24 maijs, 2018

Rich matu kopšanas produkti

Rich matu kopšanas produkti jau sen zināmi, kā izsmalcināti produkti, ar fantastisku aromātu un lieliskām kopjošām īpašībām. Zīmols vēlmju sarakstā bija iekļauts jau sen, beidzot tas iepazīts un nu esmu gatava ar to padalīties jums, mīļie lasītāji :)


Manā Rich matu kopšanas komplektā ietilpst pats pamats un nepieciešamākie produkti ikdienai - šampūns ar kondicionieri, matu eļļa un kuplinošs matu sprejs.

Sākšu ar saviem diviem pašiem pašiem mīļākajiem produktiem - intensīvi mitrinošo šampūnu un kondicionieri.


Intensīvi mitrinošs šampūns. Piemērots ikdienas lietošanai visiem matu tipiem. Īpaši bagātīgs un intensīvi mitrinošs šampūns maigi attīra matus, vienlaicīgi baro un mitrina tos, kā arī stiprina un atjauno bojātu matu struktūru. Šampūns sniedz burvīgu mirdzumu un elastību.
Papildināšu, ka šampūns ļoti labi izmazgā matus pat ar pirmo mazgāšanas reizi, tos teicami nogludina un nesapinkā. Jau vairākkārtīgi esmu minējusi, ka šampūna galvenais uzdevums ir maigi attīrīt matus un galvas ādu. Vienmēr šampūnam ir bonuss, ja tas matus attīra nesapinkājot tos. Un ja šo šampūnu vērtē izejot no šīm īpašībām, tad es to atzīmēju, ka lielisku produktu.

Tomēr galvenais matu mazgāšanā ir kondicionieris, tādēļ pastāstīšu vairāk par Rich intensīvi mitrinošo kondicionieri. Īpaši bagātīgs un intensīvi mitrinošs kondicionieris visiem matu tipiem ikdienas matu kopšanai. Kondicionieris aizsargā matu krāsu un veic izsmalcinātu, ar mikroemulsiju piesātinātu, mitrināšanu. Šis kondicionieris bojātus matus padarīs mīkstākus, mirdzošākus un vieglāk kopjamus. Satur UV staru aizsargfiltru.
Vēl gribu papildināt, ka kondicionieris lieliski nogludina matu struktūru un padara tos ļoti viegli ķemmējamus. Kondicioniera tekstūra ir bagātīga, taču tas lieliski mitrina matus un nepadara tos smagnējus vai taukainus - gluži pretēji - tiem piešķir vieglu mirdzumu un patīkamu kritumu. Ne velti šis ir kļuvis par vienu no maniem mīļākajiem kondicioneiriem, jo tā kopjošās īpašības ir fantastiskas.

Vēl piebildīšu, ka abi produkti ir ar burvīgu smaržu, kas palīdz radīt mājas SPA sajūtu ikvienā matu mazgāšanas reizē.

Padziļināta matu kopšana man vienmēr ir sagādājusi īstu baudu, tāpēc matu eļļas vai šādi eliksīri manos plauktiņos ir bieži ciemiņi. Un ja jau komplekts, tad vajag arī atjaunojošo matu eļļu.


Pure Luxury Rejuvenating Argan Oil Elixir īpašs argāna eļļas eliksīrs, kas atjauno matu struktūru. Šī eļļa atjaunos matu elastību, mitruma līdzsvaru un dzīvesspēku. Mati būs veseli, spēka pilni un mirdzoši. Eliksīrs mazina krāsas izbalēšanu un palēnina matu novecošanās procesu.
Matu eļļu var ieklāt mitros matos, lai tā atjaunotu matu struktūru un piešķirtu matiem elastību, kā arī atvieglotu ķemmēšanu, taču tik pat labi matu eļļu var klāt arī sausos matos, tādējādi matiem piešķirot īpašu mirdzumu.
Matu eļļa lieliski veic savu pienākumu un padara matus ne vien mirdzošus, bet arī gludus un īpaši maigus. 

Visbeidzot viens produkts matu veidošanai - tekstūras sprejs matu kuplumam.


RICH Pure Luxury Volumizing Texture Shake tekstūras sprejs kuplumam, kas paceļ matus, sākot no pašām saknēm. Piemērots visiem matu tipiem. Īsiem matiem piešķir tekstūru, biezumu un noturīgu fiksāciju. Plānus un nedzīvus matus padara kuplākus, kā arī garākiem, lokainiem vai viļņainiem matiem piešķir ilgnoturīgu tekstūru.
Tas ir no šķidruma pulverī pārveidojošs sprejs tekstūrai, kas piešķir matiem apjomīgu kuplumu, tekstūru un vieglu fiksāciju. Tas ātri nožūst un nepadara matus smagnējus. Tekstūras spreju lieto sausos matos pēc žāvēšanas ar fēnu, veidošanas ar karstuma ierīcēm vai frizūras izveidošanas vēl lieliskākai tekstūrai.
Papildus gribu vēl piebilst, ka tiešām sprejs manus plānos matus padara gan kuplākus gan vizuāli biezākus. Ja nu ir ieliktas lokas matos, tad sprejs piešķirs lokām ilgāku noturību un biezāku tekstūru. Patīk, ka sprejs nesaķepina matus un nepadara tos smagnējus. Teikšu tā, ka šī ir tāda gana vienkārša un ekonomiska alternatīva matu putām. Kāpēc ekonomiska? Jo milzīgais iepakojums pietiks krietni ilgam laikam.

Rich produkciju var iegādāties Douglas veikalos (arī internetā) un produktu cenas:
Šampūns - 9,82 EUR | 250 ml
Kondicionieris - 11,24 EUR | 200ml
Matu eļļa - 12,66 EUR | 70 ml
Tekstūras sprejs - 12,99 EUR | 145 ml
(atsevišķiem produktiem ir iespējams izvēlēties arī mazākus - travel size un lielākus, pat 750ml, iepakojumus).

Vai ir mēģināti Rich produkti? Varbūt ir kaut kas kas interesētu izmēģināt?

Lai skaisti!



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru