25 jūlijs, 2017

alessandro international vasaras jaunumi

Nesen stāstīju par piemīlīgo alessandro international we love macarons roku krēmu, ar ko pirmo reizi iepazinos ar šo zīmolu.
Vasara klāt - zīmolam parādījies šis tas interesants, tādēļ iepazīšanos turpinu ar vasaras aktualitātēm.


Šoreiz manā rīcībā ir divu dažādu aromātu roku skrubīšu, želeja roku kopšanai un atsvaidzinošais pēdu krēms. Bet, par visu pēc kārtas.


HAND!SPA skrubīši rokām ar persiku un citrona aromātiem.


HAND!SPA skrubīši ir veidoti uz dabīgo eļļu un jūras sāls bāzes, papildināti ar trim aromātiem - persiku, citronu un kokosriekstu (pēdējo gan neesmu mēģinājusi). Tie brīnišķīgi kopj roku ādu, to attīrot, nogludinot un mīkstinot, kā arī piešķir sulīgu un garšīgu vasaras aromātu. Skrubīši ir eļļaini, līdz ar to jārēķinās, ka rokas pirmajā brīdī var palikt nedaudz taukainas, bet jāapbruņojas ar pacietību, jo ilgāk skalojot siltākā ūdenī, eļļainais slānītis labi noskalojas un, rokas noslaukot, tās paliek maigas un gludas. Patīk arī nelielais iepakojums, kas ir gan ērti paņemams līdzi, gan arī tiešām izlietojams :)

Lai gan pēc skrubīša pat neprasās nekādu papildus roku kopšanu - krēmu vai losjonu, tomēr šad tās palutinu ar smaržīgo Fresh up your hands smūtiju, kas, manā gadījumā, papildināts ar zemeņu-banānu aromātu.


Pirmais, kas man nāk prātā uz to skatoties - tikai nedodiet to bērniem. Tas smaržo tik garšīgi un izskatās pēc īsta smūtija, un noteikti kāds mazulis to pamanīsies pagaršot.
Un otrs - Latvijā "hand gel" pirmais asociējas ar antibakteriālo roku želeju, taču šī želeja nav paredzēta roku dezinficēšanai, bet gan roku mitrināšanai un atsvaidzināšanai karstajās dienās :)

Svarīgākais pateikts - varu turpināt ar roku smūtiju :D

Želeja ir super smaržīga un intensīvi mitrinoša, tā teicami mitrina ādu, un ir ļoti, ļoti ekonomiska. Pluss ir tas, ka tā ļoti ērti uzsūcās un vispār nav taukaina, jo kuram gan patīk taukainas rokas karstajās vasaras dienās. Un pavisam forši ir želeju mazliet atdzesēt un tad uzklāt uz ādas - īsu mirkli būs jauks un atvēsinošs efekts. Vēl viens milzīgs pluss ir kompaktais, bet salīdzinoši ietilpīgais (50ml) iepakojums, kas ir ērti iemetams pludmales somā un arī ikdienas rokas somiņā. tikai nevajag pārcensties ar želejas apjomu, jo tiešām pietiek ar mazu pilīti, lai roku āda būtu svaiga un mitrināta.

Varu atzīties, ka šis ir mans šīs vasaras favorīts :)

Visbeidzot - kaut kas arī pēdiņām. Pedix feet balzams pēdām.


Tie, kas ilgāk lasa manu blogu - zinās, ka neesmu pēdu krēmu fane, jo lielākoties tie atstāj slidīgu pēdu efektu. Taču pēdu krēmam mājās jābūt, jo īpaši vasarā, tāpēc, ka pēc ilgām pastaigām pludmales smiltiņās pēdu āda kļūst ļoti sausa (jūs jau droši vien zināt, ka jūrmalas smiltiņas ir fantastiskākais pēdu skrubis, kādu var iedomāties) un tai ir nepieciešama papildus kopšana. Visideālāk, ja pēdu krēms ir pavisam nelielā iepakojumā, tas ir patīkami smaržīgs, gana barojošs un gana mitrinošs. Bet visideālāk, ja tas uzsūcas nekavējoties un vispār nav taukains. Tas ir mans ideālais pēdu krēms. Un, lai gan šis nav perfekts, ir ļoti tuvu tam pietuvojies.
Pedix feet pēdu balzams ir diezgan bagātīgs, jo papildināts ar šī sviestu ādas barošanai, alotīnu un tējas koku ādas dziedēšanai un mentolu - svaigumam. Tomēr ādu tas padara nedaudz taukainu, līdz ar to labākais laiks, kad to lietot - ir pirms gulēt iešanas. Taču tā lielākais pluss ir tas, ka tas padara ādu maigu un teicami to mīkstina. Un man patīk tā mazais 30ml iepakojums. Man tas ir izcili piemērots :)


Iegādāties šos labumus var firmas veikaliņā - Rīgā, Avotu ielā 8 vai Stockmann.
Cenas:
Skrubīši - 7,50 € | 30ml
Roku želeja - 8,90 € | 50ml
Pēdu balzama - 5,90 € | 30ml

Bučas, mīļie!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru