18 maijs, 2018

Bioderma Hydrabio Crème mitrinošais krēms

Sveiciens šajā skaistajā vasaras dienā. Ir dienas, kad gribās laiku pavadīt tikai un vienīgi ārā, bet šī diena ir man jau pa siltu - tā kā pusdienas saules trakumu labprātāk pārlaižu telpās un silto vakaru atkal baudīšu pagalmā. Bet kamēr atvelku elpu - gribu jums pastāstīt par vēl vienu lielisku produktu no iemīļotā zīmola Bioderma un šodienas galvenais varonis ir Bioderma Hydrabio Crème mitrinošais krēms.



Ir gari, bet gribu ielikt arī ražotāja informāciju, lai papildinātu to, cik krēms ir vērtīgs.
Ik dienu piesārņojums, stress veicina ādas atūdeņošanos un priekšlaicīgu novecošanos. Kad āda zaudē mitrumu, notiek epidermas destrukcija, veidojas smalkas krunciņas un rodas savilkuma sajūta. Āda zaudē dzīvīgo toni un kļūst blāva. Hydrabio Crème nodrošina bioloģiski pamatotu ādas mitrināšanu. Pateicoties AQUAGENIUM® patentētajam kompleksam, tas atjauno un uzlabo ādas dabisko mitrināšanas procesu. Tiek veicināta akvaporīnu - starpšūnu ūdens kanālu sintēze, kuri nodrošina ūdens cirkulāciju epidermas dziļumā, un nostiprināta ādas aizsargbarjera, tādējādi samazinot ūdens zudumu caur ādas virskārtu. BIODERMA atklājums un jaunievedums – lamelārā fizioloģiskā emulsija ir īpaša emulsificējoša sistēma, kuras daudzslāņainā struktūra ir biomimētiska: tā atgādina epidermas struktūru. Pateicoties šai emulsijai, AQUAGENIUM® patentētā kompleksa aktīvās sastāvdaļas darbojas mērķtiecīgāk un efektīvāk, lai no jauna aktivētu dabisko mitrināšanas procesu.
Hydrabio Crème ir bagātināts ar E vitamīnu, kas palīdz pasargāt ādu no oksidatīvā stresa un cīnīties ar ādas priekšlaicīgu novecošanos. Salicilskābe maigi noloba ādu, padarot tās tekstūru gludāku un smalkāku un atjaunojot ādas mirdzumu. Krēms ir hipoalerģisks, bez parabēniem, tas neveicina poru aizsprostošanos.

Lūk, tik tālu ražotāja informācija, bet arī es gribu ko vairāk pastāstīt par krēmu.



Bioderma Hydrabio Crème mitrinošais krēms ir bagātīgu tekstūru, līdz ar to, taukainai ādai tas varētu derēt vairāk kā nakts krēms, jo bagātīgā tekstūra dienas gaitā var pastiprināt ādas taukošanos. Bet par spīti tam, ka tas ir bagātīgais krēms (rich moisturing creme), tas ļoti labi uzsūcās un nerada diskomfortu, tāpat tas nenosprosto poras un nepadara seju taukainu. Taču, kā jau minēju - taukainas ādas īpašniecēm jāskatās, kā krēms uzvedas uz ādas. Kā jau visa Hydrabio sērija - arī šis krēms pamatā ir paredzēts dziļai ādas mitrināšanai, ko tas arī lieliski paveic.
Bioderma Hydrabio kosmētikas līnija ir mana vismīļākā, līdz ar to arī šis krēms mani ir uzrunājis un tas lieliski mitrina ādu - lietoju to pamatā kā nakts krēmu, tieši bagātīgās tekstūras dēļ. Jo šķiet, ka siltajās dienās tas, kā dienas krēms, man ir pa biezu. Toties rudenī vai ziemā tas varētu būt arī ideāls dienas krēms.

Krēmu var iegādāties visās lielākajās Latvijas aptiekās. Man ļoti ir iepatikusies internetaptieka, jo tur ir bezmaksas piegāde uz pasta stacijām un arī cenas ir vidējā cenu diapazonā.
Jau pieminētajā interenetaptiekā krēma cena ir 19,92 EUR.

Lai skaista diena!


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru