tīri patīkami ir ieskatīties arī maskas sastāvā, kur var atrast gan burvju lazdas ekstraktu, bambusa ogles, zaļās tējas, papaijas un kliņģerīšu ekstraktus, gan arī alveju un retinolu (A vitamīnu). Toties sastāvā neatradīsi parabēnus, minerāleļļas, silikonus, SLS un citus to draugus.

Kā vienmēr - skaisti raksta ražotājs, tāpēc tālāk pastāstīšu par to, kā man gāja ar masku.


Maska ir iepakota 100ml tūbiņā, kur, pēc ražotāja norādēm, vajadzētu pietikt ~30 reizēm (par to gan vēl neesmu pārliecinājusies). Maska ir ļoti bieza, bet to ir gana viegli uzklāt uz sejas, taču nevajadzētu aizrauties ar slāņa biezumu, jo pretējā gadījumā maska žūs ļoti, ļoti ilgi.
Uz iepakojuma ir pamācība, kā vislabāk masku uzklāt un kā noņemt. Un, lai pārliecinātos par efektivitāti, to lietojot es centos ievērot visus ražotāja norādījumus.

Īsumā (nu droši vien ne gluži īsumā) maskas lietošanas pamācība ir šāda:
  1. Pirms maskas jānomazgā seja un ar tvaika vanniņu vai siltu dvieli jāatver poras. Es izmantoju karstā ūdenī mērcētu dvieli, ko ~ 5 minūtes uzklāju uz sejas. Pie reizes sanāk forša relaksācija. Dvieli, protams, atdzesēju līdz patīkamai temperatūrai.
  2. Ādu nosusina un uzklāj masku uz deguma, zoda un pieres, izvairoties no matainās daļas. Es tiešām ieteiktu izvairīties masku klāt uz vaigiem, kā arī izvairīties no uzacīm un matu daļas. Kāpēc? Plēšot masku nost būs ne vien pīlings, bet arī vaksācija :D
  3. Ļauj maskai iedarboties un nožūt ~30 minūtes. Ja būs uzklāts bagātīgs maskas slānis var nākties gaidīt arī 45 un vairāk minūtes. Tāpēc iesaku neaizrauties :D 
  4. Kad maska nožuvusi - plēšam to nost. Te arī var sanākt visādi, kamēr pirmajā reizē masku biju uzlikusi tikai uz deguna, zoda un pieres - viss bija labi. Tad nākamajā pamēģināju uzlikt uz lielāka sejas laukuma, ietverot vaigus. Likās, ka neesmu dikti spalvaina, bet plēšot nost masku sajūta bija tāda, ka to noplēsīšu kopā ar ādu :D Nākamajās reizēs biju piesardzīgāka un to tiešām liku TIKAI uz deguna (un mazliet ap to), zoda un pieres. Ja to ievēro - tad viss ir super. Ja pēc noplēšanas vēl kas palicis - to nomazgā ar siltu ūdeni. Mazgājot būs kāds laiciņš jāpavada - maska tik viegli nepadodas.

Te arī es un maska :)


Nu, lūk. Tik vienkārši. Bet vai ir to vērts? Teikšu, ka jā! Maska ir forša. Tā strādā līdzīgi kā t.s. "nose strips" (deguna plāksteri), kas no porām izvelk netīrumus. Pēc maskas poras ir krietni šaurākas, āda gludāka un tīrāka. Ilgāk lietojot, melnie punktiņi no deguna sāk samazināties.

Teikšu kā ir - man šāda tipa maskas patīk. Un visvairāk man tās patīk plēst nost (protams, ja tā nemēģina paņemt līdzi katru mazāko sejas pūciņu).

Maska nopērkama veikalos Drogas. Pilnā cena 15,99 EUR. Maskai parādoties bija atlaide un tā maksāja 10,39 EUR. Tā kā iesaku to nomedīt, kad atkal būs atlaides :D

Sen, sen atpakaļ esmu stāstījusi par līdzīgu masku no e-bay dzīlēm. Bet šī ir labāka un noteikti drošāka :D

Bučas, mīļie!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru