11 jūlijs, 2017

Dove go fresh jaunumi

Kamēr vasara pie mums tikai nāk - es vasaru radu pati ar košajiem un bezgala smaržīgajiem Dove go fresh jaunumiem.


Šī jaunā Dove go fresh bumbieru - alvejas kosmētikas līnija radīta perfekta vasarai - sulīgais bumbieris un atsvaidzinošais alvejas ekstrakts rada vienreizēju un atspirdzinošu aromātu, gluži kā dzirkstošs dzēriens glāzē siltā vasaras pievakarē. Ņamm :D

Sulīgā bumbiera un atsvaidzinošās alvejas ekstrakta produktu līnijā ietilpst četri produkti - atjaunojoša dušas želeja un trīs dažādi antiperspiranti (tā teikt - katrai gaumei).

Rejuvenate (atjaunojošā) dušas želeja.


Dušas želeja, līdzīgā kā citas Dove dušas želejas ir fantastiski smaržojoša, lieliski putojoša un bezgala maiga. Uz sūklīša tā saputosies ideāli, un atsvaidzinās gan ķermeni, gan maņas. Tā smaržo tiešām garšīgi, taču neatstāj uz ādas degunā cērtošos smaržu, kas lieliski saskan ar manām šī brīža prasībām. Dušā man gribās baudīt visas smaržas un labi daudz, bet pēc tās - ādai jābūt maigai un tikai ar vieglu aromāta nojausmu.
Protams, varētos gribēt, lai dušas želeja ir tik bieza un krēmīga kā Dove barojošā dušas želeja ar saldā krēma un peoniju aromātu, bet ne jau visas dušas želejas ir vienādas un ne visas var būt perfektas.

Un tad Dove piedāvā trīs dažāda formāta antiperspirantus.

Pūšamu

Krēmveida zīmulīti


Šķidro - ar rullīti


Formāts tiem ir atšķirīgs, līdz ar to atšķiras gan uzklāšana, gan arī sastāvs ir piemērots katrai no formām. Tomēr pēc būtības tie visi ir līdzīgi - tie nodrošina pietiekami labu aizsardzību pret svīšanu un piešķir patīkamu aromātu, tāpat visiem formātiem sastāvs ir bagātināts ar 1/4 daļu mitrinošā krēma, kas mazina kairinājumu un kopj maigo padušu ādu.

Būšu godīga - ļoti daudz ar antiperspirantiem vai dezodorantiem neaizraujos, bet ja ir karstas vai sutīgas dienas - tad visbiežāk izvēlos pūšamo formātu - jo tieši tas man šķiet visērtākais.

Šos noteikti atradīsi veikalos Drogas, iespējams arī veikalos Rimi un Maxima.
Cenas:
antiperspirantiem: 3,50 € (jebkurš veids)
dušas želejai: 3,51 €

Saulainu dienu!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru