12 novembris, 2019

Pharmaceris JAUNĀ ķermeņa kopšanas līnija EMOTOPIC

Phramaceris šajā rudenī laidis klajā strīpu jaunumus - sejas kopšanai, matu kopšanai, līniju topošajām māmiņām un veselu JAUNU produktu līniju EMOTOPIC (E līnija) sausas un jūtīgas ķermeņa ādas kopšanai jau no pirmajām dzīves dienām.



JAUNĀ Pharmaceris EMOTOPIC ir specializēta produktu līnija, kas paredzēta ikdienas kopšanai sausai, ļoti sausai, dehidrētai un jutīgai āda, kas ir pakļauta niezei un kairinājumam, kā arī ādai ar
atopisko dermatītu. Pateicoties sinerģiskai aktīvo vielu iedarbībai, produkti intensīvi baro ādu un atjauno ādas mitruma līmeni, padarot to mīkstu un elastīgu. Produkti nodrošina efektīvu ādas aizsardzību un veselīgas ādas komfortu jebkurā vecumā. Dabiskās eļļas ar pierādītu medicīnisko efektivitāti, kas iekļautas produktu līnijā, stiprina ādas lipīdu slāni, nodrošinot ādas struktūras pareizu darbību jau no pirmās dzīves dienas jaundzimušajiem, bērniem un pieaugušajiem.

Līnijā, šobrīd, ir pieejami trīs produkti - vannas emulsija, mitrinošs un lipīdu slāni atjaunojošs ķermeņa balzams un īpašs lipīdu slāni atjaunojošs krēms sejai un ķermenim. Domājot par savu mazo princesi un viņas sausajiem pleķīšiem, šur tur uz ādas, apkuri, ziemu, sauso gaisu un nelabvēlīgajiem laika apstākļiem, esmu izvēlējusies divus no līnijas - vannas emulsiju un sejas/ķermeņa krēmu.

PHARMACERIS E ikdienas vannas emulsija EMOTOPIC


Ikdienas vannas emulsija bērniem no pirmās dzīves dienas un pieaugušajiem. Ieteicams jutīgai, sausai, raupjai ādai ar noslieci uz niezi, kairinājumiem un kontakta alerģijām. Taču to var lietot arī preventīvi veselīgai ādai, lai izsargātos no sausuma vai pat mazinātu risku atkārtoti novērot ar atopisko dermatītu saistītus simptomus.
Emulsija paredzēta ikdienas vannas sagatavošanai - ūdenī tas veido maigu, mitrinošu emulsiju. Vienlaicīgi tā efektīvi attīra ādu, saudzējot tās hidrolipīdo slāni. Kas ir pats foršākais - nav nepieciešami papildus mazgāšanas līdzekļi.
Bagātīga formula ar kaņepju un rapšu eļļām, kas ir ļoti efektīva sausas, uz alerģiskām reakcijām tendētas ādas kopšanai. Dabiskās eļļas novērš lipīdu trūkumu un stiprina epidermu, nodrošinot ilgstošu mitrināšanu un pietiekamu lipīdu daudzumu. Emulsija nomierina kairinājumu, novērš diskomfortu, ko rada savilkta, sausa un niezoša āda.
Šo es lietoju, kad vannoju savu princesi - reizi/divas nedēļā. Tām mazajām zivtiņām, kas labprāt vannojas katru dienu - lieliski derēs arī ikdienā. Priecājos, ka nav vajadzīgi atsevišķi mazgāšanas - pietiek vien ar vannas emulsiju, un, plunčājoties tā attīra ādu, padarot to maigu, mitrinātu. Emulsija ir tiešām forša, jo īpaši ziemā, iesaku to lietot katru reizi ejot vannā, mazā cilvēciņa āda būs pateicīga. Gribu īpaši atzīmēt, ka emulsija būs forša ne vien dermatīta skartas ādas kopšanai, bet arī profilaktiski, jo tā ūdeni padara maigāku, tas tā nesausina ādiņu, jo īpaši ja patīk siltāks ūdens - tas dikti sausina mazuļa ādu. Man un mazajai ļoti patīk!

PHARMACERIS īpašs lipīdu atjaunojošs krēms EMOTOPIC


Īpaši spēcīgs, lipīdu slāni nostiprinošs krēms bērniem no pirmās dzīves dienas un pieaugušajiem.
Bagātīgā mīkstinošā formula atjauno ādas aizsargbarjeru un nodrošina ilgstošu lipīdu un mitruma atjaunošanos, mazinot diskomforta un sausas, raupjas ādas sajūtu. Rapšu un kaņepju eļļas mīkstina ādu un novērš niezi, efektīvi palīdz hroniska ādas sausuma (arī atopiskā dermatīta) gadījumā. Šīs eļļas stimulē ādas atjaunošanos mikrobojājumu gadījumā, baro un reģenerē ādu, stiprinot dabisko hidrolipīdo barjeru. Nātrija hialuronāts un higroskopiskās mitrinošās molekulas atjauno ūdens rezerves epidermā. Šis krēms ātri atjauno ādas komfortu.
Šis ir īsts ziemas krēms - tas lieliski aizsargā ādu, un nomierina to, piemēram, pēc ilgākas ārā būšanas, kad vaigu gali jau palikuši sarkani. To var lietot arī ikdienā, lai koptu ādu, lai mīkstinātu to ne vien mazuļiem, bet arī pārējiem ģimenes locekļiem. Personīgi man pašai, iestājoties apkures sezonai, paliek sausa ķermeņa āda, tāpēc es ziemā lietoju bagātīgus krēmus, īpaši padomājot par pašām sausākajām vietām - kutikulām, elkoņiem, ceļgaliem, utt. Un šis ir ārkārtīgi foršs, āda ir tik maiga, mīksta, tā vairs nelobās un neplaisā. Īsts glābiņš.


Pharmaceris kosmētiku meklē aptiekās, lielākā izvēle būs Euroaptiekā (tagad jau ērti viņu interneta aptiekā azeta.lv)

Cenas:
Vannas emulsija - 17,99 EUR | 400ml
Sejas/ķermeņa krēms - 12,99 EUR | 75ml


Lai skaisti!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru