14 novembris, 2019

Larifan skaistumam un veselībai

Pirms kāda laika tiku pie viena Larifan lūpu balzāma, kas izrādījās MAĢISKS, un tad instagram dāmas sāka stāstīt, cik Larifan līdzekļi ir FANTASTISKI. Tiešām? Es pat nebiju uz tiem skatījusies, jo nelikās kaut kā īpašie iekārojami. BET, kaut kas tur ir!


Aktīvā viela Larifan ir pretvīrusu un imūnmodulējošs preparāts, ko  iegūst biotehnoloģiskā ceļā no baktērijām un, kura iedarbības diapazons (atkarībā no devas un lietošanas veida) ir robežās no lokālās imunitātes stiprināšanas līdz vispārējai imūnsistēmas stabilizācijai, respektīvi, šos produktus var lietot gan lai vispār izvairītos no saslimšanas nostiprinot imunitāti (profilakse), gan lai ārstētu nopietnas vīrusu izraisītas slimības (herpes, papillomatoze, gripa, utt.).

Aktīvā viela ir visos Larifan produktos - lūpu balzāmā, zobu pastā, UNGO ziedē, pastilās, sprejā un pēdu krēmā. Larifan ir vēl daži specifiski produkti, bet tos neapskatīšu.

Lūpu balzams - Larifan


Lūpu balzams LARIFAN paredzēts lūpu un mutes gļotādas kopšanai un aizsardzībai. Lūpu balzama sastāvā iekļauts patentētais dsRNA Larifan, kas piešķir balzamam papildus vērtību. Lūpu balzams LARIFAN ir efektīvs līdzeklis organisma dabīgo lokālo aizsargspēju regulēšanai tādējādi pasargājot pret kaitīgu ārējās vides faktoru (tai skaitā vīrusu, baktēriju) iedarbi.
Lūpu balzāms ieteicams tiem, kam bieži metās aukstumpumpas, tiem kam plaisā un sprēgā lūpas (kā es), lai izvairītos no vīrusiem, utt. Es gan nevarēu teukt, ka lūpu balzāms ārkārtīgi mitrinātu un  mīkstinātu lūpas, bet tas dziedē gan. Vienu dienu man sākās ik rudens problēmas - sāk plaisāt lūpu  kaktiņi. Es zinu, ka tas parasti ir ilgi un nepatīkami. Taču pie manis bija tik tikko nonācis Larifan un neko daudz necerēdama uzsmērēju to uz lūpām. No rīta pamostos - lūpas kaktiņš savilcies, sauss un smuki sadzijis. Es nespēju noticēt.

Tūliņ pēc tam nopirku arī visu pārējo :D

Krēms LARIFAN foot


Krēms bojātas ādas un sasprēgājušu pēdu kopšanai. LARIFAN FOOT sastāvā bez tradicionālām krēma sastāvdaļām iekļautas aktīvās vielas: dsRNS Larifan, avokado eļļa, auzu eļļa un UREA, kas mīkstina un dziedē ādu.
Krēms, kas pamatā paredzēts sausas, cietas un sasprēgājušas pēdu (visbiežāk papēžu) ādas kopšanai, taču pati to izmantoju arī roku ādas kopšanai, jo man pēc manikīra mēdz plaisāt kutikulas. Šis gan nebija tāds brīnums, kā ar lūpu balzāmu, taču krēms ievērojami mīkstina ādu, palīdz ātrāk sadzīt ādas bojājumiem, novērš sausumu un ādas plaisāšanu. Pēdiņām, kopā ar labu pēdu vīli - būs izcils, mīkstas, maigas pēdas garantētas. Krēms ir trekns, nav tā, ka uzsūcas momentā, taču tā ārstnieciskās īpašības ir lieliskas.

Zobu pasta - Larifan


Zobu pasta LARIFAN ir oriģināla sastāva līdzeklis mutes dobuma gļotādas kopšanai. Tās sastāvā ir iekļauts patentēts, dabiskas izcelsmes komponents dsRNA Larifan, kas piešķir papildus aizsardzību. Vienlaicīgi ar tradicionālajām zobu pastu īpašībām, zobu aplikuma samazināšanu, zobu baltināšanu un aizsardzību pret kariesu, dsRNA Larifan pasargā mutes gļotādu arī pret dažādiem kaitīgiem ārējās vides faktoriem, īpaši - pret vīrusu un mikrobu iekļūšanu un attīstību organismā caur mutes dobumu.

Es teikšu tā - šī ir klasiska zobu pasta - ar maigu garšu, normāli notīra zobus, bet galvenais trumpis ir tā pretvīrusu īpašības. Zobu pasta palīdz organismam cīņā ar vīrusiem (piemēram, stomatītu), tā palīdz dziedēt nobrāzumus vai brūces mutes dobumā (kam nav gadījies iekost vaigā vai apdedzināt muti ar karstu tēju). Šī zobu pasta īpaši piemērota varētu būt bērniem (gan tādiem, kas māk izspļaut zobu pastu), lai stiprinātu organisma aizsargspējas un mazinātu vīrusu nelabvēlīgo ietekmi. Mans bērns vēl nemāk izspļaut zobu pastu, tāpēc lietoju vien pati. Man patīk!

Konfektes LARIFAN LARYNGO


LARIFAN LARYNGO ir sūkājamas konfektes, kas nomierina iekaisuma procesus mutes dobumā un rīkles galā, mazina kakla sāpes un uzlabo pašsajūtu. LARIFAN LARYNGO sastāvā iekļautais patentētais dabiskas izcelsmes komponents dsRNA Larifan ir efektīvs līdzeklis organisma dabīgo lokālo aizsargspēju regulēšanai, jo pasargā mutes gļotādu un rīkles galu pret dažādu kaitīgu ārējās vides faktoru iedarbību, īpaši - vīrusu un baktēriju attīstību un iekļūšanu organismā caur muti.

Šis ir viens no Larifan līdzekļiem, ko dodu meitiņai. Tā ir paliela konfekte, viegli salda, mīksta, kā želejkonča. Pēc Larifan pasūtījuma tās ir ražotas karameļu darbnīcā Jelgavā, kuru produkti man ļoti patīk. Palīdz novērst kakla apsārtumu un sāpes tajā. Esmu paprovējusi arī pati - konča ir diezgan garšīga (vīrs gan apgalvoja, ka tā ir drausmīga), es gan neko ārkārtīgi briesmīgu nesaskatu. Bet tā kā bērnam ir gluži vienalga - galvenais, lai salds, tad meita ņammā iekšā uz urrā. Tā tiešām noņem kaklasāpes (meita ar apsārtušu kaklu tika galā pāris dienās) un, cerams, stiprina imunitāti. Meitiņai dodu profilaktiski - 1 konfekti dienā, ja kaut kur braucam (piemēram, uz lielveikalu), tad konču mutē lielveikalā, lai vīrusi netiek klāt.

Ziede - Larifan Ungo


LARIFAN UNGO ir līdzeklis ādas un gļotādu kopšanai, ar patentēto dsRNA Larifan. dsRNA Larifan paaugstina organisma lokālo pretestību pret nevēlamu apkārtējās vides faktoru iedarbību, tai skaitā, arī pret vīrusu nokļūšanu organismā.
Ziedi var deguna gļotādas ikdienas apstrādei respiratoro vīrusu periodā, lai izvairītos no vīrusu iekļūšanas organismā. To var pielietot ādas un gļotādu kopšanai atrodoties herpes infekcijas uzliesmojumus provocējošos apstākļos (mitra, vēsa, vējaina vide, saaukstēšanās, pārkaršana) un  pie dažādas izcelsmes ādas kairinājuma procesiem (tai skaitā, vieglas pakāpes termiskiem apdegumiem, pārmērīga UV kairinājuma), un ar to saistīto tulznu veidošanās kavēšanai.
Universāls līdzeklis ādas ādas bojājumu profilaksei un apstrādei. Tomēr pats praktiskākais pielietojums - pretvīrusu līdzeklis bērniem. Reāli ģimenes ārsts iesaka, tāpat iesaka mammas, kas lieto regulāri. Lietošana pavisam vienkārša - pasmērē zem deguna, laižot uz dārziņu, vai ejot uz lielveikalu. Loģiski, iedarbība nav visa diena. Bet lielveikalā ideāli - stundiņu noteikti darbosies. Protams, ja var neiet uz lielveikalu ar bērnu - tā arī daru, tomēr, ja bērns jau ir mašīnā un VAJAG, tad uzsmērēju ziedi zem deguna un lieki nekavējoties ieskrienu. Tiešām palīdz!

Aerosols - Larifan Spray


LARIFAN SPRAY satur patentētu dabiskas izcelsmes komponentu dsRNS Larifan, kas aktivē un mobilizē organisma dabīgās aizsargspējas un neļauj attīstīties infekcijai.
LARIFAN SPRAY ir aizsargājošs līdzeklis mutes dobuma un rīkles gala gļotādas kopšanai, lai mazinātu iespēju dažādu vīrusu infekciju iekļūšanai organismā caur rīkles galu un augšējiem elpošanas ceļiem.
Aerosola lietošana aizkavē iekaisuma procesu attīstību gļotādās, ierobežo sāpju sajūtu izplatīšanos rīkles galā un augšējos elpošanas ceļos. Aerosols lietojams arī degunā gļotādas aizsardzībai un izdalījumu ierobežošanai.
Šis ir mājās sagatavojams šķīdums - tādā ziņā, ka iepakojumā ir pulveris šķīduma pagatavošanai. Atliek pievienot NaCl šķīdumu (ko lieto inhalācijām) vai novārītu, atdzesētu ūdeni un šķīdums ir gatavs - tas gan jāizlieto fiksi - 3-4 dienu laikā.
Tāpat kā visi Larifan līdzekļi - tas labi palīdz izvairīties no vīrusiem. Bonuss šim formātam ir tāds, ka to var lietot pūšot degunā - tas labi palīdz arī mazināt iesnas un atvieglot elpošanu.

Teikšu kā ir - Larifan līdzekļi palīdz atvieglot gan saaukstēšanās, gan vīrusu izraisītu saslimšanu, paātrina atveseļošanos. Regulāri un pareizi lietoti, tie palīdz izvairīties no vīrusu saslimšanas, tomēr vislabākā metode ir un paliek neiet potenciālajā vīrusu teritorijā (lielveikali, izklaižu centri, klubiņi un ballītes). Bet kurš gan grib sēdēt mājās un, labākajā gadījumā, aiziet līdz mežam? Visi gribam kultūru, izklaides un ballītes - tad Larifan ir foršs palīgs. Zinu, ka mana ģimenes ārste arī iesaka profilaktiskiem nolūkiem, līdz ar to pārbaudīts ārsta praksē.

Larifan meklē foršajā avemed.lv. Tur arī cenas visdraudzīgākās.

Cenas:
lūpu balzāms - 6,58 EUR
pēdu krēms - 6,58 EUR
zobu pasta - 6,58 EUR
ziede UNGO - 7,83 EUR
želejkonfektes - 3,33 EUR
aerosols - 5,47 EUR

Lai skaisti!


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru