16 maijs, 2018

iWhite Dark Stains zobu kopšanas līdzekļi

Tie, kas ilgāk seko manam blogam, varbūt, būs pamanījuši, ka zobu kopšanas jautājumos esmu pilnīgi "crazy daisy" - tā kā man ir bail no zobārstiem, es ļoti, ļoti akurāti tīru zobus un arī zobu kopšanas līdzekļus izvēlos ar lielu atbildību.
Tā nu manā kosmētikas skapīti, zobu kopšanas plauktiņā ir jauns papildinājums - iWhite Dark Stains zobu kopšanas līdzekļi un kā man ar tiem gāja, lasi tālāk.



Manā mini komplektiņā ir iWhite Dark Stains zobu pasta, kas paredzēta tumšā aplikuma un sliktas elpas novēršanai, kā arī aktīvai zobu balināšanai un tās pašas sērijas - balinoša zobu birste.


Sākšu ar zobu birsti, kas ir viena no labākajām, kāda lietota.


Ražotājs saka, ka zobu birste ir izstrādāta ar īpašām tehnoloģijām, un tā adsorbē tumšo pigmentu, palīdz novērst iekrāsojumu un zobu aplikumu, kā arī atjauno zobu dabisko baltumu.
Pati zobu birste ir stingriem, bet ļoti mīkstiem sariņiem - neatradu uz iepakojuma mīkstuma pakāpi, bet domāju, ka tā ir soft birstīte. Stingrie sariņi lieliski notīra zobu aplikumu un atjauno svaigu elpu, taču tie ir ārkārtīgi mīksti un maigi masē smaganas netraumējot tās. Mani jūtīgie zobi dzied slavas dziesmas šai birstītei.

Bet ar birstīti vien nav līdzēts, lai zobus uzturētu labā kārtībā, nepieciešama arī lieliska zobu pasta, tad nu pēdējā laika favorīts man ir iWhite Dark Stains balinošā zobu pasta.


Zobu pasta cīnās pret zobu aplikumu, ko izraisa smēķēšana, kā arī tējas, kafijas vai sarkanvīna lietošana ikdienā. Zobu pastas tehnoloģija ar aktivētās kokogles daļiņām absorbē krāsvielu savienojumus, atjaunojot zobu dabisko baltumu, kā arī neitralizē smaržas savienojumus, sniedzot svaigas elpas sajūtu. Pasta nomāc tumšo aplikumu un veido uz zobu virsmas aizsargājošo plēvīti.
Būšu godīga - zobu pasta neizbalinās zobus par vairākiem toņiem, uz to nevajag cerēt, taču tā lieliski tiks galā ar ēdiena vai dzērienu radītu aplikumu un iekrāsošanos, atjaunojot zobu dabisko baltumu. Patīkami, ka zobu pasta ļoti labi notīra zobu aplikumu, kas izveidojies dienas gaitā un viegli atsvaidzina elpu. Zobu pastai ir patīkama piparmētras garša, taču ne tāda kodīgi dedzinoša, drīzāk maigi atsvaidzinoša. Kopumā varu teikt, ka zobu pasta ir lielisks palīgs, lai uzturētu zobu baltumu un svaigu elpu ikdienā.

Ja ir vēlme padarīt zobus baltākus par vairākiem toņiem - iWhite ir zobu balināšanas kapes, kas palīdzēs iegūt baltākus zobus. Par balinošajām kapēm ir daudz labas atsauksmes. Te var palasīt vienu no atsauksmēm par balinošajām kapēm.


iWhite zobu pastas cena veikalos Drogas (un arī Drogas interneta veikalā) ir 9,99 EUR, šobrīd šīm zobu pastām ir 15% atlaide un akcijas cena ir 8,49 EUR.

Labs piedāvājums ir arī 1a interneta veikalā - tur zobu pastas cena šobrīd ir 7,74 EUR.


Lai skaista diena!


 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru